Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο μπαμπάς νίκησε την αϋπνία με έναν απίστευτο διαγωνισμό και έγινε viral!

Ευφυέστατο!

27 Δεκεμβρίου 2019 14:45
Αυτός ο μπαμπάς νίκησε την αϋπνία με έναν απίστευτο διαγωνισμό και έγινε viral!

Όταν γίνεσαι γονιός ένα από τα πρώτα πράγματα που αποχωρίζεσαι και θα πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς αυτό είναι ο ύπνος. Ο ύπνος ο γαλήνιος, ο συνεχής, ο πολύωρος... Ξέχνα τον! Τη θέση του θα πάρει η αϋπνία και θα μείνει εκεί για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, να σας θυμίσουμε το αξιολάτρευτο μωρό που έγινε viral επειδή είχε... νεύρα!

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση!

Όταν η Μόνικα Γουέμπερ από το Κολοράντο, έφυγε από το σπίτι για να κάνει ψώνια και άφησε τον σύζυγό της, Μάικλ, στο σπίτι για να προσέξει τα παιδιά, σίγουρα δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι, λίγες ώρες αργότερα θα γυρνούσε σπίτι και θα έβρισκε τα παιδιά απόλυτα ήσυχα και τον ίδιο... να κοιμάται.

Η ίδια, δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε τη στιγμή, με τη φωτογραφία να γίνεται αμέσως viral.

Ο... δαιμόνιος μπαμπάς λοιπόν, προκειμένου να κάνουν ησυχία τα παιδιά του για να μπορέσει να κοιμηθεί διοργάνωσε έναν διαγωνισμό ζωγραφικής. Τους ζήτησε να τον ζωγραφίσουν ξαπλωμένο στον καναπέ, με τον νικητή να κερδίζει σοκολάτα!

"I'll keep the kids so you can grocery shop in peace" ....then I come home to this 🥰🤣 I'm pretty sure he's the most...

Posted by Monica Weber on Sunday, November 24, 2019

«Μου είπε “Θα κρατήσω τα παιδιά όσο κάνεις τα ψώνια σου με την ησυχία σου”. Ύστερα επιστρέφω στο σπίτι και βρίσκω αυτό. Είμαι σίγουρη ότι είναι ο πιο έξυπνος άνδρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τους έχει βάλει να κάνουν “ρεαλιστική τέχνη”, όσο εκείνος “ποζάρει”, δηλαδή κοιμάται. Ο νικητής κερδίζει σοκολάτα, αλλά ας είμαστε ειλικρινής, ο Μάικλ είναι ένας από τους νικητές! Πολύ καλό Μάικλ, πολύ καλό!» έγραψε η Μόνικα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το αστείο ενσταντανέ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 20 χιλιάδες like και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 33 χιλιάδες φορές, σκορπίζοντας γέλιο στο διαδίκτυο και τα social media.

Ο 2χρονος αγανακτισμένος μπόμπιρας που έγινε viral!

O πιο γλυκός 2χρονος έγινε viral για έναν υπέροχο λόγο! Η μητέρα του έφυγε βιαστικά για τη δουλειά χωρίς να του δώσει ένα φιλί κι εκείνος παραπονιέται σ’ ένα video το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου!

Δείτε επίσης:Γυναίκα παλεύει με το αγόρι της για να του ξεκλειδώσει το κινητό με FaceID! (Βίντεο)

Η μαμά απ’ τη Φλόριντα των ΗΠΑ ανέβασε το video στα social media της και αμέσως άρχισαν τα likes και τα σχόλια!

Ο 2χρονος έγινε viral καθώς βρήκε τον πιο γλυκό και ξεκαρδιστικό τρόπο να εκφράσει το παράπονο και την απογοήτευσή του στον μπαμπά του, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία και τον κατέγραψε σε video!

H μητέρα του μικρού αγοριού ανέβασε το video γράφοντας πως βιαζόταν πολύ να πάει στη δουλειά της και ο Alex θύμωσε πολύ που δεν τον αποχαιρέτησε όπως θα έπρεπε!

"Μετά την προπόνηση ποδοσφαίρου του Alexander, βιαζόμουν τρομερά να πάω στη δουλειά και το μωράκι μου ο Alex θύμωσε πολύ που δεν τον αποχαιρέτισα όπως έπρεπε. Είχε πολλά να πει και ο σύζυγός μου τα κατέγραψε όλα σε βίντεο lol"

Ο μικρός στο video είναι τόσο αγανακτισμένος που δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του που η μητέρα του έφυγε χωρίς να του πει σωστά γεια. Μάλιστα, σε μια κίνηση απόλυτης αγανάκτησης δείχνει και το μικρό του αδερφάκι που κάθεται δίπλα του, υποστηρίζοντάς το, που ούτε και αυτό το χαιρέτησε φεύγοντας απ’ το σπίτι!

«Πώς έγινα meme καταλάθος»: Η ιστορία του κοριτσιού πίσω από το διάσημο meme!

Tο κοριτσάκι που κοιτάζει την κάμερα με ένα μείγμα απορίας και απαξίωσης, είναι γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, η Chloe και η μαμά της μοιράστηκαν με ένα video στο Youtube την ιστορία πίσω από το διάσημο meme.

Δείτε επίσης: Η απίστευτη αντίδραση ενός 2χρονου κοριτσιού όταν είδε για πρώτη φορά το Χουλκ (video)!

"Πριν γίνει viral, είχαμε μια κανονική καθημερινή ζωή. Πρωινό, τηλεόραση, καρτούν, εκδρομές. To 2010 δεν είχαμε λογαριασμό Youtube. Δεν είχαμε social media, εκτός από Facebook."

H Chloe ήταν τότε μόλις μερικών μηνών η μεγάλη αδερφή της η Lily, θα έκλεινε τότε τα έξι. Η μαμά τους ήθελε να κάνει έκπληξη στη Lily με ένα ταξίδι στη Disneyland, για τα γενέθλιά της, και αποφάσισε ότι θα ήθελε να μοιραστεί αυτό το ταξίδι με την οικογένειά της που βρισκόταν σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ, μέσω του Youtube.

Η μαμά της έβγαλε πρώτα ένα βίντεο με την αντίδρασή της μικρής όταν της ανακοίνωσε το ταξίδι, και το βίντεο έγινε αμέσως viral. Δεκάδες άνθρωποι πλησιάζαν τη μαμά των κοριτσιών για να μάθουν περισσότερα, προκαλώντας της μεγάλη ταραχή. "Τη μια στιγμή το παιδί σου είναι ένα εντελώς φυσιολογικό παιδί, και την επόμενη το γνωρίζει ο μισός πλανήτης".

Δύο χρόνια αργότερα, η μαμά των κοριτσιών δεν πίστευε ότι θα ξαναγινόταν η κόρη της viral. Kατάφερε να ξαναπάει τα δύο κορίτσια στη Disneyland, αλλά αυτή τη φορά η Lily έκλαιγε. Κοιτώντας την αδερφή της να κλαίει, η Chloe έκανε την γκριμάτσα που έκανε κάθε μέρα, και η μαμά της ανέβασε επιτόπου το video χωρίς να δώσει σημασία. Μέχρι να φτάσουν στη Disneyland, είχε ήδη γίνει viral.

Η Chloe παραδέχεται ότι δε θυμάται πολλά από τη Disneyland, αλλά θυμάται να κάνει την γκριμάτσα στο αυτοκίνητο. Όσα ακολούθησαν είναι λίγο-πολύ γνωστά. Ο κόσμος λάτρεψε την Chloe, γεμίζοντας το internet με το πρόσωπό της.

Επισκέφθηκαν πολλές χώρες, όπως τη Βραζιλία και το Μεξικό, ενώ η μικρή βρέθηκε στο Google όπου υπέγραψε μια φωτογραφία της και είδε ένα ασανσέρ με το πρόσωπό της. Οι άνθρωποι την πλησίαζαν και την πλησιάζουν ακόμα στον δρόμο, δέχεται προσκλήσεις για events, και έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες.

Δείτε επίσης: Πόσα χρήματα παίρνει σταρ του Youtube για ένα βίντεο;

Παντώς και Chloe και η μαμά της παραμένουν προσγειωμένες. "Αν έχουμε την υπέροχη ευκαιρία να κάνουμε αυτά τα τρελά πράγματα τους λέω πάντα να σταματήσουν και να κοιτάξουν γύρω τους. Να δουν πού βρίσκονται. 'Αυτό δεν είναι μια κανονική ζωή, οπότε απολαύστε το". Κι αν έχετε την απορία, ναι. Η Chloe κάνει ακόμα την ίδια έκφραση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share