Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Ένιωθε τρομερούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή χωρίς να ξέρει τον λόγο! Όταν είδε από κάτω όμως...

Δεν θα το πιστεύετε!

10 Ιανουαρίου 2020 18:22
Ένιωθε τρομερούς πόνους στην ευαίσθητη περιοχή χωρίς να ξέρει τον λόγο! Όταν είδε από κάτω όμως...

Μια μέρα η Έμιλι έκανε μπάνιο όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο στην ευαίσθητη περιοχή. Δεν μπορούσε να καταλάβει το γιατί, αλλά μόλις κοίταξε κάτω έμεινε άναυδη. Δεν ήξερε ότι είναι έγκυος...

Άλλη μια εξωπραγματική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο γυναίκα. Μπορούν να συμβούν αδιανόητα πράγματα κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, αλλά και στην γέννα, όπως αυτό που συνέβη σε αυτή την μητέρα! Στην περίπτωση της Έμιλι, η εγκυμοσύνη ήταν σχεδόν ανύπαρκτη.

Δεν μπορούσε να σταθεί από τον πολύ τον πόνο και άρχισε να φωνάζει. Ο μεγαλύτερος γιος της χτύπησε την πόρτα και ο μικρότερος άρχισε να κλαίει για την μαμά του. Είπε στα παιδιά της να περιμένουν σε ένα άλλο δωμάτιο.

Η Έμιλι άρπαξε το τηλέφωνο της και κάλεσε αμέσως την μητέρα της. Ήταν σίγουρη ότι η σκωληκοειδής απόφυση της ήταν έτοιμη να σπάσει, αλλά δεν μπορούσε να σταθεί όρθια και να βγει από την μπανιέρα.

Μόλις έφτασε η γιαγιά, σήκωσε την κόρη της. Της έδειξε την απόφυση της όταν την ρώτησε που πονούσε. Έβαλε ένα παντελόνι φόρμας, αλλά πονούσε πολύ για να βάλει μπλούζα.

Εκείνη και η μητέρα της πήγαν με το αυτοκίνητο στο κοντινότερο νοσοκομείο – 24 χιλιόμετρα μακριά. Η Έμιλι έκλαιγε και φώναζε σε όλη την διαδρομή. Έφτασαν στο νοσοκομείο και η μητέρα της έτρεξε να βρει μια νοσοκόμα.

Όσο η Έμιλι ήταν ακόμα στο αυτοκίνητο, ένιωσε κάτι να σκάει και να τρέχει στο πόδι της. Κατάλαβε ότι είχε σπάσει η σκωληκοειδής απόφυση της. Τότε ένιωσε κάτι να κινείται και η μαμά της κοίταξε κάτω.

“Φαινόταν από το πρόσωπο της ότι είχε πάθει πλάκα”, θυμάται η Έμιλι . “Τράβηξε την πετσέτα. Κοίταξα κάτω και είδα ένα μωρό στην φόρμα μου.

Η νεαρή μητέρα δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Ευτυχώς, εκείνη και το μωρό της είναι ευτυχισμένοι και υγιείς τώρα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο:

Μια μητέρα την ώρα της γέννας αντιλήφθηκε ότι ο γιατρός δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά...Όταν είδε τα πόδια του, πάγωσε!

Μια έγκυος μητέρα από το Λας Βέγκας, η Άλες Σιμς, ενώ ετοιμαζόταν να γεννήσει και όταν μπήκε στην αίθουσα του τοκετού ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γιατρό.

Ο προσωπικός της γιατρός ήταν σε άδεια και θα τον αντικαταστούσε ο γυναικολόγος Δρ. Φράνκ Ντελί. Όταν όμως έφτασε ο αντικαταστάτης, η μητέρα της εγκύου μύρισε το αλκοόλ στην ανάσα του. Ύστερα, όπως λέει η Σέρι, ο γιατρός άρχισε να διηγείται πώς είχε περάσει το διάλειμμά του στο μπαρ. Άλλη μια έγκυος αποκάλυψε στον κόσμο κάτι αδιανόητο, όταν φωτογράφισε το αγέννητο μωρό της.

“Μύρισα το αλκοόλ και πείστηκα ότι είχε πιει όταν τον άκουσα να λέει ότι μόλις είχε γυρίσει από το μπαρ.” δηλώνει η γιαγιά.

Άρχισε να τραβάει βίντεο με το κινητό της τον γιατρό και τα στιγμιότυπα που κατεγραψε ήταν τρομερά.

“Δεν είχε πολύ κόσμο στο μπαρ όταν έφυγα,” έλεγε σε μια από τις νοσοκόμες.

Ύστερα συνέχισε να λέει πόσο του αρέσει η τεκίλα και η Σέρι πρόσεξε πως κάτω από την ρόμπα του χειρουργείου ο γιατρός ήταν ξιπόλυτος και φορούσε βερμούδα. Η κατάσταση όμως χειροτέρεψε.

Η έγκυος θυμάται και μας εξομολογείται «Του έλεγα συνέχεια ότι η επισκληρίδιος πρέπει να ξεθύμανε γιατί ένιωθα τον πόνο κι εκείνος απλά απάντησε ¨Ωχ, βάλε τον χοντρό σου κώλο κάτω¨ και “φαντάζομαι θα εύχεσαι να ήταν ο γιατρός σου εδώ.”

“Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν πίστευα ότι μου συνέβαινε κάτι τέτοιο την ώρα που γεννούσα…”

Μια μητέρα την ώρα της γέννας αντιλήφθηκε ότι ο γιατρός δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά...Όταν είδε τα πόδια του, πάγωσε!

Κι όταν φάνηκε πια το νεογέννητο, ο μικρός Τζάρεντ, ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το χεράκι του. Οι γιατροί αποφάνθηκαν πως οι άγαρμπες κινήσεις του μεθυσμένου μαιευτήρα προκάλεσαν παράλυση στο χέρι του βρέφους λόγω ζημιάς στα νεύρα.

Τώρα η Άλεξ θα αντιμετωπίσει δικαστικά τον ανεύθυνο γιατρό όπως και τις νοσοκόμες οι οποίες όφειλαν να κρίνουν πως ο γιατρός έπρεπε να απομακρυνθεί από την αίθουσα του τοκετού.

Αργότερα η οικογένεια πληροφορήθηκε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντελί κατηγορήθηκε για ανευθυνη συμπεριφορά. Το 2012 είχε μηνυθεί για παρόμοιο περιστατικό που στοίχισε τον τραυματισμό του ώμου του νεογέννητου. Συνολικά μάλιστα οι υποθέσεις εναντίον του αγγίζουν την αποζημίωση της τάξης των 2.7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της! Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει! (Video)

Η Αμάντα είναι έγκυος και πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της!Με αυτό τον τρόπο θέλει να μάθει το φύλο του μωρού της!

Έτσι, η Άμπερ με χαρά βάφει τα μαλλιά της, χωρίς αυτή να μπορεί να βλέπει το χρώμα, ενώ μια άλλη έγκυος φωτογραφίζει το αγέννητο μωρό της και αργότερα αποκαλύπτει στον κόσμο κάτι το... παλαβό!

Όταν τελικά αφαιρεί την πετσέτα, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Μία πανέμορφη ιστορία. Το ζευγάρι έχει τρελαθεί από την χαρά του!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share