Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκυλίτσα Δαλματίας άρχισε να γεννάει! Μόλις είδαμε τα κουταβάκια μείναμε κάγκελο!

Πραγματικά απίστευτο!

20 Δεκεμβρίου 2019 11:15
Σκυλίτσα Δαλματίας άρχισε να γεννάει! Μόλις είδαμε τα κουταβάκια μείναμε κάγκελο!

Μια σκυλίτσα Δαλματίας ήταν έγκυος! Όταν άρχισε να γεννάει όμως ξέχασε να... σταματήσει! Έκανε συνολικά 18 κουταβάκια και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες!

Και ξαφνικά το σπίτι γέμισε ασπρόμαυρες φατσούλες με ροζ πατουσίτσες. Η Δαλματή μαμά Μάιλι έφερε στον κόσμο 18 υγιέστατα και τρισχαριτωμένα κουτάβια Δαλματίας ύστερα από μια επίπονη και κουραστική γέννα 13,5 ωρών. Μια ιστορία που θυμίζει απίστευτα την σκυλίτσα Ροντβάιλερ που ξεκίνησε να γεννάει τα μεσάνυχτα και μέχρι το πρωί δεν προλάβαιναν να μετράνε κουτάβια!

Η εκτροφέας και εκπαιδεύτρια σκύλων, Σεσίλια Λάνγκτον-Μπάνκερ έμεινε έκθαμβη με τον αριθμό των κουταβιών, 12 θηλυκά και 6 αρσενικά, αφού αποτελεί ρεκόρ Αυστραλίας. «Το υπερηχογράφημα είχε δείξει πως Μάιλι θα γεννήσει τρία κουτάβια», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκτροφέας, «όταν φτάσαμε στο 16ο πιστέψαμε ότι αυτό ήταν, αλλά τελικά ήρθαν ακόμη δύο».

Ο Δαλματός μπαμπάς, Άστρο, πατέρας για πρώτη φορά με την Μάιλι, τα έχει λίγο χαμένα. «Είναι κάπως απόμακρος με τα κουτάβια. Τα κοιτά με ένα ύφος: ‘είναι δυνατόν να είναι όλα αυτά δικά μου;’»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share