Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο πιο σέξι παππούς είναι 80 χρονών και περπατάει σε πασαρέλες!

Μείναμε άφωνοι!

31 Δεκεμβρίου 2019 15:53
Ο πιο σέξι παππούς είναι 80 χρονών και περπατάει σε πασαρέλες!

Όλοι μας αγαπάμε τους παππούδες μας τους θεωρούμε μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και αν μιλάμε για παππούδες που δεν είναι συγγενείς μας τους θεωρούμε αξιολάτρευτους και νιώθουμε μια περίεργη συγκίνηση όταν βρισκόμαστε κοντά τους.

Αυτό όμως δεν ισχύει και στην περίπτωση που ακολουθεί. Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σας έχει παρουσιάσει διάφορα περίεργα θέματα όπως τους 10 κανόνες που έβαλε ένας παππούς στο αγόρι της εγγονής του, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό!

Ο Γουάνγκ δεν έχει καμία σχέση με τους παππούδες που ξέρουμε, μιας και διατηρεί ένα απίστευτο σώμα για την ηλικία του και έχει διαφορετικές δραστηριότητες από αυτές που έχει ένας 80άρης.

Ο πιο «καυτός» παππούς της Κίνας έχει παίξει σε ταινίες όπως το «The Forbidden Kingdown» και το «Warriors of Heaven and Earth», ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στην κινεζική Εβδομάδα Μόδας όντας ημίγυμνος με τα γκρίζα μακριά του μαλλιά να ανεμίζουν στην πασαρέλα.

παππούς μοντέλο

Γεννημένος στην Σενγιάνγκ, έγινε θεατρικός ηθοποιός στα 24 του, έμαθε αγγλικά στα 44 και δημιούργησε τον δικό του θίασο παντομίμας στα 49.

Παππούς

Οπως αναφέρει, «κατά τη διάρκεια των χρυσών μας χρόνων θα πρέπει να συνεχίσουμε να αμφισβητούμε τον εαυτό μας και να απέχουμε από την σκέψη ότι είναι πολύ αργά να επιτύχουμε τα όνειρά μας».

«Οταν έρθει η ώρα να λάμψεις να είσαι ο πιο λαμπερός», υποστηρίζει... Οπότε ακούστε τον!

Παππούς 94 ετών πήγε την εγγονή του στο γάμο. Δύο ημέρες μετά...

Ότι πιο συγκινητικό έχουμε διαβάσει σήμερα! Παππούς συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Όμως δύο μέρες μετά....πέθανε.

Τόσο οι καλεσμένοι όσο και ο γαμπρός συγκινήθηκαν όταν αντίκρισαν αυτή την εικόνα. Δυο ημέρες μετά ο γλυκό παππούς απεβίωσε.

Παππούς

Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο ίδιος συνελήφθη από τους Ναζί, αλλά δραπέτευσε από την έδρα της Γκεστάπο στην Πολωνία. Μετά τη διαφυγή του, συνελήφθη ξανά το 1948 και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης.

Αργότερα του απονεμήθηκε ο σταυρός του ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας, καθώς και άλλα βραβεία. Στα τέλη Αυγούστου, ο παππούς διέψευσε ότι είναι άρρωστος και συνόδευσε τη εγγονή του στο γάμο της.

Αυτός ο παππούς περπατά στο δρόμο αγκαλιά με μια ανθοδέσμη! Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει!

Αυτός ο παππούς περπατάει σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας κρατώντας μια ανθοδέσμη με κατακκόκινα τριαντάφυλλα.

Με αυτόν τον τρόπο δείχνει την αγάπη που έχει ακόμα και μετά από τόσα χρόνια στη γυναίκα του!

Ωστόσο να σας θυμίσουμε το βίντεο με τις 16.804.776 προβολές όπου ένας παππούς και μια γιαγιά χορεύουν και "ρίχνουν" το ίντερνετ!

Τον ρώτησαν ποια είναι η τυχερή που θα πάρει αυτά τα λουλούδια και απάντησε , "εγώ είμαι ο τυχερός που την έχω"!

Στην εποχή των πολλαπλών επιλογών ,που ότι δεν μας αρέσει το αλλάζουμε ,αυτοί οι άνθρωποι με ένα απλό κ παλιό τρόπο , απλά το φτιάχνουν και το κάνουν πιο δυνατό ,δεν το αλλάζουν.

•| Μακάρι όλοι να ζήσουμε την αγάπη που ζει αυτός ο άνθρωπος , σπάνια αγάπη ! Τον ρώτησα ποια είναι η τυχερή που θα παρει αυτά τα λουλούδια και μου απάντησε , εγώ είναι ο τυχερός που την έχω ❤️! Δεν ήθελα να ακούσω κάτι άλλο ,με κάλυψε. Στην εποχή των πολλαπλών επιλογών ,που ότι δεν μας αρέσει το αλλάζουμε ,αυτοί οι άνθρωποι με ένα απλό κ παλιό τρόπο , απλά το φτιάχνουν και το κάνουν πιο δυνατό ,δεν το αλλάζουν |•

Posted by Zacharopoulos Andreas on Tuesday, June 25, 2019

16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους!

16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους!

Η ρήση «να ‘σαν τα νιάτα δυο φορές», φαίνεται πως δεν… ακουμπάει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Παρότι τα χρόνια έχουν περάσει, τόσο η συμπαθέστατη κυρία όσο και ο «παθιασμένος» ηλικιωμένος κύριος, αποδεικνύουν πως αν το… λέει η καρδούλα σου κάνεις τα πάντα.

Όπως για παράδειγμα το να χορεύεις τόσο τρελά και παθιασμένα που να γίνεις… viral σε όλο το ίντερνετ και να τρελαίνεις κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share