Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Γονείς έκαναν δώρο Χριστουγέννων στην 7χρονη κόρη τους πλαστική στήθους για να μην της χαλάσουν χατίρι!

Τραγικό!

17 Δεκεμβρίου 2019 18:30
Φρίκη! Γονείς έκαναν δώρο Χριστουγέννων στην 7χρονη κόρη τους πλαστική στήθους για να μην της χαλάσουν χατίρι!

Οι γονείς μιας 7χρονης της έκαναν δώρο μια πλαστική χειρουργική για τοποθέτηση εμφυτευμάτων στήθoυς, γιατί ήθελε να αποκτήσει μεγάλο στήθος. Από τότε ξέσπασε κύμα οργής στο διαδίκτυο!

Η Τζούλιετ Μάνσον, ένα 7χροvο κορίτσι από την Καλιφόρνια, ζήτησε για τα Χριστούγεννα κάτι που μόνο μια μεγάλη κοπέλα θα ευχόταν. Αντίθετα με τις φίλες της που ζήτησε μια κούκλα Barbie για τα Χριστούγεννα, η Τζούλιετ ήθελε εμφυτεύματα στήθoυς. Σοκαριστική είναι επίσης και η μεταμόρφωση μιας κοπέλας που από τα 16 της κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην Barbie!

Οι γονείς της Τζούλιετ θεώρησαν πολύ περίεργη την ευχή της, και προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να την κάνουν να ξεχάσει αυτό το όνειρο, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η Τζούλιετ ήταν αγύριστο κεφάλι.

“Το ζητούσε πολλές φορές μέσα στη μέρα, σε καθημερινή βάση,” δήλωσε η Ντάνα στο NBC. “Δεν υπήρχε τίποτα που να ήθελε περισσότερο από αυτά τα εμφυτεύματα”

Η μητέρα της Τζούλιετ συμβουλεύτηκε επίσης έναν ειδικό ψυχίατρο, τον Εντουάρντο Ραμίρεθ, σχετικά με την παράξενη επιθυμία της κόρης της για Χριστούγεννα.

Ο γιατρός Ραμίρεθ κατέληξε σε μια διάγνωση για την Τζούλιετ η οποία έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη, άγχος, και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Είπε στην μητέρα της ότι μόνο τα εμφυτεύματα στήθoυς θα βελτίωναν την ψυχική κατάσταση της Τζούλιετ .

Η Ντάνα τότε συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να ικανοποιήσει την ευχή της κόρης της.

Επικοινώνησε με αρκετές κλινικές στην Αμερική και στο Μεξικό όπου πραγματοποιούνται πλαστικές χειρουργικές έτσι ώστε να προχωρήσουν σε ένα χειρουργείο αύξηση των μαστών της. Ωστόσο, όλες οι κλινικές στις οποίες επικοινώνησε αρνήθηκαν να αυξήσουν το στήθος σε ένα 7χροvο κορίτσι.

Η Ντάνα , όντας σε απόγνωση, επικοινώνησε με μια κλινική πλαστικής χειρουργικής στο Hangzhou, της Κίνας. Εκείνοι έδωσαν το πράσινο φως στην Ντάνα και την μικρή Τζούλιετ .

Η μητέρα και η κόρη της έφυγαν για την Κίνα 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου. Το χειρουργείο διήρκησε μόλις 2 ώρες για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων στήθoυς στην Τζούλιετ.

Έχει τώρα στήθος μεγέθους 30c.Πολλοί άνθρωποι έκριναν και τους 2 γονείς της Τζούλιετ αλλά και τον ψυχίατρο της που επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο παράξενη Χριστουγεννιάτικη ευχή της μικρής.

Παρά την σκληρή κριτική που δέχτηκαν, η μητέρα είπε ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για την αγαπημένη της κόρη.

Ξόδεψε σε πλαστικές στήθους 20.000 ευρώ! Κόντεψε να πεθάνει όταν να έκανε τρύπα στη θηλή του γιατί...

Μια γυναίκα ξόδεψε πάνω από 20.000 ευρώ σε πλαστικές αυξητικής στήθους, και στην συνέχεια αποφάσισε να κάνει τρύπα σε αυτό. Τότε ήταν που συνέβη το αναπάντεχο...

Δείτε επίσης: Αγνώριστη στα 47 της η Adriana Sklenarikova: Αρνείται τις πλαστικές και αποτελεί παράδειγμα!

Η Μπέλζα δήλωσε: «Συγκλονίστηκα όταν έμεινα με ένα στήθος, τώρα είμαι τελείως επίπεδη από τη μία πλευρά, αλλά ξέρω πόσο τυχερή είμαι που ζω. Δε μπορώ να πιστέψω πως μια απλή διαδικασία όπως το piercing μπορεί να προκαλέσει θανάσιμη μόλυνση όπως σήψη. Νόμιζα ότι θα πεθάνω και ήξερα ότι έπρεπε να αφαιρεθεί το εμφύτευμα για να σωθεί η ζωή μου. Όταν ξύπνησα μετά την εγχείρηση, δεν μπορούσα να κοιτάξω το στήθος μου.

Η Μπέλζα έκανε την πρώτη της πλαστική στήθους σε ηλικία 21 ετών, καθώς δεν ένιωθε ικανοποιημένο με το φυσικό της μέγεθος. Έκτοτε έκανε άλλες δύο εγχειρήσεις!

Αργότερα έκανε piercing στη θηλή, όμως το σκουλαρίκι πιάστηκε στη στολή της εργασίας της και η θηλή σκίστηκε. Το τραύμα καθαρίστηκε και η πληγή έκλεισε μέσα σε μερικές μέρες. Όμως μήνες αργότερα ξύπνησε τη νύχτα με πόνο κάτω από το αριστερό της χέρι. Υπέθεσε ότι είχε τραβήξει κάποιον μυ στη δουλειά, μέχρι που λιποθύμησε στη δουλειά της.

Η Μπέλζα προσθέτει: «Έτρεμα και ένιωθα κρύο. Ο ρυθμός της καρδιάς μου ήταν 135 χτύποι ανά λεπτό. Το επόμενο πρωί είχα 40 βαθμούς πυρετό. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου με εξέτασε ειδικός και διέγνωσε σήψη.»

«Όσοι έχουν συμπτώματα κρυολογήματος μπορεί να είναι ενδείξεις σήψης και πρέπει να πάνε αμέσως στα επείγοντα. Κάθε ώρα που περνάει, πριν τη χορήγηση των κατάλληλων αντιβιοτικών, αυξάνεται ο κίνδυνος θανάτου. Στα πρώτα στάδια, η σήψη φαίνεται σαν σοβαρό περιστατικό κρυολογήματος. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι έντονος πονόλαιμος, μύες που πονούν και έντονη κόπωση,» συμβουλεύει ο ειδικός γιατρός Δρ Ρον Ντάνιελς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share