Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Σκουλήκι μπήκε στα γεννητικά όργανα άνδρα και γέννησε τα αυγά του! (photo)

Μια αθώα βουτιά σε λίμνη εξελίχθηκε σε εφιάλτη…!

18 Δεκεμβρίου 2019 21:46
Φρίκη: Σκουλήκι μπήκε στα γεννητικά όργανα άνδρα και γέννησε τα αυγά του! (photo)

Ένας άνδρας λίγο έλειψε να πεθάνει όταν ένα σκουλήκι εισχώρησε στα γεννητικά του όργανα και άρχισε να γεννά τα αυγά του, όταν ο 32χρονος κολύμπησε στη λίμνη Malawi στην Αφρική, σε ένα ταξίδι ζωής, όπως το αποκαλεί, με τους φίλους του. Άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό έγινε όταν έβαλαν πυροτέχνημα στα γεννητικά όργανα άνδρα!

Ο 32χρονος, James Michael, κόλλησε σχιστοσωμίαση (γνωστή επίσης ως βιλαρζίωση, πυρετός των σαλιγκαριών και πυρετός Katayama).

Πρόκειται για μια νόσο που προκαλείται από το παρασιτικό σκουλήκι του γένους Schistosoma. Μπορεί να μολύνει το ουροποιητικό σύστημα ή τα έντερα.

Στα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνεται κοιλιακό άλγος, διάρροια, αίμα στα κόπρανα ή αίμα στα ούρα.

Άτομα τα οποία παραμένουν μολυσμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα ενδέχεται να παρουσιάσουν ηπατική βλάβη, νεφρική ανεπάρκεια, στειρότητα ή καρκίνο της ουροδόχου κύστης.

Ο James, ο οποίος μένει στο Κένσινγκτον στο Λονδίνο δήλωσε :

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το ταξίδι στην Αφρική, είναι περίεργο να σκέφτομαι ότι ένα παράσιτο «σκαρφάλωσε» μέσα στο μόριό μου.

Δεν είναι ακριβώς ότι φανταζόμουν για ένα ταξίδι που κάνει κάποιος μια φορά στη ζωή του. Όλη η εμπειρία είναι σουρεαλιστική και περίεργη».

Το ταξίδι έγινε τον Αύγουστο του 2017.
Ο εφιάλτης του James ξεκίνησε όταν επέστρεψε από το ταξίδι του.

Άρχισε να μην νιώθει τα πόδια του, αλλά το απέδωσε στην κούραση από την ποδηλασία. Μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις όταν δεν μπορούσε να ανέβει τα σκαλιά του σπιτιού του.

Του έδωσαν αντιβιοτικά και τον έστειλαν στο σπίτι του μία εβδομάδα μετά.

«Τους εξηγούσα ότι κάτι σοβαρό έχω. Πήγα στο τμήμα νευρολογίας, έκαναν τεστ αίματος και γρήγορα αποφάσισαν ότι το ανοσοποιητικό μου σύστημα έκανε επίθεση στη σπονδυλική μου στήλη και γι’αυτό είχα χάσει τον έλεγχο στα πόδια μου» αναφέρει.

«Δεν ήξεραν στην πραγματικότητα τι το προκαλεί» πρόσθεσε.

Οι γιατροί από το Νοσοκομείο Τροπικών Ασθενειών τελικά ήταν αυτοί που αποκάλυψαν στον 32χρονο ότι το παρασιτικό σκουλήκι είχε «τρυπώσει» στο μόριο του και είχε γεννήσει τα αυγά του.
Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα του έγινε η διάγνωση.

Όταν τα σκουλήκια μπουν στο σώμα, κινούνται μέσω του αίματος σε περιοχές όπως το συκώτι ή τα έντερα, και μετά από μερικές εβδομάδες αρχίζουν να γεννούν τα αυγά τους.

Κάποια αυγά παραμένουν μέσα στο σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα τα στοχοποιεί. Αν δεν λάβει το άτομο την απαραίτητη θεραπεία έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις.

«Πήρα το σωστό φάρμακο και μου είπαν ότι έχω 30% πιθανότητα να έχω πλήρη ανάρρωση σε 10 χρόνια από τώρα» τόνισε.

Ο James για τρεις μήνες έμεινε στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να περπατήσει. Μετά ακολούθησαν τέσσερις μήνες με πατερίτσες.

«Ο πόνος ήταν πιο ισχυρός από οτιδήποτε άλλο ήξερα» αναφέρει.

Σοκαριστικό: Του έκοψαν τα γεννητικά όργανα γιατί πρήστηκαν σαν μπαλόνια και σάπισαν! (photos)

Ένας 43χρονος αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα του χειρουργικά, καθώς είχαν πρηστεί τόσο πολύ που κρέμονταν κάτω από τα γόνατά του και είχαν αρχίσει να σαπίζουν. Σοκ στην Κρήτη: Σκύλος δάγκωσε νεαρό άντρα στα γεννητικά όργανα!

Συγκεκριμένα, το όσχεο του άντρα άρχισε να πρήζεται και σε διάστημα 3 δεκαετιών απέκτησε τέτοιο μέγεθος, που ο άντρας δεν ήταν σε θέση ούτε να περπατήσει, με τη μητέρα του να χρειάζεται να αναλάβει εκείνη την καθημερινή του περιποίηση, αφού εξαιτίας της κατάστασής του δεν ήταν σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του. Οι συμμαθητές της έλεγαν πως βρωμάνε τα γεννητικά της όργανα. Λίγο μετά βρίσκονταν στην εντατική!

Ήταν τόσο μεγάλο, μάλιστα, το πρήξιμο, που το πέος του 43χρονου είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί, μέσα στην πρησμένη σάρκα, που κρέμονταν μέχρι και κάτω από τα γόνατά του. Απίστευτο: Ένα δόντι μεγάλωνε μέσα στα γεννητικά του όργανα! (Photo)

Το υγρό που είχε συσσωρευτεί έφτανε τα 3,35 κιλά, με αποτέλεσμα το όσχεο του άντρα να γεμίσει ανοιχτές πληγές που έβγαζαν δύσοσμο πύον.

Ήταν τόσο μεγάλο, μάλιστα, το πρήξιμο, που το πέος του 43χρονου είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί, μέσα στην πρησμένη σάρκα, που κρέμονταν μέχρι και κάτω από τα γόνατά του.

Η μόνη θεραπεία που προβλεπόταν, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς στο Τέξας, με επικεφαλής τη Δρ. Κάθριν Ντόουντ, ήταν ο ακρωτηριασμός, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην ιατρική επιθεώρηση, Urology Case Reports.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύτηκε στην εν λόγω ιατρική επιθεώρηση, ο άντρας είχε χρόνια να επισκεφτεί γιατρό, προτού καταλήξει στα επείγοντα του νοσοκομείου, με υψηλό πυρετό, ταχυκαρδία και πρήξιμο σε βαθμό μπαλονιού στο όσχεό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι οι όρχεις του αφαιρέθηκαν, το πέος του 43χρονου παρέμεινε άθικτο και λειτουργικό, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share