Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Κρατούμενος δραπέτευσε επειδή είχε πονόδοντο!

Το πρόβλημά του πάντως το έλυσε!

10 Ιανουαρίου 2020 17:37
Απίστευτο! Κρατούμενος δραπέτευσε επειδή είχε πονόδοντο!

Ο πόνος του δοντιού είναι από τους ισχυρότερους, τους πιο επίμονους και τους πιο ενοχλητικούς πόνους γι' αυτό και εν μέρη τον δικαιολογήσαμε τον συγκεκριμένο κρατούμενο. Μπορεί να είναι πολλοί οι άνθρωποι που φοβούνται τον οδοντίατρο σε σημείο να μην περνούν ούτε έξω από την πόρτα του αλλά πολλές φορές δεν μπορείς να το αποφύγεις, όπως για παράδειγμα ένα μωρό που γεννήθηκε με ένα δόντι και σε ηλικία μόλις 12 ημερών έπρεπε να επισκεφθεί τον οδοντίατρο.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος λοιπόν που κρατείτο σε φυλακή της Σουηδίας είχε έναν επίμονο πόντο στο δόντι γι' αυτό και αποφάσισε να δραπετεύσει με σκοπό να επισκεφθεί τον οδοντίατρο. Φυσικά, το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο άσθενης - κρατούμενος αμέσως μετά επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα και παραδόθηκε.

Ο κρατούμενος το έσκασε στις αρχές Νοεμβρίου από τη φυλακή του Έστραγκορντ, στη νοτιοδυτική Σουηδία, μόλις δύο ημέρες προτού να ολοκληρώσει την ποινή του, επειδή «πονούσαν τα δόντια του και ήθελε να πάει στον οδοντίατρο», ανέφεραν οι σωφρονιστικές υπηρεσίες.

«Φεύγοντας από τον οδοντίατρο, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο 51χρονος είχε παραπονεθεί στη διεύθυνση της φυλακής ότι πονούσε, τέσσερις ημέρες προτού αποφασίσει να δραπετεύσει.

«Είχε πρηστεί όλο το πρόσωπό μου» εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα Dagens Nyheter. «Στο τέλος δεν άντεχα άλλο» πρόσθεσε.

Η διεύθυνση της φυλακής αποφάσισε να τιμωρήσει τον δραπέτη προσθέτοντας άλλες 24 ώρες κράτηση στην ποινή φυλάκισης του ενός μήνα που του είχε επιβληθεί αρχικά.

Ο 51χρονος, που πλέον έχει αποφυλακιστεί, είπε στην εφημερίδα ότι πάνω απ' όλα χαίρεται που του πέρασε ο πονόδοντος. «Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να πληρώσω τον οδοντίατρο» είπε.

Άναυδη η επιστημονική κοινότητα: Η σπάνια ασθένεια που πάσχει 2χρονο κοριτσάκι!

Άναυδη είναι η επιστημονική κοινότητα καθώς 2χρονο κοριτσάκι είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που ζει με μία σπάνια γενετική ασθένεια που επιταχύνει τη γήρανση των κυττάρων της. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η ιστορία του αγοριού που έζησε μέσα σε μία αποστειρωμένη φούσκα, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας!

Το κορίτσι πάσχει από ακρογναθική δυσπλασία (mandibuloacral dysplasia- MAD). Η ακρογναθική δυσπλασία χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από βραχυσωμία, ανωμαλίες στο κρανίο και το πρόσωπο, σκελετικές ανωμαλίες, δυσκαμψία των αρθρώσεων, δερματικές αλλοιώσεις και ενίοτε πρόωρη γήρανση (λέπτυνση του δέρματος, αραιά μαλλιά και δυσπλασία στα νύχια).

Η γονείς της, Stacey Kilpatrick και Kyle Screaton, μίλησαν στο BBC για τη ζωή της Isla και τόνισαν ότι σκέφτονται να κινηθούν νομικά κατά του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν. Όπως είπαν η μικρή είναι επιρρεπής σε παθήσεις της καρδιάς και διαβήτη.

«Δεν υπάρχει κάποιο δίκτυο υποστήριξης» είπε η μητέρα της. Μάλιστα ανέφερε ότι η ασθένεια της μικρής είναι τόσο σπάνια που οι γιατροί το μόνο που τους είπαν είναι να αρχίσουν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για τη MAD στο Google!

«Πρέπει να είσαι μαζί της 24 ώρες το 24ωρο» είπε η μητέρα της, που παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να βρίσκεται στο πλευρό της 2χρονης. «Η Isla δεν μιλάει, δεν κάνει λεκτικούς θορύβους και έτσι κατά τη διάρκεια της νύχτας πρέπει η καρδιά της να είναι συνδεδεμένη με ένα μηχάνημα, ώστε να ξέρουμε πότε στρεσάρεται» είπε η γυναίκα.

Η μικρή έχει τραχειοστομία καθώς κάθε φορά που κάτι της προκαλούσε ταραχή η γλώσσα της έκλεινε τους αεραγωγούς της και αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να μην πεθάνει από ασφυξία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share