Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

82χρονη γιαγιά ανέβηκε σε έναν νέο άνδρα. Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας αφήσει έκπληκτους!

Έπος!

25 Δεκεμβρίου 2019 13:50
82χρονη γιαγιά ανέβηκε σε έναν νέο άνδρα. Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας αφήσει έκπληκτους!

Μια γιαγιά 82 ετών, πήγε σε μια συναυλία και ανέβηκε πάνω στους ώμους ενός νέου άνδρα για να βλέπει καλύτερα! Πάθαμε πλάκα...

"Γιαγιά, πρόσεξε μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό σου", θα μπορούσε να είναι ο διάλογος αυτής της ηλικιωμένης πριν βγει από το σπίτι. Η 82χρονη γυναίκα έζησε με τη ζωή της συναυλία του Lewis Capaldi!

Δεν σταμάτησε να τραγουδάει, να χορεύει και μάλιστα εθεάθη πάνω στους ώμους ενός νέου άνδρα να τραγουδάει με την ψυχή της.

Αυτό που έκανε είναι παράδειγμα για όλους, γιατί δείχνει πως έχει καταλάβει το νόημα της ζωής, όπως και η γιαγιά που δίνει το καλύτερο μάθημα στην εγγονή της.

Δείτε το βίντεο:

Δύο γιαγιάδες γιορτάζουν μαζί τα 100 γενέθλια τους όταν... Θα μείνετε άφωνοι!

Δυο κολλητές γιαγιάδες εδώ και 50 χρόνια γιόρτασαν μαζί τα 100 τους γενέθλια με ένα πάρτι. Η Ματίλντα Κούρσια και η Μίκυ έκλεισαν τα 100 με λίγες μέρες διαφορά!

Οι γιαγιάδες έχουν ψυχή νέου, και προσέχουν το ίδιο την εμφάνιση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αυτή η γιαγιά που πήγε στο κομμωτήριο, αλλά και αυτές οι δύο κολλητές φίλες!

Σύμφωνα με το NBC San Diego, οι δυο γυναίκες ζούσαν μόλις 4 σπίτια μακριά η μια από την άλλη εδώ και δεκαετίες.

Η Ματίλντα υποστηρίζει ότι εκτός από την καλή παρέα της φίλης της μια μπύρα κάθε βράδυ και μερικά πατατάκια την βοήθησαν να φτάσει τα 100 και να είναι υγιής.

Οι δυο κολλητές φίλες γιόρτασαν μαζί τα 100 γενέθλιά τους μετά από 50 χρόνια φιλίας με ένα πάρτι.

«Η υγεία μου είναι πολύ καλή. Δεν έχω καθόλου πόνους και κάνω καθημερινά τις ασκήσεις μου. Επίσης, πίνω την μπυρίτσα μου και τρώω τα πατατάκια μου», δήλωσε η Ματίλντα.

Λίγο αργότερα ανέφερε στα τοπικά Μέσα ότι μερικές φορές τρώει μερικά παραπάνω πατατάκια, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι τα πατατάκια και το αλκοόλ είναι εχθροί της μακροζωίας.

Οι 2 κολλητές φίλες παραμένουν δραστήριες πηγαίνοντας μαζί περιπάτους ή ακόμα και βόλτες με τα ποδήλατα.

H Mίκυ ήταν νοσοκόμα στον στρατό και υποστηρίζει ότι το δικό της μυστικό για μακροζωία είναι η αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα.

«Μερικές φορές έρχονταν οι στρατιώτες πολύ λυπημένοι και προσπαθούσα να τους πω και να τους δείξω πράγματα που θα τους έφτιαχαν την διάθεση», ανέφερε η Μίκυ εξηγώντας το πως περιποιούνταν τους τραυματισμένους στρατιώτες κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share