Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πήρε χυμό λεμονιού και το έριξε πάνω στα παπούτσια. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικό!

Θα το κάνετε σίγουρα!

7 Ιανουαρίου 2020 10:26
Πήρε χυμό λεμονιού και το έριξε πάνω στα παπούτσια. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικό!

Ξέρετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αν ρίξετε χυμό λεμονιού στα δερμάτινα παπούτσια σας; Μόλις μάθετε θα το κάνετε σίγουρα!

Μετά το tip που σας μεταφέραμε για να μην μυρίζουν τα παπούτσια σας, τώρα σας έχουμε ένα ακόμη μυστικό, το οποίο αφορά την γυαλάδα των δερμάτινων παπουτσιών σας.

Αντί, λοιπόν, για το γυαλιστικό, μπορείτε να συνδυάσετε ένα μέρος χυμό λεμονιού με δύο μέρη ελαιόλαδου, και στη συνέχεια, να εφαρμόσετε το μείγμα στα δερμάτινα παπούτσια σας και αφήστε το να δράσει για περίπου 10-15 λεπτά. Σκουπίστε με ένα πανί.

Βάλτε γιαούρτι με λεμόνι στο πρόσωπο και...θα εκπλαγείτε! Τέλος στις χειρουργικές επεμβάσεις!

Μια σπιτική συνταγή με αποτελέσματα που σοκάρουν. Δεν θα χρειάζεται πια να ξοδεύετε χρήματα σε χειρουργικές επεμβάσεις, αφού το μόνο που πρέπει να αγοράσετε είναι γιαούρτι και λεμόνι!

Μια άκρως αποτελεσματική και φυσική λύση για να σφίξετε το δέρμα σας και να δώσετε μια νεανική εμφάνιση, είναι ο συνδυασμός γιαουρτιού και χυμού λεμονιού. Το γιαούρτι, πέρα από το ότι μπορεί να βοηθήσει στο να χάσετε εύκολα κιλά, έχει και άλλες θαυματουργές ιδιότητες, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με το λεμόνι!

Οι σπιτική συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις ρυτίδες και να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο.

Θα χρειαστείτε:

– 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
– 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά. Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι. Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα. Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά.

Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό, στιγμιαίο λίφτινγκ, αλλά και για την εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.

Ανακατεύει χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα και το τοποθετεί σε μια παγοθήκη! Θα σας λύσει τα χέρια!

Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει το μείγμα με μαγερική σόδα και χυμό λεμονιού; Δεν πάει το μυαλό σας, αλλά σίγουρα όταν διαβάσετε τις μαγικές ιδιότητες του, θα τρέξετε να το φτιάξετε!

Είναι γνωστό ότι τόσο η μαγειρική σόδα και ο χυμός λεμονιού, βοηθάει στο καθάρισμα, ακόμα και σε σημεία και πράγματα που μπορούν να μας δυσκολέψουν, όπως το χαλί. Είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για την καθαριότητα του σπιτιού σας, και παράλληλα εξοικονομείτε χρήματα!

Με όλες τις αμέτρητες επιλογές εκεί έξω, είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε ποια πρόκειται όντως να καθαρίσουν την τουαλέτα μας. Και όχι μόνο αυτό. Ιδανικά θα θέλαμε ένα προϊόν που να είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον. Με αυτές τις σπιτικές ταμπλέτες καθαρισμού της λεκάνη της τουαλέτας, τα πάντα είναι εφικτά!

Ειδικά για εσάς που σιχαίνεστε τον καθαρισμό της τουαλέτας, τώρα μπορείτε να το κάνετε με τον πιο εύκολο τρόπο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share