Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια – Έφερε στον κόσμο τρίδυμα μωρά… Δύο φορές

Απίστευτο!

30 Δεκεμβρίου 2019 15:21
Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια – Έφερε στον κόσμο τρίδυμα μωρά… Δύο φορές

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια – Έφερε στον κόσμο τρίδυμα μωρά… Δύο φορές

Οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να μείνει έγκυος. Μετά από πολλά χρόνια, γέννησε τρίδυμα μωρά και λίγα χρόνια αργότερα, της ξαναέτυχε!

O Φίλλιπ και η Γκάρετ προσπαθούσαν για χρόνια να κάνουν παιδί. Όλοι οι γιατροί τους έλεγαν ότι δυστυχώς έχουν λίγες πιθανότητες να κάνουν το όνειρο για μία μεγάλη οικογένεια, πραγματικότητα.

Μετά από επτά χρόνια προσπάθειας, το νεαρό ζευγάρι κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήταν σχεδόν απίθανο, όμως η Κούρτνει κατάφερε να μείνει έγκυος και μάλιστα, με τρίδυμα! Και όχι μία, αλλά δύο φορές!

Καλά ακούσατε… Η κατάφερε να φέρει στον κόσμο τα έξι της παιδιά χάρη στη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο εκτός του σώματος της γυναίκας, στο εργαστήριο.

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια

Μετά τη γονιμοποίηση και τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του εμβρύου, γίνεται η μεταφορά του εμβρύου ή των εμβρύων στη μήτρα της μητέρας.

Στο εργαστήριο καλλιεργούνται μέσα σε τρυβλία με ειδικά θρεπτικά υλικά κι εκεί επιτελείται η γονιμοποίηση. Τα έμβρυα βρίσκονται σε επωαστικούς κλιβάνους, σε συγκεκριμένες συνθήκες καλλιέργειας, ώστε ένα γίνει η ανάπτυξη των εμβρύων. Τα πλέον κατάλληλα έμβρυα μεταφέρονται στη μήτρα της γυναίκας με τη διαδικασία της εμβρυομεταφοράς.

undefined

Τότε όμως το ένα από τα δύο, έσπασε με αποτέλεσμα να προκύψουν δύο έμβρυα συν το ένα, τρία.Αυτό συνέβη όχι μόνο στην πρώτη, αλλά και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

«Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν πιθανό», υποστηρίζει η ευτυχισμένη μητέρα έξι παιδιών. «Ήμασταν σοκαρισμένοι όταν το μάθαμε!», δε δίστασε να πει ο Φίλλιπ.

Δεν μπορούσε να κάνει παιδί για χρόνια

Τώρα, ο Όλιβερ, ο Jack, και η Ελλίη υποδέχτηκαν με χαρά τα τρία τους αδέρφια.

Μωράκι γεννήθηκε με ένα σημάδι σε σχήμα καρδιάς και όλος ο κόσμος το λατρεύει...

Μωράκι γεννήθηκε με ένα σημάδι σε σχήμα καρδιάς και όλος ο κόσμος το λατρεύει...

Ο Τσινάρ Ενγκίν είναι ένα ιδιαίτερο μωρό από την Τουρκία που «αποφάσισε» να ευχαριστήσει τους γονείς του για το θαύμα της γέννησης με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Μόλις γεννήθηκε, εμφανίστηκε πάνω του ένα σημάδι σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται στο μέτωπό του.

Μωράκι γεννήθηκε

«Αφού μια νοσοκόμα τον καθάρισε, ήμουν ο πρώτος που είδε το σημάδι στο κεφάλι του» αναφέρει στην Daily Mail ο πατέρας του αγοριού, ο Μουράτ Ενγκίν. «Ήμουν έκπληκτος. Όταν πλησίασα το κεφάλι του είδα ότι ήταν μια απίστευτη καρδιά. Ήταν δύσκολο να συγκρατήσω τα δάκρυά μου».

Μωράκι γεννήθηκε

Ο πατέρας αναφέρει πως οι νοσοκόμες έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες με το παιδί που έλαβε το παρατσούκλι «μωρό της αγάπης». Ο Τσινάρ είναι 14 μηνών σήμερα αλλά εξακολουθεί να τραβά την προσοχή. «Όταν κάνουμε βόλτες, οι άνθρωποι μας χαμογελούν και τον αγαπούν».

Οι άνθρωποι αποκαλούν τον Τσινάρ Ενγκίν «μωρό της αγάπης» επειδή γεννήθηκε με ένα σημάδι σε σχήμα καρδιάς στο μέτωπό του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share