Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άνδρας πήγε για κούρεμα και κατέληξε στην εντατική! Το λάθος της κομμώτριας που θα τον σκότωνε!

Σοκαριστικό!

12 Ιανουαρίου 2020 18:57
Άνδρας πήγε για κούρεμα και κατέληξε στην εντατική! Το λάθος της κομμώτριας που θα τον σκότωνε!

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως με έναν άνδρα, ο οποίος μετά το κούρεμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική, με το λάθος της κομμώτριας παραλίγο να τον σκοτώσει! Δείτε 8+1 φωτογραφίες που που θα σας πείσουν ότι ένα απλό κούρεμα μπορεί να κάνει θαύματα σε μια γυναίκα!

Ο Ντέιβ Τάιλερ είναι ο πατέρας δύο παιδιών και ηχολήπτης που έχει δουλέψει με μερικούς από τους πιο γνωστούς μουσικούς, αλλά κατέληξε να παλεύει για τη ζωή του αφού πήγε για κούρεμα.

Όπως είπε: ‘Ήταν μία Δευτέρα του Μαρτίου του 2011 όταν είχα πάει για κούρεμα… Θυμάμαι που μου έβαλαν μία λεπτή πετσέτα κάτω από τον λαιμό. Θυμάμαι την κοπέλα που μου έπλενε τα μαλλιά να με ρωτάει εάν αισθανόμουν άνετα, αλλά όπως ξέρουν όσοι έχουν πλύνει τα μαλλιά τους σε κομμωτήριο, δεν είναι ποτέ άνετη αυτή η θέση.’

Τρεις μέρες μετά, ενώ ήταν στην δουλειά, ένιωσε ζαλάδα και λιποθύμησε. Ένιωσε μουδιασμένο το μισό του σώμα και η όρασή του έγινε θολή. Όταν προσπάθησε να πιει λίγο νερό, κατάλαβε πως δεν μπορούσε να καταπιεί και πως το νερό πήγαινε στα πνευμόνια του. Κατέληξε στην εντατική ενός νοσοκομείου του Λονδίνου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε πάθει εγκεφαλικό. Κατάλαβαν πως ο κατά τα άλλα υγιής 45χρονος είχε πάθει αυτό που είναι γνωστό ως ‘ το σύνδρομο του ινστιτούτου ομορφιάς’.

Ο κίνδυνος στις περιπτώσεις αυτές οφείλεται στην σπονδυλική αρτηρία που βρίσκεται στο πίσω μέρος του λαιμού, από την οποία μεταφέρεται αίμα στον εγκέφαλο. Αυτές οι αρτηρίες μπλοκάρονται χάρη στην παράξενη στάση στην οποία πλένουν τα μαλλιά στα κομμωτήρια. Ενώ αυτές οι περιπτώσεις είναι λίγες, έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά τα τελευταία 20 χρόνια.

Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την ιδανική στάση στην οποία πρέπει να πλένονται τα μαλλιά στο κομμωτήριο έτσι ώστε να μην πιέζονται οι αρτηρίες του εγκεφάλου, ειδικά εκείνη του λαιμού. Αφού έκανε μήνυση στο κομμωτήριο, ο Ντέιβ συμβιβάστηκε με £90,000, αν και η βλάβη που έπαθε είναι μόνιμη. Ήταν για μήνες στο νοσοκομείο και τώρα δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι. Δεν μπορεί να οδηγήσει και υποφέρει από διπλή όραση. Επίσης έχει διάφορα προβλήματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του που του προκαλούν πόνο.

Απόφάσισε να ξυριστεί και να κουρευτεί μετά από χρόνια, έγινε κούκλος και δεν τον αναγνώριζε ούτε η γυναίκα του!

Άντρας είχε σταματήσει να κουρεύετε και να ξυρίζετε από τότε που ήταν φαντάρος. Με τη σύζυγό του Χέιντι ο Τζος είναι μαζί εδώ και χρόνια. Η Χέιντι άρχισε να αντιδρά με το απεριποίητο κούρεμα του άντρα καθώς άρχισε να μοιάζει με άνθρωπο των σπηλαίων. Γι’ αυτό και η Χέιντι επικοινώνησε με την Όπρα Γουίνφρει και ζήτησε βοήθεια για την αλλαγή!

Δείτε επίσης: 10+1 διάσημες Ελληνίδες που τόλμησαν να κόψουν τα μαλλιά τους αγορέ και πήγαν κόντρα στη μόδα της εποχής

Η αλλαγή που ακολούθησε είναι κάτι που θα θυμούνται για πάντα. Όταν η Χέιντι επικοινώνησε με την Όπρα, ισχυρίστηκε ότι η εμφάνιση του Τζος είχε πάρει τον κατήφορο και ότι δεν θυμόταν καν πώς ήταν το πρόσωπο του.

Η Χέιντι είχε βαρεθεί τα ατημέλητα, μακριά μαλλιά και τα μούσια του. Ήταν έτοιμη να βγάλει τον όμορφο άντρα της ξανά στην επιφάνεια. Σαν πρώην στρατιωτικός, ήταν συνηθισμένος σε ένα αυστηρό πρόγραμμα κουρέματος. Από την στιγμή που έφυγε από τον στρατό, άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν!

Η ελευθερία αυτή ήταν κάτι που του έλειπε, αλλά με τα χρόνια άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ευτυχώς, ο Τζος κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει μια σοβαρή αλλαγή και συμφώνησε. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος, αλλά το σκέφτηκε και άρχισε να του αρέσει η ιδέα.

Η μεγάλη αλλαγή του άντρα

Με την βοήθεια της Oprah και του γκουρού μόδας Tίμ Γκαν, ο Τζος άλλαξε εντελώς! Του συμμάζεψαν τα μούσια, έκοψαν τα μαλλιά του και του έδωσαν ένα πιο σύγχρονο λουκ! Είναι απίστευτο το πώς είναι σήμερα! Στην αρχή η Χέιντι ανησυχούσε ότι δεν θα του άρεσε η μεταμόρφωση, αλλά έπεσε έξω. Μόλις εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό, ο Τζος έπαθε πλάκα και είπε ότι αισθανόταν άλλος άνθρωπος!

Παρ’ όλο που δεν έχασε τα γένια του, το νέο τους μήκος είναι πολύ καλύτερο. Πραγματικά μοιάζει με άλλον άνθρωπο!

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του στο παρακάτω βίντεο.

Προφανώς και η Χέιντι αυτή την εμφάνιση θα είχε στο μυαλό της

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share