Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο... παγωτό στον κόσμο! Αν το φας μπορεί και να είναι το τελευταίο σου!

Θα το ρίσκαρες;

18 Δεκεμβρίου 2019 17:58
Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο... παγωτό στον κόσμο! Αν το φας μπορεί και να είναι το τελευταίο σου!

Γιατί μπορεί ελάχιστοι σε αυτόν τον μάταιο κόσμο να μην μπορούν να αντισταθούν στην αγαπημένη τους γεύση παγωτού, ωστόσο σίγουρα θα το σκεφτόντουσαν και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη φορά αν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα αυτό να ήταν και το τελευταίο τους, ενώ κάποιος ξεπέρασε το όριο του αλκοτέστ λόγω παγωτού!

Και μπορεί το παγωτό να έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα παιδικά μας χρόνια, ωστόσο το νέο… κατασκεύασμα της Aldwych Cafe & Ice Cream Sallor στη Γλασκώβη, δεν είναι σίγουρα για παιδιά, αφού για να το δοκιμάσει κανείς πρέπει να είναι πάνω από 18.

Ο λόγος; Κρύβεται στη συνταγή του, αφού το βασικό συστατικό του δεν είναι άλλο από τις πιπεριές Carolina Reaper, ένα είδος τσίλι τόσο φλογερών που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ως οι πιο καυτερές στον κόσμο με… σκορ 1,569,300 στην κλίμακα Scoville (βάσει καψαϊκίνης)! Σαν να λέμε δηλαδή, 500 φορές πιο καυτερές από τη σάλτσα Tabasco!

Όσο δροσιστικό ωστόσο μπορεί να είναι ένα παγωτό, άλλο τόσο… διαολεμένα πικάντικο είναι το ιταλικής συνταγής «Respiro del Diavolo» που οι ενήλικες, πριν το δοκιμάσουν, πρέπει πρώτα να υπογράψουν ένα ειδικό νομικό έγγραφο, βάσει του οποίου αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει της θαρραλέας δοκιμής. Και μιας και μιλάμε για Διάβολο, δεν θα μπορούσε στις… ανεπιθύμητες παρενέργειες να μην αναγράφεται ακόμα και ο θάνατος!

Θα πρέπει επίσης να… συνοδεύονται από κάποιον «νηφάλιο» προκειμένου να αναλάβει το δύσκολο έργο της επιστροφής του καψαλισμένου σπίτι, σε περίπτωση που αυτός δεν είναι σε θέση λόγω των παραπάνω παρενεργειών.

Απίστευτο! Έγλειψε αυτό και καταπολέμησε το hangover!

Η λύση για το πρόβλημα του hangover που κατά καιρούς έχει βασανίσει όλους μας έρχεται απ' την Κορέα!

Σκληρό Hangover: 9+1 τρόποι για να το ξεπεράσεις!

Το παγωτό με το όνομα «Gyeondyo-bar», το οποίο σημαίνει «κράτα γερά», είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε, το οποίο έχει ως αποκλειστικό κοινό όσους υποφέρουν από τις επιπτώσεις του ποτού.

Διατίθεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ και έχει ήδη κερδίσει την αγορά, με τους κατοίκους της Νότιας Κορέας να καταναλώνουν το περισσότερο αλκοόλ κατά κεφαλήν στην Ασία, λέει με το Reuters.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία παραγωγής, πρόκειται για το πρώτο παγωτό που νικά το hangover, χρησιμοποιώντας μία κορεατική συνταγή του 17ου αιώνα και έχει γεύση γκρέιπφρουτ.

Μάλιστα, οι διάφορες θεραπείες για το hangover είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, με τα κέρδη των αντίστοιχων εταιρειών που τις διαθέτουν να ξεπερνούν τα 126 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και όπως φαίνεται, το νέο παγωτό αναμένεται να γίνει η νέα αγαπημένη «θεραπεία» των Νοτιοκορεατών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Και όμως είναι αλήθεια! Παγωτό με χοιρινό είναι η νέα μόδα!

Έρχεται το παγωτό που… δεν λιώνει

Διαβάστε περισσότερα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share