Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ένας αεροσυνοδός κοιτούσε το στήθος αυτής της κοπέλας! Αυτό που της πρότεινε μετά...θα σας σοκάρει!

Θα σοκαριστείτε!

20 Δεκεμβρίου 2019 17:35
Ένας αεροσυνοδός κοιτούσε το στήθος αυτής της κοπέλας! Αυτό που της πρότεινε μετά...θα σας σοκάρει!

Μία επιβάτης των Spirit Airlines ενώ είχε καθίσει στην θέση της και περίμενε να απογειωθούν, είδε έναν αεροσυνοδό να την κοιτάει επίμοναστο στήθος. Δεν κατάλαβε τον λόγο όταν της έκανε μια πρόταση...

Έχουμε ακούσει πολλά που μπορούν να συμβούν σε μια πτήση, όπως να ζευγάρια γίνουν "τσακωτοί" σε επίμαχες στιγμές, αλλά αυτό είναι ό,τι πιο περίεργο. Ένας αεροσυνοδός της είπε να καλυφτεί και εκείνη προσπάθησε να το κάνει βάζοντας πάνω της ένα παλτό, ενώ έκλαιγε από ντροπή.Το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιανουαρίου στην Νέα Ορλεάνη!

Ο αεροσυνοδός όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθειά της και της είπε να κατέβει από το αεροπλάνο. Άλλη μία επιβάτης που προσπάθησε να την βοηθήσει απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο μαζί της.

Στο Facebook, άλλοι δύο επιβάτες επιβεβαίωσαν πως της είπε ο αεροσυνοδός να καλύψει το μπούστο της. Ενώ εκείνη προσπάθησε να το κάνει, κάθε φορά που περνούσε είχε το ίδιο θέμα και της φώναζε πολύ άσχημα και την απειλούσε πως θα την κατέβαζε από το αεροπλάνο εάν δεν συμμορφωνόταν.

Η Ντόννα Πριέτο, η μητέρα της είπε πως η κόρη της ντροπιάστηκε πάρα πολύ από τον τρόπο που της φέρθηκε ο αεροσυνοδός και από το ότι φώναζε δυνατά μέσα στο αεροπλάνο.

Η εταιρία αρνείται πως το μπούστο της έπαιξε κάποιο ρόλο στην απομάκρυνσή της. ‘Δεν κατεβάζουμε κανέναν λόγω μπούστου. Εάν κατεβάσουμε κάποιον θα είναι λόγω συμπεριφοράς.’

Η εταιρία ισχυρίστηκε πως η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και δημιουργούσε σκηνή, προκαλώντας τα παράπονα άλλων επιβατών. Η γυναίκα όμως αρνήθηκε πως ήταν μεθυσμένη και είπε πως είχε πιει απλά μια μπύρα πριν επιβιβαστεί.

Εσείς ξέρετε γιατί οι αεροσυνοδοί βάζουν τα χέρια τους πίσω από την πλάτη;

Αν ταξιδεύετε συχνά, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι οι αεροσυνοδοί κρατούν πάντα τα χέρια τους διπλωμένα πίσω από την πλάτη τους, όταν καλωσορίζουν τους επιβάτες ή και πολλές φορές στην καμπίνα του αεροσκάφους. Τι κάνει μία αεροσυνοδός όταν της αρέσει κάποιος από τους επιβάτες;

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι ‘αυτό, και το Bright Side έλυσε το μυστήριο.

Είναι πολύ απλό: πριν από την απογείωση, το πλήρωμα καμπίνας πρέπει να μετρήσει τον αριθμό των επιβατών μέσα στο σκάφος. Αυτό γίνεται είτε όταν μπαίνουν οι επιβάτες, είτε όταν έχουν καθίσει. Το πλήρωμα καμπίνας χρησιμοποιεί έναν ειδικό μετρητή για να γίνει αυτό:

Το γεγονός ότι αεροσυνοδοί και φροντιστές έχουν τα τα χέρια πίσω από την πλάτη τους, όταν κάνουν την καταμέτρηση, οφείλεται στο ότι δεν θέλουν να προσελκύσουν πάνω τους πολλή προσοχή.

Aδιανόητο: Η κίνηση της αεροσυνοδού που «πάγωσε» τους επιβάτες!

Άφωνοι έμειναν οι επιβάτες αεροπλάνου της αμερικανικής εταιρείας Southwest Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση από το Νάσβιλ στην Φιλαδέλφεια, από την απρόσμενη κίνηση μιαςαεροσυνοδού.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά την επιβίβαση και πριν την απογείωση του αεροπλάνου. Δείτε τις θέσεις που μπορείς να σωθείς αν πέσει το αεροπλάνο!

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η διαδικασία εξελισσόταν κανονικά όταν μια αεροσυνοδός έκανε κάτι που σόκαρε τους επιβάτες του αεροπλάνου και θα το θυμούνται για καιρό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share