Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας κρατούσε το λιοντάρι παράνομα φυλακισμένο! Τότε εκείνο πήρε την μοιραία εκδίκηση!

Σοκαριστική ιστορία!

19 Δεκεμβρίου 2019 07:37
Αυτός ο άνδρας κρατούσε το λιοντάρι παράνομα φυλακισμένο! Τότε εκείνο πήρε την μοιραία εκδίκηση!

Ένας άνδρας έπεσε θύμα από ένα κατοικίδιο λιοντάρι που κρατούσε παράνομα σε κλουβί στο πίσω μέρος του κήπο του στην Τσεχία!

Το σώμα του Μίκαλ Πράσεκ βρέθηκε στο κλουβί της εννιάχρονης μεγάλης γάτας, από τον πατέρα του, ο οποίος είπε ότι το κλουβί ήταν κλειδωμένο από μέσα, μια ιστορία αντίστροφη από εκείνη με τον κυνηγό που σας συγκλόνισε χτες!

Ο κ. Πράσεκ, 34 ετών, κράτησε το λιοντάρι για αναπαραγωγή μαζί με ένα θηλυκό που κρατούσε σε ξεχωριστό κλουβί.

Οι γάτες σκοτώθηκαν από την αστυνομία που πήγαν στην περιοχή. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Ζούτσοβ, στην επαρχία Vsetin, στην περιφέρεια Zlin.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως οι πυροβολισμοί ήταν «απολύτως απαραίτητοι για να φτάσουν στον άνθρωπο».

Ο κ. Πρασέκ αγόρασε το λιοντάρι το 2016 και το θηλυκό λιοντάρι πέρυσι. Το ζευγάρι το κράτησε σε περίφραγμα που έχτισε στον κήπο του.

Δεν είχε άδεια για τα ζώα, τα ζευγάρωνε παράνομα και είχε επιβληθεί πρόστιμο στο παρελθόν, επειδή δεν είχε άδεια οικοδόμησης για τα κλουβιά.

Αυτοί οι κυνηγοί ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν ρινόκερους. Μόλις το αντιλήφθηκαν τα λιοντάρια δεν φαντάζεστε τι έγινε...

Κάποιοι κυνηγοί εισέβαλαν σε εθνικό πάρκο στη Νότια Αφρική για να κυνηγήσουν ρινόκερους. Ωστόσο δέχθηκαν επίθεση από πεινασμένα λιοντάρια.

Το προσωπικό του εθνικού πάρκου εντόπισε επίσης πεταμένα κυνηγητικά τυφέκια με σιγαστήρες, κόφτες για τα σύρματα και τσεκούρια, τα οποία χρησιμοποιούν οι λαθροθήρες για να αφαιρούν τα κέρατα από τους ρινόκερους.

Ελικόπτερο επιστρατεύτηκε για τον εντοπισμό των υπόλοιπων κυνηγών, αλλά η προσπάθεια απέβη άκαρπη.

«Βρήκαμε κομμένα μέλη, πεταμένα παπούτσια. Ευρήματα που δείχνουν ότι τα λιοντάρια έφαγαν τουλάχιστον τρεις λαθροθήρες», δήλωσε υπάλληλος του πάρκου.

Ωστόσο, παρόμοιο περιστατικό έχει ξανασυμβεί, όταν κάποιοι κυνηγοί νόμιζαν ότι σκότωσαν λιοντάρι. Δεν φαντάζεστε τη συνέχεια.

Το λιοντάρι της φωτογραφίας πάει να αρπάξει το παιδί. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια μας "πάγωσε"!

"Παγώσαμε" όταν είδαμε ένα λιοντάρι να προσπαθεί να αρπάξει το κοριτσάκι της παρακάτω φωτογραφίας.

Όπως φαίνεται, το παιδί ήταν τυχερό, όταν μαζί με τους γονείς επισκέφτηκαν έναν κήπο με ζώα. Το λιοντάρι είχε άλλα σχέδια για το μικρό αλλά δεν είχε στο μυαλό ότι το προστατευτικό τζάμι τους χώριζε.

Οι γονείς μόλις είδαν αυτή την κίνηση έμειναν καθώς πρόκειται για επικίνδυνη κατάσταση. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζετε τέτοιο περιστατικό. Ένα αγόρι 8 ετών έχει παλέψει με λιοντάρι. Το αποτέλεσμα προκαλεί σοκ.

14 λιοντάρια πετυχαίνουν έναν μικρό ελέφαντα! Η συνέχεια; Θα σας αφήσει άφωνους!

Επειδή έχουμε καταλάβει την αδυναμία που έχετε στα θέματα με ζώα το Athensmagazine.gr σήμερα σας φέρνει την μάχη ενός ελέφαντα με 14 λιοντάρια!

Το video αυτό αποδεικνύει πως και οι αδύναμοι αν το θέλουν μπορούν να νικήσουν…Ένας μικρός ελέφαντας βγαίνει νικητής μετά από επίθεση 14 λιονταριών… Ένα βίντεο ακόμα που είχατε λατρέψει ήταν το λιοντάρι που έσυρε μια 22χρονη!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share