Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο! Ταξίδεψε 4.000 χιλιόμετρα εξαιτίας μια γάτας και βρήκε τον έρωτα της ζωής του!

Μια απίστευτη ιστορία!

18 Δεκεμβρίου 2019 10:17
Αδιανόητο! Ταξίδεψε 4.000 χιλιόμετρα εξαιτίας μια γάτας και βρήκε τον έρωτα της ζωής του!

Έχουμε ακούσει πάρα πολλές περίεργες και συγκινητικές ιστορίες για το πως γνωρίστηκε ένα ζευγάρι, πως ερωτεύτηκε ή ακόμη και πως παντρεύτηκε. Η παρακάτω ιστορία όμως, δεν έχει προηγούμενο, μιας και είναι άκρως πρωτότυπη και αρκετά περίεργη θα μπορούσαμε να πούμε.

Ένας 28χρονος λοιπόν άνδρας από το Λονδίνο ταξίδεψε μέχρι το Σικάγο, μια διαδρομή περίπου 4.000 χιλιομέτρων όταν μια 25χρονη του έκανε ένα κοπλιμέντο σε μια ομάδα στο Facebook για τη γάτα του.

Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είναι άτομα που έχουν αδυναμία στις γάτες ανεξαρτήτως αν και οι ίδιοι έχουν μια για κατοικίδιο. Ωστόσο, μια ακόμη ιστορία έγινε γνωστή μέσω αυτής της σελίδας που αφορά μια γάτα η οποία επιτίθεται αποκλειστικά σε άντρες. Ο Άνταμ και η Άννα λοιπόν μοιράστηκαν την κοινή τους αγάπη για τα αξιολάτρευτα αιλουροειδή και κάπως έτσι ξεκίνησε να αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση.

Χαρακτηριστικά η Άννα δήλωσε: " Μόλις είχα γίνει μέλος της ομάδας και αμέσως παρατήρησα τον Άνταμ, έτσι του έκανα ένα σχόλιο για να του πω πόσο χαριτωμένος είναι εκείνος αλλά και η γάτα του."

Μετά το σχόλιο της Άννας ο Άνταμ έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας ένα προσωπικό μήνυμα όπου ήταν και η πρώτη τους επικοινωνία ανακαλύπτοντας σταδιακά πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως το ίδιο γούστο στη μουσική.

Το ζευγάρι μετά από μήνες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων και βίντεο κλήσεων αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει το μεγάλο βήμα της συνάντησης κι έτσι ο Άνταμ έκανε αυτό το ταξίδι για να βρεθεί για πρώτη φορά κοντά στην αγαπημένη του, αλλά και τη γάτα της!

Η Άννα δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν πως θα γνώριζε κάποιον μέσω μιας τυπικής ομάδας στο Facebook πόσο μάλλον πως θα κατέληγε σε μια σχέση εξ αποστάσεως!

Ωστόσο, πολλοί χρήστες της ίδιας σελίδας έμαθαν για την ιστορία του ζευγαριού και ελπίζουν πως ίσως κι εκείνοι να έχουν μια παρόμοια εμπειρία.

Πέθανε η γάτα - σούπερ σταρ των social media!

Η Λίλ Μπαμπ μια από τις διασημότερες γάτες στα social media πέθανε σε ηλικίας μόλις 8 ετών.

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γάτα στον κόσμο! (Video)

Ο ιδιοκτήτης της γάτας, Μάικ Μπριντάφσκι, ανακοίνωσε τον θάνατό της στα εκατομμύρια των οπαδών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Δευτέρα. Η Λιλ Μπαμπ, είχε γίνει διάσημη χάρη στην ασυνήθιστη εμφάνισή της – τα βολβοειδή μάτια και την προεξέχουσα γλώσσα της. Είχε γεννηθεί με πολλές δυσμορφίες, συμπεριλαμβανομένου του νανισμού.

Χάρη στην φήμη της συγκεντρώθηκαν πολλά χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της γάτας, είχε βοηθήσει να συγκεντρωθούν πάνω από 700.000 δολάρια για φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα ζώα κατά την διάρκεια της ζωής της. «Ο Μπαμπ είχε κάνει τεράστια διαφορά στον τομέα της καλής διαβίωσης των ζώων και στην ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως» ανέφερε σε ανάρτηση στο Instagram.

Η Λιλ Μπαμπ είχε υπανάπτυκτο σαγόνι και καθόλου δόντια και γι' αυτό η γλώσσα της πάντα κρεμόταν

Πώς έγινε διάσημη- Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η διάσημη γάτα
Η Λιλ Μπαμπ είχε γίνει διάσημη στον κόσμο του Instagram χάρη στην μοναδική της εμφάνιση που λόγω του νανισμού σήμαινε ότι θα έμενε για πάντα ένα μικρό γατάκι. Ήταν επίσης πολυδάκτυλη, με ένα επιπλέον δάχτυλο σε κάθε πατούσα και είχε μια υπανάπτυκτη σιαγόνα και καθόλου δόντια, πράγμα που σήμαινε πως η γλώσσα της κρεμόταν πάντα προς τα έξω.


Ο Μπριντάφσκι είχε υιοθετήσει την Λιλ Μπαμπ από μια οικογένεια γατών που βρήκε ένας φίλος μέσα σε μία αποθήκη στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε συνέντευξή του, είχε περιγράψει την γάτα ως «ένα ευτυχές ατύχημα της φύσης» και επέμενε πως έζησε μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή παρά τα διάφορα θέματα υγείας της. Δημιούργησε μάλιστα ένα μπλογκ στο Tumblr για την γάτα το 2011 και έγινε viral όταν οι φωτογραφίες της κατέληξαν να γίνουν θέμα συζήτησης στο Reddit. Η προσοχή αυτή οδήγησε στην δημιουργία πολλών άρθρων για την γάτα και προσκλήσεις για εμφανίσεις σε τηλεοπτικά προγράμματα στις ΗΠΑ. Η Λιλ Μπαμπ κατάφερε μάλιστα, χάρη στην φήμη της να κλείσει εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες ενώ είχε ακόμη και την δική της εκπομπή στο YouTube.


Χάρη στην φήμη της είχε κλείσει εμπορικές συμφωνίες, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πολλά χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

Ο ιδιοκτήτης της χρησιμοποίησε την φήμη της για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για άλλες γάτες με ειδικές ανάγκες μέσω της Αμερικανικής Εταιρείας για την πρόληψη της κακής συμπεριφοράς απέναντι στα ζώα.


Πέθανε στον ύπνο της μετά από λοίμωξη των οστών

Πριν από τον θάνατό της, η Λιλ Μπαμπ υπέφερε από μια λοίμωξη στα οστά της, για την οποία ο ιδιοκτήτης της ενημέρωνε σχετικά τα 2,4 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. Και την Δευτέρα, ο Μπριτάφσκι ανακοίνωσε πως πέθανε απροσδόκητα στον ύπνο της την Κυριακή το πρωί. Όπως έγραψε, η γάτα του «είχε διαδώσει ένα μήνυμα αποφασιστικότητας, θετικής στάσης και επιμονής στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» κατά την διάρκεια της ζωής της.


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν την ανάρτηση για τον θάνατο της γάτας, που ήρθε μόλις 7 μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό της πιο άσχημης γάτας του κόσμου, της Grumpy Cat. Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν στο Facebook – όπου είχε πάνω από τρία εκατομμύρια οπαδούς – ήταν άνθρωποι που εργάζονταν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ζώων που έχουν επωφεληθεί από τα κεφάλαια που διέθεσε ο ιδιοκτήτης της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share