Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Έβαλαν κρυφή κάμερα για να ελέγξουν το λιοντάρι. Αυτό που είδαν μετά τους άφησε άφωνους!

Τι έκαναν τα λιοντάρια;

9 Ιανουαρίου 2020 06:42
Έβαλαν κρυφή κάμερα για να ελέγξουν το λιοντάρι. Αυτό που είδαν μετά τους άφησε άφωνους!

Τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα για να δουν τι κάνουν τα λιοντάρια, όταν είναι μόνα τους! Μόλις δείτε τις φωτογραφίες θα μείνετε άφωνοι.

Αφού κάποιοι έβαλαν κρυφή κάμερα για να δουν ένα σπάνιο λιοντάρι, κάποιοι άλλοι τοποθέτησαν κάμερα καμουφλαρισμένη σε γρασίδι για να δουν τις φάτσες των ζώων.

Σε μια εκπληκτική φωτογραφία, ένας περίεργο νεαρό λιοντάρι σηκώνει το πόδι του, δεδομένου ότι ελέγχει την κάμερα, ενώ το υπόλοιπο της υπερηφάνειας ξαπλώσετε στον ήλιο του μεσημεριού.

Το αφρικανικό λιοντάρι κοιτάζει επίμονα στο φακό σχεδόν σαν να προσπαθεί να πάρει μια selfie.

κρυφή κάμερα

κρυφή κάμερα σε λιοντάρι

λιοντάρι

μάχη λιονταριών

Λέαινα τα "χώνει" σε λιοντάρι και εκείνο...αντιδρά με τον πιο απρόσμενο τρόπο! Θα μείνετε άφωνοι!

Το λιοντάρι μπορεί να λέγεται ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά δεν μπορεί να επιβληθεί σε καμιά εξαγριωμένη λέαινα.

Με έναν φωτογραφικό φακό μπορείς να καταγράψεις τρομερές στιγμές από την άγρια ζωή, και όχι μόνο στην ζούγκλα. Μια από αυτές είναι όταν λιοντάρι που ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται!

Η σπάνια στιγμή, η οποία καταγράφηκε από ένα φωτογράφο, δείχνει την θυμωμένη λέαινα να βρυχάται στο πρόσωπο ενός λιονταριού καθώς εκείνο χαλαρώνει και καλύπτει το πρόσωπό του με το πόδι του.

Η άγρια ​​στιγμή έλαβε χώρα στο κεντρικό Serengeti της Τανζανίας και εντοπίστηκε από τον φωτογράφο της άγριας ζωής, Τζόρτζ Χάρτ, κατά τη διάρκεια του πρώτου αφρικανικού σαφάρι.

Ο 58χρονος από το Τορόντο του Καναδά δήλωσε: “Σίγουρα έπαιζαν μεταξύ τους.”

Λέαινα τα

“Σαφώς και της απάντησε. Όμως το ερώτημα είναι αν απάντησε με θυμό ή με πάθος. Ήταν ζευγάρι και μόλις τελείωσε το ζευγάρωμα αρχίσαμε να τραβάμε κάποιες φωτογραφίες.”

“Θυμάμαι ότι αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος όταν έπιασα το αρσενικό να βρυχάται και έκλεισα την κάμερα όταν η θηλυκιά απάντησε.”

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στην κουζίνα. Τότε είδε τον άντρα της να κάνει κάτι... απίστευτο!

Μια γυναίκα, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της. Όμως αυτό που είδε να κάνει ο άντρας της, ήταν σοκαριστικό.

Μετά τον άντρα που έβαλε κάμερα για να δει αν η σύζυγός του τον απατά, τώρα μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

Αυτό που είδε λοιπόν, ξεπερνά κάθε λογική.

κρυφή κάμερα

Η γυναίκα, ξαφνικά, ξεκίνησε να έχει αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. "Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης", είπε ο δικηγόρος της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share