Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έστησαν μία κρυφή κάμερα σε ένα ορνιθοτροφείο - Αυτό που βιντεοσκόπησαν θα σας σοκάρει!

Σοκ!

10 Ιανουαρίου 2020 09:37
Έστησαν μία κρυφή κάμερα σε ένα ορνιθοτροφείο - Αυτό που βιντεοσκόπησαν θα σας σοκάρει!

Έστησαν μία κρυφή κάμερα σε ένα ορνιθοτροφείο - Αυτό που βιντεοσκόπησαν θα σας σοκάρει!

Αν δεν ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στις κότες ελευθέρας βοσκής και σε εκείνες του ορνιθοτροφείου, δεν είστε οι μόνοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν την γνωρίζουν (και υποθέτουν γενικά ότι οι κότες ελευθέρας βοσκής είναι απλά πιο ακριβές). Το Αthensmagazine.gr σας έχει δείξει κατά καιρούς όλα τα συγκλονιστικά που έχουν συμβεί με κρυφές κάμερες, όπως και αυτό με τον σκύλο που σας αναφέραμε πρόσφατα!

Να μια αποκάλυψη (χάρη στο Wall Street Journal):

Σε κλουβί: Οι κότες ζουν σε μικρά κλουβιά. Δεν μπορούν να κουνηθούν και τους συμπεριφέρονται σαν μηχανές.
Εκτός κλουβιού: Οι κότες είναι ελεύθερες και μπορούν να τριγυρνούν στο κοτέτσι ή σε κάποια άλλη εγκατάσταση, αλλά γενικά δεν μπορούν να βγουν έξω.

Ελευθέρας βοσκής: Οι κότες είναι εκτός κλουβιού και έχουν πρόσβαση και έξω.
Απλά και μόνο το ότι οι κότες δεν ζουν σε κλουβί, δε σημαίνει ότι έχουν μια καλή ζωή. Αλλά οι πραγματικά ελεύθερες κότες;

Δείτε μόνοι σας.

Αυτές οι κότες είναι ελευθέρας βοσκής, υγιείς και ευτυχισμένες. (Έτσι δε θα έπρεπε να είναι;)

Να πως τρώνε οι κότες οι οποίες ζουν σε κλουβί (Το βίντεο περιέχει ωμές σκηνές βίας).

Κάθε βράδυ, η κόρη τους έχανε τα παιχνίδια. Όταν οι γονείς της είδαν τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα, πάγωσαν!

Η κόρη έλεγε στους γονείς της, ότι το βράδυ χάνονται τα παιχνίδια της. Έτσι οι γονείς της, αποφάσισαν να βάλουν κρυφή κάμερα για να δουν τι συνέβη.

Μετά την κάμερα που έβαλαν γονείς, για να μάθουν τι κάνουν τα δύο μωρά τους, τώρα μάθαμε ότι κάποιοι άλλοι γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα για να δουν που χάνονται τα παιχνίδια της κόρης τους.

Συγκεκριμένα, η 8χρονη κόρη της Τζόαν, ήταν σίγουρη ότι κάποιος έμπαινε στο δωμάτιο της την νύχτα και της έκλεβε τα παιχνίδια. Ακόμα και όταν το κοριτσάκι άρχισε να κλειδώνει την πόρτα όταν έπεφτε για ύπνο, τα παιχνίδια συνέχισαν να εξαφανίζονται!

Έτσι, οι ανήσυχοι γονείς της τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα για να λύσουν το μυστήριο.

Φαίνεται ότι ο 2χρονος γιος της Τζόαν είναι πολύ καλός κλεφτράκος!

Έβαλε κρυφή κάμερα στο παιδί της και το άφησε μόνο του με έναν ξένο. Θα ανατριχιάσετε με αυτό που θα δείτε!

Εσείς θα αφήνατε το παιδί σας με έναν ξένο; Μια κρυφή κάμερα, κατέγραψε έναν άντρα να πλησιάζει παιδιά με τον πιο απλό τρόπο.

Πόσο συχνά λένε οι γονείς στα παιδιά τους να μην μιλάνε με ξένους; Οι περισσότεροι γονείς θα έλεγαν ότι τα παιδιά τους ξέρουν ακριβώς ποιον να εμπιστεύονται και ποιον όχι. Αλλά είστε σίγουροι; Περιμένετε να δείτε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο.

Το μόνο που χρειάστηκε αυτός ο άνδρας για να τραβήξει την προσοχή του παιδιού, ήταν ένα κουταβάκι και τα παιδιά παρασύρθηκαν εύκολα από τον ξένο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν τα παιδιά ποιον ακριβώς μπορούν να εμπιστευτούν και ποιον όχι.

Δείτε με προσοχή του βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share