Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Η απίστευτη πατέντα ενός μελισσοκόμου που του έλυσε τα χέρια!

Πανέξυπνο!

7 Ιανουαρίου 2020 08:06
Αδιανόητο: Η απίστευτη πατέντα ενός μελισσοκόμου που του έλυσε τα χέρια!

Αυτός ο μελισσοκόμος έχει πάει τη δουλειά του σε άλλο επίπεδο αφού φάνηκε εφευρετικότατος ανακαλύπτοντας μια απίστευτη πατέντα που πραγματικά του λύνει τα χέρια!

Σκέφτηκε πως σε περίπτωση που κάποιος ήθελε να του πουλήσει μέλι με κηρήθρα, να μη μπαίνει σε μια διαδικασία εφαρμογής της. Ωστόσο, το Athensmagazine.gr λίγο καιρό πριν σας είχε δείξει τον τρόπο να επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση το μέλι που έχει ζαχαρώσει.


Δηλαδή, να μην προσπαθεί μόνος του να τελειοποιήσει αυτό που του ζητούν. Αυτό, διότι υπάρχει και άλλος τρόπος για να βγει εις πέρας η συγκεκριμένη εργασία. Μάλιστα, για την τέλεσή της δεν χρειάζεται να μετέχει, ο μελισσοκόμος. Ο λόγος είναι φυσικά πως μπορούν να το κάνουν μόνες τους, οι μέλισσες.

Ο ίδιος αποφάσισε να βάλει μια προέκταση, με βαζάκια. Τα βαζάκια τοποθετήθηκαν στην περιοχή που ήταν τοποθετημένο το μελίσσι και μάλιστα, μπήκαν ακριβώς από πάνω του. Κάτω από αυτά υπάρχει επίσης τοποθετημένο ένα ειδικό διάφραγμα.

Το προαναφερθέν διάφραγμα βοηθά να μπει μόνο μέλι και να μην το γεννήσει, η βασίλισσα. Μετά από μία καλή ανθοφορία, υπάρχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό, διότι τα βαζάκια γεμίζουν με μέλι. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη επεξεργασία των βάζων. Αυτό, διότι τα βάζα κρίνονται έτοιμα για να οδηγηθούν στους καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν αμέσως να γευτούν το μέλι, που περιέχουν.

Αδιανόητο: Πήγε φυλακή για τρία βαζάκια μέλι!

Έχουμε ακούσει για πολλές περίεργες περιπτώσεις φυλάκισης, μια εξ αυτών αφορά τον νόμο που ήθελαν να εφαρμοστεί στην Ελλάδα και θα υπέβαλε ποινή 2 χρόνια φυλάκισης για όσους έβριζαν τα θεία.

Σαν την περίπτωση που ακολουθεί όμως δεν ξανάγινε!

Μια μικρή περιπέτεια πέρασε ο Λίον Χότον όταν επέστρεψε από τις χειμερινές του διακοπές στη Τζαμάικα, όπου πήγε να επισκεφθεί την οικογένειά του.

Και αυτό γιατί θέλησε να μεταφέρει στο Μέριλαντ, τεχνητό μέλι –όπως είχε κάνει αρκετές φορές παλαιότερα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης, ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος άρχισε να μυρίζει το σακίδιό του. Στον έλεγχο που ακολούθησε, οι τελωνιακοί υπάλληλοι βρήκαν τρία μεγάλα μπουκάλια με σαφή επισήμανση ότι περιείχαν μέλι.

Ωστόσο, τέθηκε υπό κράτηση καθώς οι Αρχές υποψιάστηκαν ότι πρόκειται για υγρή μεθαμφεταμίνη και τα ύποπτα υγρά στάλθηκαν σε εργαστήριο για να αποδειχθεί επισήμως τι περιείχαν.

Τα αποτελέσματα ενός εργαστηρίου στο Μέριλαντ βγήκαν έπειτα από δύο εβδομάδες. Κι ήταν αρνητικά. Ο Λέον Χάουγκτον πίστεψε ότι η περιπέτειά του θα τελείωνε. Έκανε λάθος.

Καταρχάς, το εργαστήριο που χρησιμοποιήθηκε για τα πρώτα τεστ δεν ήταν επαρκώς εξοπλισμένο για να αναλύσει τα υγρά. Χρειάστηκε, επομένως, να σταλούν τα μπουκάλια σε ένα δεύτερο εργαστήριο, στην πολιτεία της Τζόρτζια.

Από την άλλη, η σύλληψη του Τζαμαϊκανού, που διέθετε πράσινη κάρτα, η οποία του επιτρέπει να διανέμει νόμιμα στις ΗΠΑ, στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει μια διαδικασία από τις μεταναστευτικές αρχές, με τις οποίες ο δικηγόρος του δυσκολεύτηκε πολύ να επικοινωνήσει.

Ο λόγος; Η αμερικανική διοίκηση δοκιμαζόταν εκείνη την περίοδο από το «shutdown», την παράλυση των δημόσιων υπηρεσιών, που είχε προκαλέσει το μπρα ντε φερ μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και των Δημοκρατικών για τη χρηματοδότηση του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

Τελικά, οι αναλύσεις που έγιναν στη Τζόρτζια επιβεβαίωσαν πως ο Λέον Χάουγκτον μετέφερε πράγματι μέλι. Αφέθηκε ελεύθερος στις 21 Μαρτίου, 82 ημέρες μετά την επιστροφή του από τις διακοπές.

Έπειτα από σχεδόν 3 μήνες φυλάκισης, μακριά από τη σύντροφο και τα παιδιά του, έχασε και τις δύο δουλειές του, ως καθαριστής και οικοδόμος.

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή» είπε ο ίδιος στη Washington Post.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share