Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί... Ένα χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Σοκ!

1 Ιανουαρίου 2020 17:02
Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί... Ένα χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί... Ένα χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό! Αυτή η γιαγιά βρήκε αυτό το παράξενο ζωάκι και το μεγάλωσε – Τώρα αυτό όχι μόνο ζει μαζί της, αλλά...

Η γιαγιά της Cayce Lucca απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016. Ο παππούς της, καταρρακωμένος, ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος.

Αφού πέθανε, έσκυψε και τη φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια της είπε αυτά τα όμορφα λόγια:

“Ήμουν πιστός σε σένα για 70 χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη για μένα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, είσαι η αγαπημένη μου και δεν ζω χωρίς εσένα. Σε αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σου. Είσαι η μία και μοναδική για μένα.”

Η Lucca, συγκινημένη, σημείωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παππού της.

undefined

Όμως, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο παππούς της πέθανε.

Η Lucca και η μητέρα της το ήξεραν απ’ την πρώτη στιγμή- “περίμενε τη γιαγιά μου να τον πάρει μαζί της”.

Ο παππούς της είχε παραλύσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει – αλλά είχαν την αίσθηση ότι περίμενε εκείνη την ημέρα.

“Η γιαγιά και ο παππούς μου πέθαναν ακριβώς την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Όχι, δεν ήταν τυχαίο, και αν λέτε ότι είναι σύμπτωση, κάνετε λάθος.”

My grandpa passed away this early this morning, September 9th. My mom and I were right, he was waiting for my grandma to...

Posted by Humankind on Monday, 11 September 2017

“Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα,” έγραψε η Lucca. “Η 9η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που η οικογένειά μου δεν ξεχνά ποτέ.”

Η Lucca πρόσθεσε ότι ο παππούς της ‘ζήτησε’ από τη γιαγιά της να τον πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα.

“Ενας χρόνος. Ένας χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο. Πλέον είναι ξανά μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη, παππού. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξέρω πως δεν είσαι πια πληγωμένος.”

40 χρόνια μετά τον θάνατο της γιαγιάς τους βρήκαν το κλειδί από το μαγαζί τη - Όταν μπήκαν μέσα, τους σηκώθηκε η τρίχα!

undefined

40 χρόνια μετά τον θάνατο της γιαγιάς τους βρήκαν το κλειδί από το μαγαζί τη - Όταν μπήκαν μέσα, τους σηκώθηκε η τρίχα!

Όλοι αγαπούν τα παπούτσια. Αλλά μόνο λίγοι άνθρωποι πραγματικά τρελαίνονται για αυτά . Και ο χρήστης του Oktober75 ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Από τότε που ήταν παιδί, είχε πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για αυτά που φορούν οι άνθρωποι στα πόδια τους. Ανδρικά παπούτσια, γυναικεία παπούτσια, ακόμα και παιδικά παπούτσια. Ο άντρας αυτός δεν μπορούσε να εξηγήσει την αγάπη του για τα υποδήματα μέχρις ότου έμαθε μια ενδιαφέρουσα οικογενειακή ιστορία. Δείτε και αυτήν την απίστευτη ιστορία με μια γιαγια που περπατούσε ξυπόλυτη στα χιόνια

Σε ένα οικογενειακό ταξίδι, ο ίδιος και η οικογένειά του πήγαν να επισκεφτούν το παλιό κατάστημα που ανήκε και λειτούργησε από την εποχή των παππούδων του. Δεν ήξερε ότι οι πρόγονοί του ήταν έμποροι παπουτσιών! Ήταν σαν να βρήκε την αληθινή του κλίση. Αλλά όταν πήγαν στο κατάστημα, ολόκληρη η οικογένεια έμεινε έκπληκτη…

Το κατάστημα, το οποίο ονομαζόταν «First Class Shoe store», είχε κλειδωθεί πριν από σαράντα χρόνια και κανείς δεν μπορούσε να μπει μέσα. Όταν η οικογένεια μπήκε μέσα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της …

Σαράντα χρόνια πριν, η γιαγιά του λειτουργούσε το κατάστημα. Αλλά όταν αρρώστησε, οι πόρτες έκλεισαν μια για πάντα.

Όταν η οικογένεια μπήκε στο κτίριο, αντίκρισε τα ράφια του καταστήματος γεμάτα σκόνη με πολλά κουτιά παπουτσιών. Θεώρησαν ότι τα κουτιά ήταν άδεια και έπρεπε απλώς να ανακυκλωθούν.

Περίεργος, ο Redditor και η οικογένειά του άρχισαν να τραβούν τα αρχαία κιβώτια από τα ράφια. Τότε ανακάλυψαν κάτι πραγματικά συγκλονιστικό… Δείτε και ακόμη μια συγκινητική ιστορία με μια γιαγιά που ούσε για χρόνια εγκλωβισμένη σε βρώμικο κλουβί

Αυτά τα κουτιά δεν ήταν κενά. Υπήρχαν παπούτσια από τη δεκαετία του 1960! Επειδή αυτό το «ρετρό» στυλ θεωρείται πλέον κλασικό και μοντέρνο από το νεαρό πλήθος, εξακολουθούσαν να έχουν αξία ακόμα κι αν ήταν πάνω από σαράντα χρονών.

Ο νεαρός άνδρας, που αγαπούσε τα παπούτσια όλη του τη ζωή, αισθάνθηκε ότι ο Θεός είχε βάλει ένα θαύμα στην αγκαλιά του. Του είχαν δοθεί εκατοντάδες ζευγάρια παπουτσιών με αυτό τον παράδοξο τρόπο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Χωρίς δισταγμό, η οικογένεια άρχισε να δοκιμάζει διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια. Ήταν συγκλονισμένοι που ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση. Δεν υπήρχαν έντομα, σκώροι ή ποντίκια στα ζεύγη και το υλικό τους δεν είχε καταστραφεί.

Επειδή είχαν τόσα πολλά παπούτσια από τη δεκαετία του 1960 και του 1970, ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι. Ήταν μια ανακάλυψη που τους εξέπληξε!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share