Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η κότα κερδίζει επάξια το τίτλο της "μητέρας της χρονιάς"!

Συγκινητικό!

12 Ιανουαρίου 2020 08:26
Αυτή η κότα κερδίζει επάξια το τίτλο της

Μάνα είναι μόνο μία συνηθίζει να λέει ο σοφός λαός μας και σε αυτό δεν εξαιρείται το ζωικό βασίλειο κάτι το οποίο αποδεικνύεται έμπρακτα από το παρακάτω βίντεο. Μπορεί να θεωρούμε πως τα ζώα δεν έχουν αντίληψη αλλά κάνουμε μεγάλο λάθος κι απ' ό,τι φαίνεται ειδικά οι κότες έχουν πολύ ανεπτυγμένη ευφυΐα, μην ξεχνάμε το βίντεο που είδαμε πρόσφατα όπου ο ιδιοκτήτης μια κότας της λέει ένα ανέκδοτο κι εκείνη ξεκαρδίζεται!

Ένα βίντεο λοιπόν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral με μια κότα που ανοίγει τα φτερά της για να προστατεύσει τα μωρά της από την βροχή.

Άκρως συγκινητικό και τόσο αληθινό. Το περιστατικό συνέβη σε μια αγορά της Ινδίας και κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δείχνει την έκταση της αφοσίωσης και της αγάπης της μητέρας κότας προς τα μικρά της.

Στο βίντεο φαίνονται τα μικρά να μαζεύονται γύρω από την μητέρα τους και εκείνη ανοίγει τα φτερά της για να τα προστατεύσει από την βροχή.


Όπως ακριβώς θα έκανε κάθε μητέρα, έτσι και αυτή η μητέρα κότα έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατεύσει τα παιδιά της.

Δείτε το βίντεο:

Ο κόκορας με τις τέλειες μπούκλες που ζηλεύουν όλες οι γυναίκες!

Οι κόκορες ανά τον κόσμο έχουν μια συγκεκριμένη μορφή και ένα συγκεκριμένο στυλ μαλλιών! Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα ξεκαρδιστικά βίντεο αλλά και φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα πτηνά που μας έκαναν να δακρύσουμε από τα γέλια με πιο πρόσφατο ένα βίντεο ενός ιδιοκτήτη φάρμας που λέει ανέκδοτο σε μια κότα κι εκείνη ξεσπά σε γέλια.

Αυτός ο κόκορας όμως κάνει το γύρο του διαδικτύου χάρη στην ιδιαίτερη "κόμμωση" του και γίνεται ο λόγος για τον ζηλέψουν πολλές γυναίκες!

Ο κατσαρός κόκορας απο τη Κίνα έγινε ήδη διάσημος σε όλο το κόσμο αφού οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο των social media.

Ο κόκορας εκκολάφθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην επαρχία Χενάν στην κεντρική Κίνα και στην αρχή όλα ήταν "φυσιολογικά". Μέχρι τη στιγμή που τα φτερά του έπεσαν για να πάρουν τη θέση τους καινούρια που έβγαιναν όμως σε... μπούκλες.

Η μύτη του μεγάλωνε συνεχώς, είχε γίνει σαν καρύδι και έκλαιγε από τον πόνο...Αυτό που βρήκαν μέσα σοκάρει!

Αυτό το μικρό γατάκι από τη Nebraska των ΗΠΑ, είχε μία πολύ πρησμένη μύτη και ο κτηνίατρος, Δρ. Φάριγκτον, έπρεπε να αφαιρέσει ένα παράσιτο από μέσα της. Αυτό που βρήκε δεν το περίμενε κανείς στην μύτη της γάτας!

Μπορεί να συμβούν τέτοια παρόμοια συμβάντα και σε ανθρώπους, όπως σε αυτή την γυναίκα που η μύτη της ολοένα και μεγάλωνε, αν και τις περισσότερες φορές οφείλονται σε κάποια ασθένεια ή ανωμαλία. Τίποτα από τα δύο δεν συνέβη όμως σε αυτό το γατάκι...

Προσοχή – σκληρές εικόνες!

Αυτό προκλήθηκε από μία μύγα που ονομάζεται Cuterebra, η οποία παρασιτεί σε θηλαστικά που περνούν χρόνο έξω. Αυτή η προνύμφη πρέπει να μπήκε στο σώμα της γάτας από κάποια πληγή.

Ευτυχώς, το έντομο αφαιρέθηκε πάνω στην ώρα, πριν γίνει περισσότερη ζημιά. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, το γατάκι είναι μία χαρά στην υγεία του:

Αυτή είναι η τσιγκούνα γάτα: Δεν αφήνει κανέναν να...

Έχετε δει την τσιγκούνα γάτα; Κι όμως υπάρχει και δεν φαντάζεστε τι δεν αφήνει κανέναν να της πάρει...

Συγκεκριμένα, η γάτα της φωτογραφίας, είναι... φιλοχρήματη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το γατάκι αγκαλιάζει χαρτονομίσματα και βγάζει νύχια σε όποιον προσπαθήσει να της τα πάρει.

Ένας άνδρας μετρούσε κάποια χαρτονομίσματα και κέρματα όταν εκείνη του τα άρπαξε και κυριολεκτικά τα αγκάλιασε.

Ο πραγματικός κάτοχος των χρημάτων προσπαθούσε να της πάρει τα χαρτονομίσματα. Κι όσο προσπαθούσε τόσο εκείνη αντιδρούσε και έσφιγγε περισσότερο τα χρήματα.

Δείτε το βίντεο:

Βέβαια καλύτερα να είναι τσιγκούνα η γάτα παρά να είναι επικίνδυνη. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γάτα στον κόσμο!

Αδιανόητο! Ταξίδεψε 4.000 χιλιόμετρα εξαιτίας μια γάτας και βρήκε τον έρωτα της ζωής του!

Έχουμε ακούσει πάρα πολλές περίεργες και συγκινητικές ιστορίες για το πως γνωρίστηκε ένα ζευγάρι, πως ερωτεύτηκε ή ακόμη και πως παντρεύτηκε. Η παρακάτω ιστορία όμως, δεν έχει προηγούμενο, μιας και είναι άκρως πρωτότυπη και αρκετά περίεργη θα μπορούσαμε να πούμε.

Ένας 28χρονος λοιπόν άνδρας από το Λονδίνο ταξίδεψε μέχρι το Σικάγο, μια διαδρομή περίπου 4.000 χιλιομέτρων όταν μια 25χρονη του έκανε ένα κοπλιμέντο σε μια ομάδα στο Facebook για τη γάτα του.

Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είναι άτομα που έχουν αδυναμία στις γάτες ανεξαρτήτως αν και οι ίδιοι έχουν μια για κατοικίδιο. Ωστόσο, μια ακόμη ιστορία έγινε γνωστή μέσω αυτής της σελίδας που αφορά μια γάτα η οποία επιτίθεται αποκλειστικά σε άντρες. Ο Άνταμ και η Άννα λοιπόν μοιράστηκαν την κοινή τους αγάπη για τα αξιολάτρευτα αιλουροειδή και κάπως έτσι ξεκίνησε να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση.

Χαρακτηριστικά η Άννα δήλωσε: " Μόλις είχα γίνει μέλος της ομάδας και αμέσως παρατήρησα τον Άνταμ, έτσι του έκανα ένα σχόλιο για να του πω πόσο χαριτωμένος είναι εκείνος αλλά και η γάτα του."

Μετά το σχόλιο της Άννας ο Άνταμ έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα όπου ήταν και η πρώτη τους επικοινωνία ανακαλύπτοντας σταδιακά πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως το ίδιο γούστο στη μουσική.

Το ζευγάρι μετά από μήνες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και βίντεο κλήσεων αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει το μεγάλο βήμα της συνάντησης κι έτσι ο Άνταμ έκανε αυτό το ταξίδι για να βρεθεί για πρώτη φορά κοντά στην αγαπημένη του, αλλά και τη γάτα της!

Η Άννα δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν πως θα γνώριζε κάποιον μέσω μιας τυπικής ομάδας στο Facebook πόσο μάλλον πως θα κατέληγε σε μια σχέση εξ αποστάσεως!

Ωστόσο, πολλοί χρήστες της ίδιας σελίδας έμαθαν για την ιστορία του ζευγαριού και ελπίζουν πως ίσως κι εκείνοι να έχουν μια παρόμοια εμπειρία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share