Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Απίστευτη γιαγιά προστατεύει με τον πιο αστείο τρόπο την φίλη της που βγάζει λεφτά από το ΑΤΜ!

Θα κλάψετε!

11 Ιανουαρίου 2020 10:24
Απίστευτη γιαγιά προστατεύει με τον πιο αστείο τρόπο την φίλη της που βγάζει λεφτά από το ΑΤΜ!

Απίστευτη γιαγιά προστατεύει με τον πιο αστείο τρόπο την φίλη της που βγάζει λεφτά από το ΑΤΜ!

Οι γιαγιάδες είναι από τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου και κάποιες φορές με τις πράξεις τους μας χαρίζουν άφθονο γέλιο...

Κάποιοι πιστεύουν ότι οι ηλικιωμένοι έχουν μια βαρετή ζωή, αλλά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Για να συντρίψουμε τα αρνητικά στερεότυπα σχετικά με τους ηλικιωμένους, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με μερικές από τις πιο αστείες στιγμές που οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους εξέπληξαν όλους γύρω τους.

Από τo ιδιαίτερο μπολ για βούτυρο ως την βοήθεια των πτηνών με υλικά για τις φωλιές τους, αυτές οι αξέχαστες στιγμές αποδεικνύουν ότι οι γκριζομάλληδες είναι σε θέση να κάνουν πολλά περισσότερα όλη την ημέρα, από ότι να ψάχνουν για τα γυαλιά τους. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το πόσο ενδιαφέρουσα θα ήταν η ζωή σας εάν επισκεπτόσασταν τους παππούδες σας πιο συχνά.

“Προστασία ΑΤΜ”

undefined

“Η τούρτα της γιαγιάς μου για τα 69α γενέθλια της”

undefined

“Ένας πελεκάνος τσίμπησε την γιαγιά μου και αυτή του έβαλε τις φωνές”

undefined

“Οι παππούδες μου περίμεναν ο ένας τον άλλον στο εμπορικό κέντρο”

undefined

“Το πρωί το ανέβασε η γιαγιά μου στο facebook”

undefined

Αυτή η γιαγιά περιπλανιόταν στους δρόμους λέγοντας συνέχεια ότι η κόρη της έχει γεννήσει! Κανείς δεν φανταζόταν ότι..

Μια γιαγιά περιπλανιόταν στους δρόμους και έλεγε συνέχεια ότι η κόρη της έχει γεννήσει. Αυτό που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στην συνέχεια ραγίζει καρδιές!

Οι γιαγιάδες φέρουν ειδικής μεταχείρισης λόγω ηλικίας, και δεν χρειάζεται να τις επιπλήττουμε για τις πράξεις τους, όπως έκανε αυτή η γυναίκα όταν μια γιαγιά πλήρωνε με κέρματα στο σούπερμαρκετ. Ποτέ δεν ξέρετε από τι μπορεί να υποφέρουν...

Ήταν μέσα Σεπτέμβρη στη Νότιο Κορέα, όταν ο αστυφύλακας Πάκ που μόλις είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο Σώμα είχε «βαρύνει» λίγο μετά το μεσημεριανό του. Εκείνη την ώρα όμως, το αφεντικό του, ο αξιωματικός Κιμ, έλαβε ένα τηλεφώνημα για μια παράξενη ηλικιωμένη που περιπλανούνταν επί μία ώρα στο ίδιο σημείο.

Την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό, ο Πάκ θεώρησε πως η γυναίκα είχε απλά χαθεί, ένα αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα που θα λύνονταν άμεσα και χωρίς επιπλοκές.

Όταν έφτασε στο σημείο, είδε τη γυναίκα να κρατά δύο μπόγους, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις του ίδιου και του συνεργάτη του: ποια ήταν, που έμενε ή που ήθελε να πάει. Απλά επαναλάμβανε ότι η κόρη της μόλις είχε γεννήσει, αλλά δε θυμόταν καν το όνομά της, κρατώντας σφιχτά τους μπόγους στην αγκαλιά της. Ήταν εμφανές πως έπασχε από Αλτσχάιμερ…

Αυτή η γιαγιά περιπλανιόταν στους δρόμους λέγοντας συνέχεια ότι η κόρη της έχει γεννήσει! Κανείς δεν φτανταζόταβν ότι...

Αδυνατώντας να λάβει οποιαδήποτε αξιόπιστη πληροφορία, ο Πάκ άρχισε να ψάχνει για στοιχεία που θα τον βοηθούσαν να ταυτοποιήσει την ανήσυχη γυναίκα και τότε ήταν που παρατήρησε ότι εκείνη φορούσε παντόφλες. Ίσως τελικά να μην έμενε πολύ μακριά από το σημείο, οπότε την τράβηξε μία φωτογραφία και άρχισε να ρωτά τους περαστικούς αν την γνωρίζουν.

Στο ενδιάμεσο, προσπάθησε να την οδηγήσει στο περιπολικό ώστε να καθίσει για να ξεκουραστεί και να αφήσει τους μπόγους που έμοιαζαν ασήκωτοι, αλλά εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά να αποχωριστεί το πολύτιμο φορτίο της.

Αρκετές ώρες αργότερα, επιτέλους βρήκαν κάποιον που ίσως τους βοηθούσε να την αναγνωρίσουν. Έμαθαν το όνομα και τη διεύθυνσή της, ακόμη και το όνομα του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η κόρη της.

Έξι ώρες είχαν περάσει μέχρι η γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να δει την κόρη και το εγγόνι της. Άφησε να βγει ένας αναστεναγμός ανακούφισης και αμέσως άρχισε να ξετυλίγει τους μπόγους. Το περιεχόμενό τους έκανε ακόμη και τους αστυφύλακες να δακρύσουν… Μέσα υπήρχε μία παγωμένη σούπα με φύκια, λαχανικά και ρύζι. Στην Κορέα, η σούπα από φύκια είναι το παραδοσιακό φαγητό που δίνουν στις μητέρες αμέσως μετά τη γέννα γιατί είναι πλούσια πηγή ασβεστίου.

Αυτή η γυναίκα, που δε θυμόταν καν το όνομά της, ενστικτωδώς γνώριζε ότι έπρεπε να πάει την σούπα στην κόρη της…

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share