Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο πατέρας έβγαζε βίντεο κάθε μέρα την κόρη του για 18 χρόνια - Αυτό που είδε μετά από τόσο καιρό είναι απλά τρελό!

Απίστευτο!

16 Δεκεμβρίου 2019 17:04
Αυτός ο πατέρας έβγαζε  βίντεο κάθε μέρα την κόρη του για 18 χρόνια - Αυτό που είδε μετά από τόσο καιρό είναι απλά τρελό!

Ένας πατέρας κατέγραψε την ανάπτυξη της κόρης του για 18 ολόκληρα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Ο σκηνοθέτης Φράνς αποφάσισε να καταγράψει την ανάπτυξη της κόρης του, όταν αντιλήφθηκε πόσο γρήγορα μεγάλωνε. Την βιντεοσκοπούσε κάθε εβδομάδα για 18 ολόκληρα χρόνια και στο τέλος συνδύασε όλες τις εικόνες προκειμένου να σχηματίσει ένα time lapse με τον τίτλο « Το Πορτραίτο της Lotte, 0 έως 18 ετών». Το βίντεο έγινε viral με πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, οι οποίες φυσικά αυξάνονται καθημερινά.

Ο Ολλανδός Φρανς αποφάσισε να καταγράψει την ανάπτυξη της κόρης του Λότε

Την βιντεοσκοπούσε κάθε εβδομάδα για τα τελευταία 18 χρόνια. Κατόπιν, συνδύασε όλα τα αρχεία του φίλμ προκειμένου να δημιουργήσει ένα βίντεο

Στο τέλος της έδωσε αυτό το βίντεο ως δώρο για τα 18α γενέθλια της

Αυτή η φωτογραφία έχει πάνω από 70.000 κοινοποιήσεις – Όταν μάθετε το λόγο θα δακρύσετε μαζί μας

Αυτή η φωτογραφία έχει πάνω από 70.000 κοινοποιήσεις.... Όταν μάθετε το λόγο θα δακρύσετε μαζί μας

Η φωτογραφία και η ιστορία που τη συνοδεύει, έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο

Η 17χρονη Μακένα γύρισε σπίτι και είδε τον πατέρα της να κάθεται μπροστά στην πόρτα του δωματίου. Τράβηξε φωτογραφία και την ανέβασε στο twitter, εξηγώντας τι κάνει εκεί. Αμέσως έγινε viral και έχει πάνω από 70.000 κοινοποιήσεις και χιλιάδες likes.

Η μητέρα της Μάρσι, διαγνώστηκε με καρκίνο και ο σύζυγος και πατέρας της 17χρονης Τζο Χναν, προσπαθεί να είναι δίπλα της σε κάθε έλεγχο και θεραπεία που χρειάζεται να περάσει.

Ο άνδρας της την αγαπά τόσο πολύ που έφτιαξε ένα μικρό γραφείο έξω από το δωμάτιο για να κάθεται και να της κάνει παρέα όσο εκείνη κάνει χημειοθεραπεία.

«Η μαμά πρέπει να είναι σε απομόνωση για τη χημειοθεραπεία, έτσι ο μπαμπάς μου έφτιαξε ένα γραφειάκι έξω από το δωμάτιό της για να της κάνει παρέα και εγώ κλαίω», έγραψε στη λεζάντα της η 17χρονη κόρη τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share