Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Η 71Χρονη γιαγιά παντρεύεται τον 17χρονο φίλο του γιου της - Το πιο σοκαριστικό όμως είναι το που γνωρίστηκαν!

Απίστευτο!

13 Ιανουαρίου 2020 17:46
Η 71Χρονη γιαγιά παντρεύεται τον 17χρονο φίλο του γιου της -  Το πιο σοκαριστικό όμως είναι το που γνωρίστηκαν!

Η 71Χρονη γιαγιά παντρεύεται τον 17χρονο φίλο του γιου της - Το πιο σοκαριστικό όμως είναι το που γνωρίστηκαν!

Όταν η συνταξιούχος Almeda από τη Sevierville του πήγε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον γιο της στην κηδεία του, το τελευταίο πράγμα που περίμενε να βρει ήταν την αγάπη. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορες ιστορίες, όπως για παράδειγμα αυτή της γιαγιάς που το "έσκασε" από το σπίτι της

Μετά από ένα ρομάντζο που κράτησε 3 εβδομάδες, εκείνη και ο 17χρονος Gary που προηγουμένως έβγαινε με μία 77χρονη παντρεύτηκαν σε έναν γάμο που κόστισε μόλις $200 και τον κανόνισε μέσα σε 6 μέρες.

Τώρα, το παράξενο ζευγάρι ζει στο σπίτι της Almeda μαζί με έναν από τους εγγονούς της που είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος από τον καινούργιο άντρα της.

71Χρονη παντρεύεται τον 17χρονο

“Δεν έψαχνα για έναν νεαρό άντρα, αλλά ο Gary έτυχε να μπει στη ζωή μου. Ήξερα αμέσως ότι ήταν ο ένας.”

Η ευτυχία της που τον γνώρισε ήρθε να δώσει ένα τέλος στην απόγνωση της που αφού χήρεψε, έχασε και τον μεγάλο της γιο που ήταν 45 ετών, μετά από κρίση.

“Ήμουν παντρεμένη με τον άντρα μου 43χρόνια και έτσι όταν έφυγε εξαιτίας του διαβήτη το 2013, ένιωθα πολύ μόνη. Ήμουν συνεχώς δακρυσμένη και όλοι με ρωτούσαν τι μου συνέβαινε. Μέσα μου όμως, ήξερα πως έψαχνα για την αδελφή ψυχή μου.”

Εκτός από αυτό έπρεπε να στηρίζει τον γιο της που είχε προβλήματα υγείας. Όταν όμως έφυγε και αυτός, αυτό της κόστισε πάρα πολύ.

Ο Gary, που πάντα τον έλκυαν μεγαλύτερες γυναίκες ξεκίνησε να το καταλαβαίνει όταν ήταν 8 και ερωτεύτηκε τη δασκάλα του. Στη συνέχεια λέει πως ένιωθε παγιδευμένος σε μία δυστυχισμένη σχέση με την 77χρονη αγαπημένη του. “Μαλώναμε συνέχεια και έψαχνα ένα τρόπο να φύγω.”

71Χρονη παντρεύεται τον 17χρονο

Τότε, η θεία του Lisa, τον κάλεσε στην κηδεία του Robert. Η Almeda θυμάται να τον βλέπει στην κηδεία να χαμογελάει και κατάλαβε αμέσως πως ήταν αυτός που έψαχνε.

“Μετά, καθώς περπατούσα προς την πόρτα της εκκλησίας, με πλησίασε και μου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Δεν είχαμε πολύ χρόνο, αλλά ήταν αρκετό.”

Για τους επόμενους μήνες, δεν μπορούσε να σταματήσει να τον σκέφτεται. Αλλά αυτό που δεν είχε καταλάβει ήταν πως τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία. Εκείνος, με το που χώρισε από την 77χρονη, έτρεξε αμέσως να εξομολογηθεί την αγάπη του στην Almeda.

71Χρονη παντρεύεται τον 17χρονο

Ο έρωτάς του δεν άργησε να φουντώσει. Μιλούσαν για τα πάντα και βρήκαν πως είχαν πάρα πολλά κοινά. Την έκανε να νιώθει έφηβη ξανά και σύντομα βλεπόντουσαν κάθε μέρα. Βέβαια πολλοί αποδοκίμαζαν τη σχέση τους λέγοντας πως ήταν πολύ νεαρός για εκείνη. Δύο εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού, δεν δίστασε καθόλου όταν της ζήτησε να παντρευτούν από το τηλέφωνο.

71Χρονη παντρεύεται τον 17χρονο

6 μέρες μετά, ο Gary είχε κανονίσει τα πάντα και παντρεύτηκαν στο μέρος που είχαν φιληθεί για πρώτη φορά. Την πρώτη νύχτα του γάμου της έκαναν $εξ για πρώτη φορά. “Ήταν απίστευτο, καλύτερο από τα πιο τρελά μου όνειρα,” αποκάλυψε ο Gary. “Ποτέ δεν είχα νιώσει με άνθρωπο τόσο έντονη σύνδεση.

Από τότε που παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο, έκανε τατουάζ το όνομά της στο στήθoς του και τώρα ζει στο σπίτι της, μαζί με την κόρη της DeAnna, 40, τον εγγονό της Aaron, 21 και την Indianna,16.

Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός και χρόνια δεν κοιτά…

Πώς σας φαίνεται η ιστορία τους;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share