Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Αδιανόητο: Για 30 χρόνια νόμιζε πως ήταν ο αδερφός του - Όταν κατάλαβε ποιος είναι στην πραγματικότητα, πάγωσε!

Η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια!

17 Δεκεμβρίου 2019 10:16
Αδιανόητο: Για 30 χρόνια νόμιζε πως ήταν ο αδερφός του - Όταν κατάλαβε ποιος είναι στην πραγματικότητα, πάγωσε!

Για 30 χρόνια νόμιζε πως ήταν ο αδερφός του... Δείτε στη συνέχεια τι έγινε όταν κατάλαβε ποιος είναι στην πραγματικότητα....

Η ιστορία του πώς 4 νεαροί άντρες βρέθηκαν μεταξύ τους είναι εκπληκτική και ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στον κόσμο. Η ιστορία αυτή μπορεί να σας θυμίσει και αυτήν την γυναίκα με τον νεκρό αδερφό της!

Ο Τζόρνε και ο Κάρλος είναι δίδυμα, αλλά δεν θα γινόταν να είναι πιο διαφορετικοί: ο Τζόρντε είναι ένας αδύνατος άντρας που έχει πάντα καλή διάθεση. Ενώ ο Κάρλος, ο αδερφός του, είναι πιο γεμάτος και δεν του αρέσει να μιλάει πολύ.

Οι δυο τους πηγαίνουν σε ένα καλό σχολείο στην Μπεγκότα, την πρωτεύουσα της Κολομβίας. Στη συνέχεια, τελειώνουν το κολέγιο και βρίσκουν μία καλή δουλειά σαν μηχανικοί. Οι ζωές τους φαίνονται τέλειες αλλά η μοίρα θα τους έπαιζε ένα πολύ παράξενο παιχνίδι. Μία μέρα, μία συνάδελφος πρόσεξε τον Jorge στο γραφείο.

Εκείνη την μέρα είχε βγάλει μία φωτογραφία τον χασάπη της και την κοιτούσε επίμονα. Αυτό που την είχε προβληματίσει ήταν πως είχε το ίδιο πρόσωπο με τον Τζόρντε.

Για 30 χρόνια νόμιζε πως ήταν ο Αδερφός του

“Ο δίδυμός σου!” του είπε, δείχνοντάς του την φωτογραφία. Εκείνος γέλασε και είπε: “Έχω ήδη δίδυμο, αλλά δεν μου μοιάζει καθόλου.”

Όταν όμως κοίταξε λίγο καλύτερα την φωτογραφία, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Πόσο συχνό είναι να βλέπεις το πρόσωπό σου σε έναν άγνωστο;

Έδειξε τη φωτογραφία σε έναν φίλο του: “Ωραίος είσαι, του είπε.” Αλλά εκείνος απάντησε: “Δεν είμαι εγώ αυτός.”

Μετά από έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο, τελικά βρήκε το προφίλ του άντρα αυτού – το όνομά του ήταν “Γίλιαμ .”Καθώς κοιτούσε τις φωτογραφίες του, είδε μία φωτογραφία που του έκοψε την ανάσα. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Όχι μόνο είδε τον άντρα που είχε το πρόσωπό του, αλλά και κάποιου που καθόταν δίπλα του, ο οποίος έμοιαζε με τον δίδυμο αδερφό του τον Κάρλος !

O Τζόρντε έδειξε τις φωτογραφίες στον Τζόρντε και Κάρλος σιγά σιγά όλα έγιναν ξεκάθαρα. Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος στη γέννα. Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν όταν είδαν πως και τα 2 σετ από δίδυμα είχαν γεννηθεί την ίδια μέρα και στο ίδιο νοσοκομείο.

Για 30 χρόνια νόμιζε πως ήταν ο Αδερφός του

Ο Τζόρντε είναι σίγουρος πως είναι ο βιολογικός του αδερφός αφού μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Ο Κάρλος , ο ανυπόμονος και μεγαλύτερος αδερφός ποτέ δεν ταίριαξε απόλυτα με την οικογένεια. Για εκείνον, το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, ειδικά αφού θαυμάζει τη μητέρα του, αν και δεν είναι πια δική του.Λίγο αργότερα, τα αδέρφια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κανόνισαν να συναντηθούν. Οι άλλοι δίδυμοι, Γίλιαμ συμφώνησαν αμέσως. Οι 4 τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κοιτάζονται, αφού η ομοιότητα ήταν απίστευτη. Τελικά, κατάλαβαν πού οφείλονταν οι διαφορές που ένιωθαν πως είχαν όλη τους τη ζωή.

Μία ιστορία που μόνο σε ταινία θα ταίριαζε. Το γεγονός πως κάτι τέτοιο μπορεί όντως να γίνει είναι ένα θαύμα. Εσάς πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share