Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μωράκι φλαμίνγκο προσπαθεί να ενηλικιωθεί και γίνεται διάσημο σε όλο το διαδίκτυο!

Ό,τι πιο αξιαγάπητο!

21 Δεκεμβρίου 2019 18:10
Μωράκι φλαμίνγκο προσπαθεί να ενηλικιωθεί και γίνεται διάσημο σε όλο το διαδίκτυο!

Ένα αξιολάτρευτο μωρό φλαμίνγκο που ζει στο ζωολογικό κήπο «National Aviary» του Πίτσμπεργκ κάνει τα πρώτα του βήματα για να ενηλικιωθεί. Είναι ότι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα!

Ο κόσμος μέσω του ίντερνετ και οι επισκέπτες του χώρου παρακολουθούν το μικρό να συνειδητοποιεί το πόσο δύσκολο είναι να είσαι μεγάλος. Στην Ελλάδα μπορούμε να συνατήσουμε φλαμίνγκο επίσης, στην λίμνη Κερκίνη, και τα θαυμάσουμε από κοντά.

«Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου και οι επισκέπτες, δεν σταματούν να θαυμάζουν το μικρό φλαμίνγκο», αναφέρει η φωτογραφία του 4 ημερών ζώου στη σελίδα της ομάδας στο Facebook. Ειλικρινά, οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν να επαινούν το μικρό πλάσμα για την εμφάνισή του και να θαυμάζουν τα πολύ μακριά πόδια του.

Αυτό που είναι πιο αξιολάτρευτο πάνω του, είναι οι προσπάθειες να γίνει ενήλικας. Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σταθεί στο ένα πόδι, με βάση την ανατομία και το μεταβαλλόμενο σώμα του. Σίγουρα η ενηλικίωση δεν είναι εύκολη, αλλά η θέλησή του θα το βοηθήσει αρκετά.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μοιάζει ένα μωρό φλαμίνγκο, μπορείτε να μάθετε κοιτώντας την εικόνα.

Το ζωάκι ζει στο ζωολογικό κήπο «National Aviary» του Πίτσμπεργκ και ο κόσμος το θαυμάζει για τα μακριά πόδια και τη συνολική του εμφάνιση.

Αλλά το πιο αξιολάτρευτο στοιχείο, είναι πως προσπαθεί σκληρά να γίνει ενήλικας.

Προσπαθεί να σταθεί στο ένα του πόδι, όπως και τα ενήλικα φλαμίνγκο.

Κάνει ό,τι μπορεί με βάση την ανατομία και το μεταβαλλόμενο σώμα του.

Το να είσαι ενήλικας δεν είναι εύκολο, ευτυχώς, όμως, το φλαμίνγκο αυτό έχει χρόνο μέχρι τότε.

Δείτε το βίντεο με το αξιολάτρευτο πλασματάκι.

Look at this little one go! Our baby flamingo was stretching its legs outside in the Rose Garden at the National Aviary.

Posted by National Aviary on Friday, June 30, 2017

Δεν θα πιστεύετε πώς μοιάζει ένα μωρό φλαμίνγκο!

Έχετε δει ποτέ ένα μωρό flamingo; Αν όχι τότε θα ενθουσιαστείτε με το πως μοιάζουν οι νεοσσοί!

Μια ομάδα 14 νεοσσών φλαμίνγκο γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο του Τσέστερ στην Αγγλία, τον πιο επισκέψιμο ζωολογικό κήπο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι εποχή επώασης για τα φλαμίνγκο εκεί, καθώς οι νεοσσοί άρχισαν να αναδύονται από τα αυγά τους στις 29 Ιουνίου. Ένα φλαμίνγκο έχασε τον δρόμο του στον δρόμο των Μεγάρων!

Σύμφωνα με το ζωολογικό κήπο, τα φλαμίνγκο δεν είναι πραγματικά ροζ όταν γεννιούνται. Ξεκινούν από λευκό ή γκρι. Μέχρι τη στιγμή που φτάσουν τους 6 μήνες, παίρνουν το ξεχωριστό ροζ χρώμα τους. Αυτό το εικονικό λαμπερό ροζ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό το συγκεκριμένο πουλί!

Τα μωρά φλαμίνγκο είναι χνουδωτά, λευκόχρωμα και μοιάζουν περισσότερο με χνουδωτές μπάλες από βαμβάκι!

Ο Ζωολογικός Κήπος του Τσέστερ αναμένει ότι αρκετοί νεοσσοί φλαμίνγκο θα γεννηθούν και τις επόμενες εβδομάδες.

Ναύπλιο: Έγινε "ροζ"...από τα φλαμίνγκο!

Ένα μικρό κοπάδι με 10 περίπου φλαμίνγκο κατέφθασε την Κυριακή στον υδροβιότοπο Ναυπλίου, για να ξεκουραστούν από το μακρύ και κουραστικό ταξίδι της μετανάστευσης. Φωτογραφίες: Φλαμίνγκο στην παραλία της Καρύστου

Το όνομα φλαμίνγκο προέρχεται από την πορτογαλική ή ισπανική λέξη «flamengo», που σημαίνει «αυτός που έχει το χρώμα της φλόγας».

Τα φλαμίνγκο τρέφονται κυρίως με γαρίδες, άλγες, και υδρόβια φυτά. Τα φτερά τους διαθέτουν διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ χρώματος. Εκτός από το ότι στέκονται στο νερό, τα φλαμίνγκο μπορούν να πατήσουν με τα μεμβρανωτά τους πόδια στη λάσπη, για να φέρουν στην επιφάνεια το φαγητό που βρίσκεται στον πάτο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share