Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθήσει - Τελικά είδε τα σκυλιά της να κάνουν ό,τι πιο ντροπιαστικό!

Απίστευτο!

12 Ιανουαρίου 2020 07:29
Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθήσει - Τελικά είδε τα σκυλιά της να κάνουν ό,τι πιο ντροπιαστικό!
Follow us on Google News

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθήσει...Τελικά είδε τα σκυλιά της να κάνουν ό,τι πιο ντροπιαστικό! Όπως βλέπουμε ακόμα και οι γονείς μπαίνουν στον πειρασμό να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, και όχι μόνο τα ζευγάρια που φοβούνται την απιστία!

Αυτός είναι ο Jonny, ένας μαθητής του γυμνασίου από την Καλιφόρνια.

Είπε πρόσφατα πως έμπλεξε λιγάκι και η μητέρα του ανέλαβε δράση:

‘Έκανα ένα πάρτι χωρίς να το ξέρουν οι γονείς μου και βγήκε λίγο εκτός ελέγχου, οπότε για να αποτρέψουν κάτι παρόμοιο, η μητέρα μου έβαλε κάμερες σε όλο το σπίτι, μέσα και έξω.’

undefined

Τώρα που έχουν κάμερες, ο Johny λέει πως η μητέρα του αποφάσισε να τις κοιτάξει για να δει τι κάνουν τα σκυλιά τους κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο εκείνοι λείπουν. Δεν είχε ιδέα τι θα αντίκριζε…

Η μητέρα του του έστειλε σε μήνυμα αυτό που είδε…

“Αυτό ήταν, πάω τα σκυλιά για στείρωση,’ του έγραψε.

Ο Jonny είπε πως τα σκυλιά απλά βοηθούσαν το ένα το άλλο.

‘Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο όταν το μπουλντόγκ έχει περίοδο,’ είπε. ‘Ο Chico απλά της κάνει τη χάρη και την καθαρίζει, μιας και είναι πολύ δύσκολο να το κάνει μόνη της.’

Όταν η μητέρα του του έστειλε τις φωτογραφίες λέει πως ‘έκλαψε στο γέλιο’ και έτσι αποφάσισε να το ανεβάσει στο twitter. Από τότε έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 42,000 φορές.

Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

‘Ω, Θεέ μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω.’

Ένας είπε: ‘Βλέπω μικρά κουταβάκια στο μέλλον σας.’

Ωστόσο, ο Jonny είπε πως η δημοτικότητα του tweet του αρχίζει και τον εκνευρίζει. ‘Το να είσαι διάσημος δεν είναι ωραίο γιατί τώρα δεν μπορώ καν να χρησιμοποιήσω το twitter,’ είπε.

Αυτό το αγοράκι πάτησε κατά λάθος ένα κοτόπουλο! Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να δακρύσετε!

Όλα τα παιδάκια είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα κι αυτό γιατί είναι αθώα και δεν σκέφτονται και πολύ την κάθε τους πράξη. Είναι πολλές οι πράξεις μικρών παιδιών που μας συγκινούν, όπως αυτή του 6χρονου που τάιζε τον παππού του.

Αυτό το αξιολάτρευτο 6χρονο αγοράκι από την Ινδία πάτησε κατά λάθος με το ποδήλατό του το κοτόπουλο του γείτονά του.

Αμέσως, πήρε μαζί του όσα χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του προκειμένου να πληρώσει για την θεραπεία του και το έτρεξε στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία του μικρού, με το κοτοπουλάκι στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

As per Reports: This young boy from Sairang, Mizoram, accidentally ran over his neighbour's chicken. He took the...

Posted by Sanga Says on Tuesday, 2 April 2019

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με τον μικρό μπόμπιρα έχει πάνω από 90.000 κοινοποιήσεις και περίπου 200.000 likes. Η γλυκιά του πράξη και η ευαισθησία της σκέψης του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share