Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Αυτή η κοπέλα μπήκε στο ασανσέρ. Όμως δεν είχε ιδέα τι την περίμενε στη συνέχεια...

Σοκ!

17 Δεκεμβρίου 2019 21:52
Αυτή η κοπέλα μπήκε στο ασανσέρ. Όμως δεν είχε ιδέα τι την περίμενε στη συνέχεια...

Η κοπέλα αυτή, μπήκε στο ασανσέρ και νόμιζε ότι δεν την έβλεπε κανείς. Ωστόσο αυτό που θα διαβάσετε στη συνέχεια θα σας εξοργίσει.

Νόμιζε πως μπορούσε να εξαπολύσει τον θυμό της. Νόμιζε πως δεν ήταν κακό να κακοποιήσει το μικρό ζωάκι. Έκανε λάθος. Ήταν στο ασανσέρ και η κάμερα ασφαλείας κατέγραφε τα πάντα.

κακοποίηση ζώων

Όταν ένα βίντεο έφτασε στα χέρια των αρχών, κατηγόρησαν αμέσως την 24χρονη, για βιαιότητα ενάντια σε ζώα.

Ενώ ήταν μέσα στο ασανσέρ, κλώτσησε με δύναμη το σκυλάκι της. Επειδή είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό, το σκυλί δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του. Εκτός από αυτό, την εμπιστευόταν.

Η ίδια συνελήφθη έξι μέρες μετά, ενώ οι αρχές πήραν τον σκύλο από την επιμέλειά της και του παρείχαν ιατρική βοήθεια. Από τότε, το σκυλάκι έχει δοθεί σε υιοθεσία σε μία άλλη οικογένεια που το αγαπάει.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να κακοποιούν ζώα. Κυκλοφορούν κάτι εικόνες, όπου φαίνονται ζώα να κακοποιούνται, στη Γερμανία.

Η σοκαριστική ιστορία πίσω από το κουμπί "STOP" στα ασανσέρ!

Τα πάντα σε αυτή τη ζωή έχουν κάποιο νόημα, ακόμη και τα αντικείμενα που θεωρούμε παντελώς άχρηστα. Ειδικά για πράγματα που υπάρχουν μέσα σε ασανσέρ μας δημιουργούνται συχνά απορίες όπως για ποιο λόγο υπάρχουν καθρέφτες μέσα στα ασανσέρ.

Μία ακόμη απορία μας δημιουργήθηκε που αφορά τα ασανσέρ και αυτή είναι για το κουμπί του "Stop".

Στην Κορέα έχουν μια ιστορία που κανείς δεν ξέρει αν είναι όντως αληθινή, ωστόσο αν την διαβάσεις θα τρομάξεις και θα χαρείς πολύ που υπάρχει αυτό το κουμπί.

Ήταν μια κοπέλα,19 χρονών, που την έλεγαν Χαρούκο, η οποία ήταν φοιτήτρια σε ένα πανεπιστήμιο της χώρας και έμενε μόνη της. Ένα βράδυ χρειάστηκε να κάτσει εως αργά στη βιβλιοθήκη της σχολής προκειμένου να τελειώσει μια εργασία. Είχε σχεδόν σκοτεινιάσει όταν η Χαρούκο τελείωσε και επέστρεφε στο σπίτι της. Έμενε στον 14ο όροφο σε ένα παλιό διαμέρισμα.

Στάθηκε στην είσοδο του σπιτιού και πάτησε το κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ. Η αλήθεια είναι ότι απέφευγε να γυρνάει σπίτι μόνη της το βράδυ διότι δεν αισθανόταν ασφαλής. Όταν έφτασε το ασανσέρ μπήκε μέσα και πάτησε το κουμπί για τον όροφό της. Την ώρα που έκλειναν οι πόρτες, ένας γοητευτικός άντρας μπήκε μέσα βιαστικά και στάθηκε δίπλα ακριβώς δίπλα της.

ασανσέρ κουμπί

«Μένεις στον 14ο όροφο;» ρώτησε την Χαρούκο, καθώς κοίταζε το αναμμένο κουμπί στο ασανσέρ. «Ναι», απάντησε αυτή. «ΟΚ, εγώ μένω στον 13ο όροφο.» της αποκρίθηκε ο άντρας.

Καθώς ανέβαιναν τους ορόφους παρέμειναν σιωπηλοί. Η Χαρούκο βέβαια έριχνε που και που κλεφτές ματιές προς τον γοητευτικό άντρα και αναρωτιόταν αν ενδιαφερόταν να βγει μαζί της. Όταν κάποια στιγμή γύρισε και την κοίταξε, του χάρισε ένα γλυκό χαμόγελο, για να δείξει πως είναι διαθέσιμη.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή το ασανσέρ σταμάτησε στον 13ο όροφο. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άνδρας κατέβηκε και της είπε «Θα σε δω αργότερα» και η Χαρούκο ανταποκρίθηκε θετικά το κάλεσμά του.

Την ώρα που έκλειναν όμως οι πόρτες του ασανσέρ ο άντρας έβγαλε απότομα από την τσέπη του ένα μαχαίρι και απειλώντας την με μια άλλη πιο τρομακτική φωνή της είπε «Στον πάνω όροφο». Έπειτα γελώντας σαν μανιακός έτρεξε προς τις σκάλες

ασανσέρ

Η Χαρούκο πανικοβλήθηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει οι πόρτες έκλεισαν και το ασανσέρ άρχισε να ανεβαίνει. Η κοπέλα ήταν απελπισμένη. Πατούσε με μανία τα κουμπιά προσπαθώντας να κάνει το ασανσέρ να σταματήσει, αλλά ήταν ανώφελο. Όταν το ασανσέρ έφτασε στον 14ο όροφο ο άντρας στεκόταν εκεί και την περίμενε.Το κορίτσι βρέθηκε μαχαιρωμένο μέσα στο ασανσέρ.

Το χειρότερο μέρος στην όλη ιστορία δεν ήταν μόνο ο τρόπος που δολοφονήθηκε αλλά η πραγματική φρίκη και αγωνία που βίωσε η Χαρούκο ανάμεσα στους δυο ορόφους που είχε εγκλωβιστεί και ήξερε ότι θα πεθάνει.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιατί τα ασανσέρ έχουν καθρέφτες;

Επικό: Το σημείωμά μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας που έγινε virlal!

Διαβάστε περισσότερα περίεργα θέματα στο  Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share