Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανέμορφος κύκνος αγκαλιάζει τον άντρα που τον έσωσε, τυλίγοντας το λαιμό του γύρω του!

Συγκλονιστικές εικόνες!

24 Δεκεμβρίου 2019 13:19
Πανέμορφος κύκνος αγκαλιάζει τον άντρα που τον έσωσε, τυλίγοντας το λαιμό του γύρω του!

Οι κύκνοι δεν είναι ιδιαίτερα στοργικά ή προσιτά ζώα. Είναι φρουροί του χώρου τους και μπορεί να γίνουν αρκετά εκφοβιστικοί. Γι ‘αυτό και η στιγμή που ένας τραυματισμένος κύκνος αγκάλιασε τον Ρίτσαρντ Βις, τον οικοδεσπότη της τηλεοπτικής εκπομπής “Born to Explore” είναι τόσο συγκινητική.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Βις επισκέφθηκε το Abbotsbury της Βρετανίας, ένα μέρος αναπαραγωγής κύκνων, όταν έτρεξε προς τον κύκνο που τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να πετάξει από ένα φράκτη . Ο Wiese βοήθησε να εξεταστεί ο κύκνος κρατώντας τον.

“Όταν τον έβαλα δίπλα μου, ένιωθα ότι η καρδιά του χτυπούσε και ξαφνικά χαλάρωσε το λαιμό του και τον τύλιξε γύρω μου”, δήλωσε ο Wiese στο ABC News.

“Τράβηξα τον κύκνο στο στή8ος μου και κάπως αισθάνθηκε άνετα ή ασφαλή”

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Ελέφαντας πέφτει πάνω σε μια τουρίστρια. Αυτό που γίνεται στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική!

Ένας ελέφαντας βλέπει μια τουρίστρια και πηγαίνει κοντά της. Στη συνέχεια πέφτει πάνω της και κάνει το απίστευτο. Δεν φαντάζεστε τι συνέβη στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, μια κοπέλα, έμεινε άφωνη όταν ένα μωρό ελεφαντάκι της έδειξε την αγάπη του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Το μωρό ελέφαντας, που ονομάζεται Suki, αγκαλιάζει και κυλιέται γύρω από μια τουρίστρια στην Ταϊλάνδη.

Ο Suki είναι το μικρότερο ελεφαντάκι που γεννήθηκε στο Chia Lai Orchid, ένα καταφύγιο που διασώζει ελέφαντες στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Το καταφύγιο έγραψε ότι “δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη συγκινήθηκε από αυτό που έγινε, αφού ο μικρός Suki, ο οποίος ζυγίζει μόλις 90 κιλά, είναι τόσο αξιολάτρευτος!” Ο Suki είναι γεμάτος ενέργεια καθώς παίζει με την άγνωστη επισκέπτρια.

Οι δύο νέοι φίλοι παίζουν κοντά στη μητέρα του Suki, η οποία τρώει χαλαρή το χόρτο της και δεν ενοχλείται από τα μουγκριτά του μωρού της.

Οι ελέφαντες, μπορεί να εκμεταλλεύονται από διάφορα τσίρκο, ωστόσο εκείνοι δεν πειράζουν άνθρωπο. Μάλιστα ένας ελέφαντας, που βασανιζόταν, όταν αφέθηκε ελεύθερος έκανε κάτι που δεν φαντάζεστε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share