Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4+1 πιο τρομακτικές ιατρικές ιστορίες! (Video)

Θα πάθετε σοκ!

27 Δεκεμβρίου 2019 10:32
4+1 πιο τρομακτικές ιατρικές ιστορίες! (Video)

Στο παρακάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε τις 4+1 πιο τρομακτικές ιατρικές ιστορίες, που όχι μόνο σημάδεψαν τον χώρο της ιατρικής αλλά και τον κόσμο όλο. Δείτε επίσης τι γίνετε όταν μια νταντά μπαίνει στο σπίτι και ακούει κάτι από μέσα. Όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα θα σας κοπεί η ανάσα...

Δείτε το βίντεο και θα πάθετε σοκ:

5 αληθινές ιστορίες ανθρώπων που επέστρεψαν από τους νεκρούς και μας διηγήθηκαν τι είδαν! (Video)

Οι περισσότεροι από μας έχουμε την άποψή μας για το τι συμβαίνει μετά τον θάνατο. Πιθανώς να πιστεύετε πως ο θάνατος είναι το τέλος και τίποτα δεν συμβαίνει μετά. Διαβάστε 5 αληθινές ιστορίες ανθρώπων που επέστρεψαν από τους νεκρούς και μας διηγήθηκαν τι είδαν!

Ή πιθανώς να νομίζετε πως ο θάνατος είναι απλά το ξεκίνημα μίας νέας ζωής. Ανεξάρτητα από ότι νομίζετε, ο θάνατος είναι μία μυστηριώδες φράγμα που κανείς δεν μπορεί να περάσει και να επιστρέψει. Ή μήπως μπορεί; 10 περίεργες ιστορίες από το Μετρό που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!

Κάποιοι άνθρωποι έχουν ανακηρυχθεί νεκροί από γιατρούς και μυστηριωδώς επέστρεψαν στην ζωή χωρίς ιατρική εξήγηση. Όταν οι νεκροί επιστρέφουν στην ζωή, συχνά επιστρέφουν με ζωντανές μνήμες για το τι συνέβη ενώ «είχαν φύγει.»

Τι τους συνέβη όταν πέρασαν στην άλλη πλευρά; Διαβάστε την ιστορία τους:

Εκεί και πάλι πίσω

Στο βιβλίο της, Glimpsing Heaven, η δημοσιογράφος Τζούντι Μπαχράς είπε την ιστορία του Τόνι Τσιτσόρια, ενός νευροχειρούργου από την Νέα Υόρκη. Ενώ ήταν σε οικογενειακό πικνικ, μιλούσε στο κινητό με την μητέρα του.

Ξαφνικά, ένας κεραυνός χτύπησε το τηλέφωνό του ενώ το είχε στο αυτί μου. Ο Τόνι είπε πως ήξερε πως είχε πεθάνει γιατί είδε την πεθερά του να του ουρλιάζει, αλλά δεν τον άκουγε που ούρλιαζε και εκείνος.

Χωρίς να τον περιορίζουν οι νόμοι της φυσικής, Ο Tόνι αιωρούνταν και περνούσε μέσα από κτίρια και τοίχους. Σε μία στιγμή, είδε «τα παιδιά του να βάφουν τα πρόσωπά τους,» Τότε ήταν που ένιωσε μία πίεση στο στήθος του και επέστρεψε στην ζωή. Απογοητεύτηκε, ωστόσο, γιατί ήθελε να μείνει νεκρός.

Μία κόλαση

Ο Μάθιου Μπότφορντ χτυπήθηκε από μία αδέσποτη σφαίρα όταν δύο εκνευρισμένοι πελάτες άρχισαν να πυροβολούν έξω από ένα εστιατόριο της Ατλάντα. Καθώς η σφαίρα μπήκε στο κεφάλι του, ο Μπότφορντ περιέγραψε τον πόνο ως μία «ζεστή υποδερμική βελόνα» μέσα στο κεφάλι του.

Κατά την διάρκεια των 27 ημερών που ήταν σε κώμα, θυμάται τραγικά πράγματα. Λέει πως ένιωθε μοναξιά σαν να μην ήταν κανείς στην γη και πως ήταν δεμένος πάνω από ένα λάκκο γεμάτο καυτή λάβα. Πλάσματα τον βασάνιζαν και του θύμιζαν τα παλιά του λάθη.

Τελικά, είδε ένα μεγάλο χέρι να τον πλησιάζει. «Έριξε ένα λευκό φως και άκουσα μία υπέροχη, αγγελική μουσική,» είπε.

Άκουσε μια φωνή να λέει: «Δεν είναι η ώρα σου,» και ξύπνησε.

Ο TheDeadManWalks

Ένας χρήστης του Reddit μίλησε για το ταξίδι του στην άλλη πλευρά όταν είχε επιπλοκές με την χημειοθεραπεία. Ο θάνατός του ήταν σαν να πατάει το κουμπί της αναβολής στο ξυπνητήρι.

«Το χειρότερο κομμάτι ήταν το πόσο γαλήνιο είναι. Μόλις άρχισα να κάνω εμετό αίμα, σοκαρίστηκα. Όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν την ζωή μου, ήθελα απλά να φύγω ξανά. Δεν ήθελα το φως να με ενοχλεί και οι γιατροί να με πονάνε. Το να κοιμάμαι ήταν πολύ εύκολο. Το να είμαι ξύπνιος όμως σήμαινε πόνο και λιγότερη αξιοπρέπεια.»

Ανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων...Αντέχετε να τις διαβάσετε;

«Ο θάνατος είναι πολύ δελεαστικός. Είναι σαν να θες να πατήσεις το κουμπί της αναβολής στο ξυπνητήρι που χτυπάει στις 7 πμ. Αλλά μετά καταλαβαίνεις πως πρέπει να ξυπνήσεις γιατί έχεις ακόμα πράγματα να κάνεις.»

Ο @r00tdude στο Reddit

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν από τους νεκρούς, κάποιοι έχουν επίγνωση του τι συνέβη εκεί. Ένας ασθενής ισχυρίστηκε μετά την επέμβαση πως πέθανε και ένιωθε το απόλυτο τίποτα.

«Θα το περιέγραφα σαν να παίρνεις έναν ύπνο. Έναν σύντομο ύπνο χωρίς όνειρα, ξυπνάς και νιώθεις λες και κοιμόσουν για πολύ καιρό, ενώ στην πραγματικότητα ήταν για μόνο 15 λεπτά. Επίσης, ένιωθα απίστευτα κουρασμένος όταν επέστρεψα στην ζωή. Ήταν λες και είχα χρησιμοποιήσει όλη την ενέργεια στο σώμα μου.»

«Δεν είδα τίποτα. Χωρίς όνειρα, χωρίς φως, τίποτα. Φανταστείτε το απόλυτο τίποτα και θα καταλάβετε αυτό που βίωσα.»

Περιέγραψε την εμπειρία του ως «την μεγαλύτερη ηρεμία που θα βρεις ποτέ.»

Μέσα στην ομίχλη

Ο Χάουαρντ Στορμ είχε μία τρύπα στο στομάχι του και πέρασε σε μία άλλη διάσταση τον Ιούνιο του 1985. Είδε ανθρώπους γύρω από το κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει μαζί τους. Καθώς περπατούσαν, τον προσπερνούσαν λες και ήταν από αέρα.

Μία ομάδα από άγνωστα πλάσματα στάθηκαν δίπλα στην πόρτα και τον προσκάλεσαν. Όταν εκείνος πέρασε την πόρτα, το τοπίο έγινε ομιχλώδες και προσπαθούσε να μείνει κοντά στα πλάσματα που τον καθοδηγούσαν.

Αρχικά, τα πλάσματα ήταν φιλικά αλλά μετά άρχισαν να τον σπρώχνουν. Πριν το καταλάβει, προσπαθούσαν να τον φάνε. Επειδή ένιωθε πως δεν υπήρχε διαφυγή, ο Χάουαρντ ένιωσε πως έπρεπε να προσευχηθεί, παρόλο που ήταν άθεος. Είπε το «Πάτερ Ημών» και φωτεινά πλάσματα τον επισκέφτηκαν και σταδιακά επέστρεψε στην πραγματική ζωή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share