Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβλεπε περίεργα σημάδια σε βράχους , όταν έσκαψε βρήκε λίρες! (video)

Απίστευτο!

3 Ιανουαρίου 2020 11:10
Έβλεπε περίεργα σημάδια σε βράχους , όταν έσκαψε βρήκε λίρες! (video)

Έβλεπε περίεργα σημάδια σε βράχους , όταν έσκαψε βρήκε λίρες!

Πολλοί έχουμε ακούσει ιστορίες από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, για λίρες οι οποίες βρέθηκαν μέσα σε τοίχους, θαμμένες βαθιά μέσα στο χώμα κλπ. Μία τέτοια ιστορία εξελίχθηκε σε μεγάλη πόλη της Θεσσαλίας όπου με τη βοήθεια ενός ανιχνευτή, ένας νεαρός άνδρας κατάφερε και βρήκε λίρες πολύ μεγάλης χρηματικής αξίας τις οποίες ισχυρίζεται πως είχε θάψει ο παππούς του. Με την ευκαιρία διαβάστε: Καταδικάστηκε η γυναίκα που κατηγορούνταν για «κλοπή των λιρών» από συγγενή της!

Κάποιοι μάλιστα μιλάνε για τα γνωστά «σημάδια»! Τα σημάδια μπορεί να είναι δέντρα «χτυπημένα», πλάκες, πηγάδια σημαδεμένα, ερειπωμένα σπίτια από τον πόλεμο κλπ. Οι αντάρτες και οι συμμορίες του παρελθόντος κρύβανε τις λίρες σε χαρακτηριστικά μέρη έτσι ώστε να είναι εύκολο για αυτούς να τις ξαναβρούν.

Το μόνο που μας μένει στην εποχή που ζούμε είναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε για λίρες. Πάρτε έναν ανιχνευτή και πάρτε τα βουνά…

Δυστυχώς πιο πιθανό είναι να βρείτε λίρες, τη σήμερον ημέρα, παρά αξιοπρεπή εργασία…

Ένα θλιμμένο αδέσποτο σκυλάκι κάθονταν έξω από το ξενοδοχείο της για 6 ολόκληρους μήνες - Μόλις καταλάβετε ποιον περίμενε, θα ξεσπάσετε σε δάκρυα.

Ένα θλιμμένο αδέσποτο σκυλάκι κάθονταν έξω από το ξενοδοχείο της για 6 ολόκληρους μήνες, ο λόγος συγκινητικός!

Αυτή είναι μια από τις πιο λυπηρές ιστορίες αλλά με μία από τις πιο ευτυχισμένες καταλήξεις.

Η Olivia είναι μια αεροσυνοδός από τη Γερμανία. Μια μέρα, ενώ ταξίδευε για το Μπουένος Άιρες, παρατήρησε ένα αδέσποτο σκυλί κοντά στο ξενοδοχείο της. Το τάισε και έπαιξε μαζί του για λίγο.

Του έδωσε ακόμα και όνομα. Rubio.

Στη συνέχεια, ο Rubio την ακολούθησε στο ξενοδοχείο. Για τους επόμενους έξι μήνες, η Sievers έβρισκε το σκυλί απ’ έξω από το ξενοδοχείο κάθε φορά που διέμενε εκεί. Όταν έμενε εκεί για μέρες, ο Rubio κοιμόταν απ’ έξω. Δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία: Σκύλος με τη ραγισμένη καρδιά φεύγει κάθε μέρα από το σπίτι για να επισκεφτεί τον τάφο του ιδιοκτήτη του!

Ήταν σχεδόν σαν να την περίμενε. Αλλά πώς ήξερε ότι θα είναι εκεί;

Όπως περνούσε ο καιρός, γνώριζε όλο και πιο καλά τον Rubio, κι έτσι, η Sievers ήθελε κάνει κάτι για να τον βοηθήσει. Κανόνισε να υιοθετηθεί ο Rubio από κάποιον στο Μπουένος Άιρες. Το να τον πάρει κάποιος μαζί του, όμως, θα διευκόλυνε τα πράγματα;

Όχι.

Ο Rubio δραπέτευσε από το νέο του σπίτι και πήγε ξανά πίσω στο ξενοδοχείο. Τι έκανε, τότε, η Sievers;

Η αεροσυνοδός υιοθέτησε τον Rubio και τον πήρε μαζί της στη Γερμανία. Μερικές φορές πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε έναν τετράποδο σύντροφο και άλλες έρχεται αυτός να μας βρει, από μόνος του.

Σίγουρα, η ζωή του Rubio πριν συναντήσει τη Sievers δεν ήταν και τόσο καλή, αν σκεφτούμε το πόσο επέμεινε σ’ αυτή την πρώτη μικρή πράξη αγάπης. Ωστόσο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο γλυκός αυτός σκύλος έχει βρει μαζί της την αληθινή ευτυχία.

Αυτός ο σκύλος με τη ραγισμένη καρδιά φεύγει κάθε μέρα από το σπίτι για να επισκεφτεί τον τάφο του ιδιοκτήτη του

Αυτός ο σκύλος με τη ραγισμένη καρδιά φεύγει κάθε μέρα από το σπίτι για να επισκεφτεί τον τάφο του ιδιοκτήτη του

Ένα πιστό σκυλί από την Τουρκία ήταν πολύ στεναχωρημένο από το θάνατο του ιδιοκτήτη του, τόσο που πολλές φορές εξαφανιζόταν από το σπίτι του, αλλά κανείς δεν ήξερε πού πήγαινε. Να σας θυμίσουμε και την συγκινητική ιστορία με αυτό το άτυχο σκυλάκι!

Η ιστορία ξεκινά όταν ένας Τούρκος, ο Ismail Oztuk, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι μόλις λίγων εβδομάδων και το πήρε στο σπίτι του. Το όμορφο κουτάβι το ονόμασε Zozo. Η αγάπη που αναπτύχθηκε μεταξύ του Oztuk και του Zozo ήταν πολύ μεγάλη.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2014, ο Oztuk απεβίωσε και ο Zozo στεναχωρήθηκε πολύ με το θάνατο του ιδιοκτήτη του.

Η οικογένεια του Zozo παρατήρησε ότι ο σκύλος συχνά το έσκαγε από το σπίτι και επέστρεφε λίγη ώρα αργότερα, αλλά κανείς δεν ήξερε πού πήγαινε.

Μια μέρα, ο γιος του Ismail Oztuk, ο Zafer Ozturk, επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του και είδε κάποιον να κάθεται δίπλα του. Ήταν ο Zozo, ο οποίος πήγε να επισκεφτεί τον ιδιοκτήτη του. Η οικογένεια αργότερα διαπίστωσε ότι ο Zozo έφευγε κάθε μέρα από το σπίτι για να επισκεφθεί τον τάφο του ιδιοκτήτη του.

Ο Zozo συνεχίζει να δείχνει καθημερινά την αγάπη που νιώθει για τον ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με το Newsner, η οικογένεια είπε ότι η αγάπη του Zozo για τον πρώην ιδιοκτήτη του, τους βοήθησε να ξεπεράσουν τη δική τους θλίψη.

Ο Zozo είναι ένα αφοσιωμένο σκυλί που δείχνει την αγάπη και την εκτίμηση που νιώθει για τον άνθρωπο που τον έσωσε, ακόμη και μετά το θάνατό του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share