Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε τι χρησιμεύει η επιπλέον τρύπα στα αθλητικά παπούτσια; Θα πάθετε πλάκα!

Το κάνατε σίγουρα λάθος!

20 Δεκεμβρίου 2019 13:53
Σε τι χρησιμεύει η επιπλέον τρύπα στα αθλητικά παπούτσια; Θα πάθετε πλάκα!

Όλοι έχουμε δει την επιπλέον τρύπα για τα κορδόνια στα αθλητικά σας παπούτσια και δεν ξέρουμε πώς να την χρησιμοποιήσουμε. Μάθαμε τον σωστό τρόπο και σίγουρα το κάνατε λάθος τόσο καιρό!

Αφού παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, θα γνωρίζετε τη χρησιμότητά τους και θα επωφεληθείτε από αυτό. Οι επιπλέον τρύπες, βοηθούν στο να αποφεύγεται να δημιουργηθούν φουσκάλες στις φτέρνες σας και κρατούν το πόδι σας πιο σταθερό. Ακόμα, δείτε έναν τρόπο για να σταματήσουν να μυρίζουν τα παπούτσια σας, ειδικά μετά από πολλή ώρα φορέματος.

Όταν δένετε τα κορδόνια σας με την συγκεκριμένη τεχνική η οποία ονομάζεται «heel lock» ή «lace lock», κρατάτε τα πόδια σας άνετα και σταθερά χωρίς να χρειαστεί να δέσετε σφιχτά όλα τα κορδόνια.

Ακόμη κι αν δεν υπάρχουν αυτές οι τρύπες στα αθλητικά σας παπούτσια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τελευταία τρύπα της κορυφής για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Η τεχνική «lace lock» είναι απλή : Πάρτε τα κορδόνια και περάστε τα από την έξω πλευρά της τρύπας προς τα μέσα ώστε να δημιουργηθούν θηλύκια.

Στη συνέχεια, περάστε τα κορδόνια στα αντίθετα θηλύκια (το δεξί κορδόνι στο αριστερό θηλύκι και το αριστερό στο δεξί). Τραβήξτε τα κορδόνια προς τα πίσω ώστε να σφίξουν και έπειτα δέστε τα κανονικά.

Μάθαμε σε τι χρησιμεύουν οι τρύπες στα πάνινα αθλητικά παπούτσια! Δεν πάει το μυαλό σας!

Κάποια αντικείμενα και ρούχα έχουν λεπτομέρειες, οι οποίες δεν βρίσκονται εκεί για αισθητικούς λόγους, αλλά έχουν κάποια χρήση. Αν έχετε αναρωτηθεί σε τις χρησιμεύουν οι τρύπες στα πάνινα αθλητικά παπούτσια σας, έχουμε βρει την απάντηση! Ο λόγος χρήσης τους είναι μάλιστα σοβαρός...

Δείτε επίσης: Ποδόμακτρο: Ποια η χρήση αυτού του περίεργου σιδέρου στις εισόδους σπιτιών;

Ο ένας λόγος είναι για να αερίζεται το εσωτερικό του παπουτσιού, ειδικά αν δεν φοράτε κάλτσες. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έτσι μπορείτε να δέσετε τα παπούτσια ακόμα πιο σφιχτά!

Το ξέρατε;

Γιατί υπάρχει στα τζιν παντελόνια αυτό το σιδερένιο κούμπωμα; Αδιανόητο! (Video)

Το βλέπουμε όλοι καθημερινά στα τζιν παντελόνια, όμως ελάχιστοι γνωρίζουν ποιος πραγματικά είναι ο λόγος που υπάρχουν αυτά τα σιδερένια κουμπώματα, στις εσωτερικές τσέπες των παντελονιών.

52χρονη χόρευε σε ένα πάρτι όταν λιποθύμησε ξαφνικά. Μόλις οι γιατροί πρόσεξαν λίγο καλύτερα το παντελόνι της, πάγωσαν…

Είναι ακριβώς δίπλα σε εκείνη την… μυστηριώδη τσεπούλα, που είναι τόσο μικρή και δεν χωράει ούτε καν κέρμα!

Γιατί όμως υπάρχει;

Δείτε την απάντηση στο video που ακολουθεί και θα σας λυθεί η απορία!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share