Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Μωρό μπουσουλάει στη μέση του δρόμου!

Σοκ!

28 Δεκεμβρίου 2019 14:18
Απίστευτο! Μωρό μπουσουλάει στη μέση του δρόμου!

Σοκ έπαθε ένας οδηγός φορτηγού στο Νιου Τζέρσεϊ όταν γυρνώντας προς το σπίτι του είδε ένα μωρό μόνο του να διασχίζει μπουσουλώντας κεντρικό δρόμο! Ωστόσο, σοκ είχε πάθει και μια μητέρα όταν γυρνώντας σπίτι βρήκε το μωρό της μέσα στα αίματα.

«Σκέφτηκα στην αρχή ότι ήταν μια τσάντα ή ένα παιχνίδι», δήλωσε ο οδηγός στο ABC News, μιλώντας για το περιστατικό.

Όταν όμως πλησίασε ο οδηγός συνειδητοποίησε ότι το «παιχνίδι» ήταν στην πραγματικότητα ένα πραγματικό μωρό. Σταμάτησε το φορτηγό του και τράβηξε μια φωτογραφία ως απόδειξη:

«Σε περίπτωση που κάποιος έλεγε ότι έλεγα ψέματα», είπε ο οδηγός αιτιολογώντας την πράξη του αυτή.

Αμέσως σήκωσε το μωρό και το μετέφερε σε ασφαλές σημείο ενώ εκείνη τη στιγμή έσπευσε να τον βοηθήσει και ένας γείτονας. Τότε και οι δύο επέστρεψαν το μωρό στην οικογένειά του, που ζούσε εκεί κοντά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όταν πληροφορήθηκαν ότι βρέθηκε ένας βρέφος να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου.

«Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι το βρέφος μπορεί να το έσκασε από μια αφύλακτη πόρτα την ώρα που ο μεγαλύτερος αδερφός του δεν κοιτούσε. Η οικογένεια του βρέφους δεν είχε καταλάβει ότι το μωρό είχε φύγει από το σπίτι μέχρι που το επέστρεψαν».

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα των γονιών του μωρού.

Μωρό με προβλήματα ακοής ακούει για πρώτη φορά την αδερφή του! Η αντίδραση του...ραγίζει καρδιές!

Αυτό το γλυκό μωράκι αντιμετώπιζε προβλήματα ακοής...μέχρι που άκουσε για πρώτη φορά την φωνή της μικρής του αδερφής. Η αντίδρασή του είναι ανεκτίμητη!

Η Σκάρλετ Μπέντζαμιν ήταν 11 μηνών. Γεννήθηκε πρόωρα και στο διάστημα που βρισκόταν στην εντατική μονάδα νεογνών προσβλήθηκε από μια βακτηριακή λοίμωξη. Η φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε για την αντιμετώπιση της λοίμωξης της προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στην ακοή. Το βίντεο συγκινεί, όπως και αυτό με το κωφό μωρό που ακούει την μαμά του πρώτη φορά να του λέει σ'αγαπώ! Οι αντιδράσεις τους είναι μοναδικές...

Εδώ και μήνες οι γονείς της προσπαθούσαν να βρουν μια λύση ώστε να μπορέσει επιτέλους η μικρή να ακούσει.

«Τους τελευταίους 8 μήνες πηγαινοερχόμαστε στο Άθενς, στο Μίλετζβιλ και την Αουγκούστα για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με την ακοή της. Κανένας δεν μπορούσε να διαβάσει καλά τις ακτινογραφίες της», είπε η μητέρα της Κάρολ Μπέντζαμιν στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 5 Atlanta.

Η Πέμπτη 10/1 ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για τη μικρή και την οικογένειά της, καθώς έφτασε η στιγμή να δοκιμάσει τα νέα βοηθήματα ακοής που της τοποθετήθηκαν.

Και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και συγκινητικό. Όταν η Σκάρλετ άκουσε τις φωνές της αδερφής της και της μητέρας της άρχισε να γελάει με την ψυχή της και να ουρλιάζει από χαρά την ώρα που η μητέρα μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήταν μια μακρά και συναισθηματική εμπειρία. Αντιδρούσε στους περισσότερους ήχους οπότε, σκεφτήκαμε, ότι μπορεί να ακούσει αρκετά καλά. Μετά από αυτό που είδα σήμερα με τα ίδια μου τα μάτια, τελικά δεν ήταν τόσο καλά όσο πιστεύαμε. Τα βοηθήματα ακοής κάνουν πραγματικά τεράστια διαφορά!», έγραψε περιχαρής η μητέρα της στο Facebook για να προσθέσει: «Όπως και να χει χαρείτε μια από τις απολύτως καλύτερες ημέρες της ζωής μας. Εν τω μεταξύ κλαίω, κλαίτε, όλοι κλαίνε».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share