Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Οι 10 κανόνες που έβαλε ένας παππούς στο αγόρι της εγγονής του!

Γλυκύτατος!

29 Δεκεμβρίου 2019 16:33
Οι 10 κανόνες που έβαλε ένας παππούς στο αγόρι της εγγονής του!

Αρκετά δύσκολη αποστολή θα έχει όποιος θελήσει να βγει με την 21χρονη, χάρη στους κανόνες που της έβαλε ο παππούς της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτουμε πόσο τρυφεροί είναι οι παππούδες μιας και πρόσφατα το Athensmagazine.gr σας έδειξε έναν παππού που περπατούσε αγκαλιά με μια ανθοδέσμη και μόλις μάθαμε το λόγο, λιώσαμε!

«Τα παιδιά των παιδιών μου, είναι δύο φορές παιδιά μου», δεν συνηθίζουν να λένε οι παππούδες; Ε ναι λοιπόν που αυτό επιβεβαιώνεται εκτός των άλλων και στο πόσο προστατευτικοί μπορεί να γίνουν με τα εγγόνια τους.

Η περίπτωση της Έιμι είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές, καθώς η 21χρονη μοιράστηκε στο Twitter ένα μήνυμα που έλαβε από τον παππού της, Γουίλιαμ, το οποίο είναι μυθικό.

Γιατί; Πολύ απλά γιατί τις έχει στείλει τους 10 κανόνες του που θα πρέπει να πληροί, προκειμένου να βγει μαζί της...

ΚΑΝΟΝΑΣ 1: Θα πρέπει να είναι Ρωμαιοκαθολικός
ΚΑΝΟΝΑΣ 2: Θα πρέπει να υποστηρίζει την Σέλτικ
ΚΑΝΟΝΑΣ 3: Θα πρέπει να δουλεύει
ΚΑΝΟΝΑΣ 4: Θα πρέπει να μου αρέσει
ΚΑΝΟΝΑΣ 5: Θα πρέπει να του αρέσω
ΚΑΝΟΝΑΣ 6: Θα πρέπει να είναι καλά οικονομικά.
ΚΑΝΟΝΑΣ 7: Δεν θα μπορεί να κοιτάξει άλλο κορίτσι ενώ είσαστε σε σχέση
ΚΑΝΟΝΑΣ 8: Θα πρέπει να είναι ευγενικός
ΚΑΝΟΝΑΣ 9: Θα πρέπει να έχει αυτοκίνητο
ΚΑΝΟΝΑΣ 10: Θα πρέπει να πληρώνει τους λογαριασμούς.

Μάλιστα, η Έιμι αναφέρθηκε στην αγάπη που της έχει ο παππούς της, λέγοντας: «Είναι πάντα εκεί για εμένα. Μένει δύο λεπτά από το σπίτι μου, οπότε πηγαίνω και τον βλέπω κάθε μέρα».

Παππούς με μπαστουνάκι προσπαθεί να περάσει κεντρική λεωφόρο. Προσέξτε τι γίνεται όταν φτάνει στη μέση

Ένας αστυνομικός έχει αγγίξει τις καρδιές του διαδικτύου αφού καταγράφτηκε να κουβαλάει έναν ηλικιωμένο στην πλάτη του για να τον περάσει απέναντι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της νοτιοδυτικής Κίνας. Να σας θυμίσουμε βίντεο ντοκουμέντο από ανεμοστρόβιλο στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον ηλικιωμένο άντρα να μην μπορεί να περάσει τον δρόμο λόγω της κίνησης. Ο αστυνομικός Qin Weijie είδε τον άντρα και πρόσφερε την πλάτη του για να τον βοηθήσει να περάσει απέναντι.

Η σκηνή καταγράφτηκε από την κάμερα παρακολούθησης της διασταύρωσης στην πόλη Mianyang της επαρχίας Sichuan στις 4 Ιουνίου.

Ο ηλικιωμένος περπατούσε τόσο αργά που το φανάρι έγινε κόκκινο πριν προλάβει να περάσει στην άλλη μεριά του δρόμου.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι οδηγοί περίμεναν υπομονετικά για τον άντρα να περάσει τον ηλικιωμένο.

Ο παππούς και η γιαγιά το κάνουν άγρια: Το ανέκδοτο της ημέρας (24/12)!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο ημέρας και πάλι με γιαγιά, όπως και χτες!

Πάμε να το δούμε παρακάτω:

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του. – Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρώτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια… σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και το κάναμε;

– Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά. – Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε. – Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια.

Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε: «Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια» και τους ακολούθησε.

Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα. Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο πόσο μάλλον από δυο γερόντια. «Πρέπει να μάθω το μυστικό τους» σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.

– Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια; – Παιδί μου, απαντά ο γέρος, πριν πενήντα χρόνια αυτός ο φράχτης δεν ήταν ηλε

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share