Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όσο μεγάλωνε το πρόσωπό της αλλοιωνόταν και οι γιατροί αποφάσισαν να της κόψουν την μύτη...Η εικόνα της σήμερα σοκάρει!

Σκληρές εικόνες!

10 Ιανουαρίου 2020 14:05
Όσο μεγάλωνε το πρόσωπό της αλλοιωνόταν και οι γιατροί αποφάσισαν να της κόψουν την μύτη...Η εικόνα της σήμερα σοκάρει!

Το πρόσωπό αυτή της κοπέλας άρχισε να παραμορφώνεται ολοένα και περισσότερο όσο μεγάλωνε, και όταν την είδαν οι γιατροί τρόμαξαν. Ήταν από τα πιο σπάνια και περίεργα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει. Έπασχε από μια ασθένεια και κατέστη αναγκαίο να της κόψουν την μύτη... Η ζωή της θα άλλαζε για πάντα!

Η Τζένιφερ Φάνκ Χάιλς από τη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ πέρασε ολόκληρη τη ζωή της θέλοντας να δείχνει φυσιολογική. Ήθελε όσο τίποτα άλλο να μπορεί να περπατάει ανέμελα, χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει περίεργα βλέμματα και παράξενες αντιδράσεις. Το ίδιο συνέβη και σε μια κοπέλα, που στην τρυφερή ηλικιά της εφηβίας, η μύτη της ξεκίνησε να μεγαλώνει αναξέλεγκτα!

Η ζωή δεν ήταν εύκολη για την Τζένιφερ. Γεννήθηκε με μια πάθηση που λέγεται αρτηριοφλεβική δυσπλασία, όπου δημιουργείται ένας κόμπος αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα.

Καθώς η Τζένιφερ μεγάλωνε, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλοιώνονταν περισσότερο. Ένα σημάδι εκ γενετής στο μέτωπό της άρχισε να επεκτείνεται σε ολόκληρο το πρόσωπό της. Στο σχολείο δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και ο πρώτος φίλος της, της μιλούσε μόνο όταν δεν υπήρχε κανείς άλλος. Όταν κοιτούσαν άλλοι, εκείνος της γυρνούσε τη πλάτη του και υποκρινόταν ότι δε τη γνώριζε καν.

Αργότερα, η Τζένιφερ γνώρισε έναν νεαρό που άξιζε την αγάπη της. Ο Ντάστιν Βανοβερτσέλντε δε νοιαζόταν για τη γνώμη των άλλων ή τι έλεγαν. Το μόνο που έβλεπε ήταν η αντικειμενική ομορφιά της Τζένιφερ . Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι και πλέον είναι περήφανοι γονείς δύο υγιών κοριτσιών.

Αν και η Τζένιφερ ζούσε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, η πάθησή της προκαλούσε ανησυχίες. Η πάθηση μπορεί να εξελιχθεί σε εσωτερική αιμορραγία, ακόμα και καρδιακή συγκοπή. Ο κόμπος με τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα της Τζένιφερ , όχι μόνο επηρέαζε την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά υπήρχε και ο κίνδυνος με τον παραμικρό τραυματισμό να προκληθεί ρήξη, που θα προκαλούσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Η Τζένιφερ ζούσε με τον συνεχή φόβο ότι τα δυο της παιδιά θα έμεναν χωρίς μητέρα. Ήξερε ότι χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κάνει την απαραίτητη εγχείρηση, και έτσι δημιούργησε ένα λογαριασμό, ζητώντας δωρεές από τον κόσμο. Η Τζένιφερ έμεινε έκπληκτη από την θετική ανταπόκριση: μόλις σε τέσσερις μέρες συγκέντρωσε πάνω από 17.000 δολάρια από 400 δωρεές. Έτσι, κανόνισε να γίνει η εγχείρηση.

Η εγχείρηση θα αφαιρούσε τον κόμπο με τα αιμοφόρα αγγεία από το πρόσωπο της Τζένιφερ , και χρειάστηκαν να γίνουν κάποιες ακραίες επεμβάσεις. Αρχικά, αφαίρεσαν τη μύτη της Τζένιφερ και χρησιμοποίησαν ένα μέρος από τα πλευρά της για να δημιουργήσουν μια προσθετική μύτη. Για να βεβαιωθούν ότι είχαν αρκετό δέρμα για να σχηματίσουν τη μύτη, εμφύτευσαν μπαλονάκια κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου της και σταδιακά τα γέμισαν με αλατόνερο. Αυτό επέκτεινε το δέρμα σιγά σιγά μέχρι που δημιουργήθηκε αρκετό για να χρησιμοποιηθεί στην εγχείρηση.

Η Τζένιφερ επέδειξε τεράστιο κουράγιο και ήταν δεκτική κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας. Το αντιμετώπισε θετικά και με χιούμορ, δείχνοντας στο YouTube τα μπαλονάκια που είχαν εμφυτευτεί στο πρόσωπό της.

Η περίπλοκη εγχείρηση τώρα μπορούσε να γίνει, και έπειτα από μια πολύωρη διαδικασία, οι γιατροί της Τζένιφερ ανακοίνωσαν ότι η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. Όμως η διαδικασία της ανάρρωσης ήταν δύσκολη, καθώς η επιδερμίδα της Τζένιφερ άρχισε να παθαίνει σήψη. Με αυτές τις επιπλοκές, οι γιατροί προχώρησαν σε επιπλέον εγχειρήσεις. Εντέλει, κατάφεραν να αφαιρέσουν όλο το νεκρό ιστό και να δώσουν στη Τζένιφερ ένα εντελώς νέο πρόσωπο.

Η Τζένιφερ και η οικογένεια της νιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσει εδώ, αλλά παρέμεινε δυνατή και τώρα μπορεί να ζήσει τη ζωή της χωρίς φόβο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share