Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εσύ ξέρεις τι είναι η αμπλουτοφιλία; 6+1 ερωτικοί όροι που σίγουρα αγνοείς!

Ένα νέο "λεξικό"!

27 Δεκεμβρίου 2019 16:29
Εσύ ξέρεις τι είναι η αμπλουτοφιλία; 6+1 ερωτικοί όροι που σίγουρα αγνοείς!

Οι λέξεις με τις οποίες μπορεί κανείς να περιγράψει την σεξουαλική πράξη ωστόσο, μερικές ήταν υπερβολικά περίεργες για να τις προσπεράσουμε! Δείτε και τις δέκα λέξεις και φράσεις τις λέμε όλοι λάθος!

Αμπλουτοφιλία
Έντονη ερωτική διέγερση ή ικανοποίηση που βιώνει ένα άτομο όταν κάνει ντους ή μπάνιο. Αυτό που μπαίνεις στο ντους και ξεχνάς να βγεις; Αυτό. Σύμφωνα με μία έρευνα, το έχει το 90% των γυναικών. Αμπλουτόφιλες, όλες.

Ακωμοκλιτικός (acomoclitic)
Aυτός που έχει λατρεία στα άτριχα γεννητικά όργανα. Το αντίθετο του τριχόφιλου.

Ακροφιλία
Φετίχ στο σεξ σε ψηλά μέρη, όπως βουνά ή στέγες.

Κανδαυλισμός
Το να επιδεικνύει κάποιος τη σύντροφό του σε άλλους κυρίως μέσα από φωτογραφίες. Όρος που πήρε το όνομά του από τον μυθικό βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη, ο οποίος είχε το βίτσιο να επιδεικνύει κρυφά τη γυμνή γυναίκα του στον υπηρέτη του.

Καλλίπυγος
Η γυναίκα που διαθέτει εξαιρετικά καλοσχηματισμένους γλουτούς.

Χημικός ευνουχισμός
Φαρμακευτική αγωγή που περιορίζει την υπερδραστήρια λίμπιντο του σεξομανή άντρα. Χορηγείται κυρίως σε όσους έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα.

Παραφιλία
Εκφράσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας που χαρακτηρίζονται από σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης.

Οι ενδείξεις που σε προειδοποιούν: Οι 2 λέξεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι με κατάθλιψη και άγχος!

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν αλλάξει. Οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλά και οι ανάγκες της καθημερινότητας είναι συχνά πηγή άγχους το οποίο πολλές φορές νιώθεις ότι είναι αδύνατο να διαχειριστείς.

Πόνος, αϋπνία, κούραση και εναλλαγές στη διάθεση είναι μόνο μερικά από τα δείγματα που φανερώνουν ότι ένα άτομο είναι αγχωμένο.

Όμως σήμερα σχεδόν όλοι είμαστε αγχωμένοι. Μπορεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αλλά ειδικά σε εποχές κρίσης, το να κυκλοφορείς ανέμελος μοιάζει σαν να ζεις σε άλλο πλανήτη.

Η συμβουλή «Μην αγχώνεσαι» είναι ο,τι πιο κοντινό στη ματαιότητα και κάπως έτσι η μέρα κυλά, δίνοντας τη θέση της στην επόμενη.

Πώς μπορείς να καταλάβεις όμως το βαθμό και τα επίπεδα του άγχους σου;

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, υπάρχουν μερικές λέξεις τις οποίες, αν χρησιμοποιείς συχνά, πιθανότατα, δείχνουν ότι είσαι αρκετά στρεσαρισμένη και πιθανόν να είναι και ένας οιωνός για κατάθλιψη.

Όπως λένε οι μελετητές, όταν κάποιος έχει ξεπεράσει τα φυσιολογικά επίπεδα του άγχους, ασυνείδητα, χρησιμοποιεί πολύ συχνά τις λέξεις «εγώ», «είμαι» και «σε μένα». Επίσης τείνουν να μη μιλούν πολύ.

Μάλιστα όπως σημειώνουν, τα άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη είναι περισσότερο επικεντρωμένα στον εαυτό τους και αποκομμένα από τους άλλους.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι άνθρωποι που έχουν κατάθλιψη χρησιμοποιούν περισσότερες λέξεις α' προσώπου, όπως «εγώ», «ο εαυτός μου», «δικό μου», «σε μένα» και «είμαι», και λιγότερες λέξεις β' και γ' προσώπου όπως «εσείς», «αυτοί» ή «εκείνοι» .

Εάν είσαι από τα άτομα που αγχώνονται υπερβολικά, ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις λίγο το πώς μιλάς. Γιατί οι λέξεις που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου έχουν σημασία και μπορούν να είναι ένα σημάδι της ψυχολογικής σου κατάστασης.

Εσύ άραγε πόσο συχνά χρησιμοποιείς τις λέξεις «εγώ», «είμαι» και «σε μένα»;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share