Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μερακλού γιαγιά ξόδεψε 200.000€ για τον εραστή της. Αυτό που έγινε στη συνέχεια μας άφησε έκπληκτους!

Σοκ!

16 Δεκεμβρίου 2019 09:59
Μερακλού γιαγιά ξόδεψε 200.000€ για τον εραστή της. Αυτό που έγινε στη συνέχεια μας άφησε έκπληκτους!

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε να μας αφήσει άφωνους! Μια 71χρονη γιαγιά, ξόδεψε 200.000€ για τον εραστή της, αλλά εκείνος... την παράτησε!

Ο λόγος για την ηλικιωμένη Μαργαρίτα,η οποία αναγκάστηκε να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα στο νοσοκομείο, όταν ξόδεψε 200.000 ευρώ από τις αποταμιεύσεις της, για τον εραστή της από την Αφρική.

Σήμερα, το ζευγάρι βρίσκεται σε νομική διαμάχη για την ιδιοκτησία ενός διαμερίσματος, που η Μαργαρίτα είχε επενδύει 90.000 ευρώ, αλλά το έγραψε στο όνομά του.

Η Μαργαρίτα, λέει πως η ζωή της άλλαξε για πάντα, όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Samba, εκπαιδευτή ιππασίας 23 χρόνων, ενώ έκανε διακοπές στη Γκάμπια με τον Βρετανό πρώην σύζυγό της, τον Νοέμβριο του 2002.

Ξεκίνησε να επισκέπτεται την Δυτική Αφρική δύο φορές το χρόνο, προκαλώντας τεράστιες διαμάχες ανάμεσα στην ίδια και τον σύζυγο της, αφού ένιωθε ερωτευμένη για εκείνο τον άντρα. Το 2004, ο 38 χρόνων γάμος της διαλύθηκε και η σχέση της με τον Samba, εξελίχτηκε πολύ γρήγορα σε ερωτική.

Το ζευγάρι ζούσε «θαυμάσια» σεξουαλική ζωή και κάποια στιγμή, ο Samba πρότεινε να παντρευτούν. Την επόμενη χρονιά, όντως παντρεύτηκαν, κάνοντας μια πανάκριβη τελετή για την οποία πλήρωσε μόνο η ίδια.

Κανένας από τους συγγενείς της δεν πήγε στον γάμο, όμως τίποτα δεν μπορούσε να καταστρέψει την μεγάλη της μέρα. Στη συνέχεια πλήρωσε τη βίζα για τον Samba, ο οποίος μετακόμισε πλέον μαζί της στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ιούνιο του 2006.

Αλλά από τη στιγμή που γύρισαν σπίτι, η σχέση τους άλλαξε τελείως.

«Όσο ήμασταν εκεί, ήταν υπερήφανος που ήταν μαζί μου, αλλά εδώ, λόγω του ηλικιακού χάσματος, δεν ήθελε ποτέ να μας βλέπουν μαζί. «Δούλευα όλο το εικοσιτετράωρο. Ενώ ο Samba καθόταν όλη την ημέρα.

Η Μαργαρίτα άρχισε να υποψιάζεται ότι την απατούσε με μια άλλη γυναίκα της ίδιας της ηλικίας, κάτι που ο Samba αρνήθηκε έντονα. Επένδυσε ωστόσο 90,000 δολάρια από τις αποταμιεύσεις της, για να αγοράσει ένα οικόπεδο στην Γκάμπια, για να χτίσει ένα διώροφο διαμέρισμα.

Κάποια στιγμή η Μαργαρίτα, έλαβε μια φωτογραφία του Samba με δύο παιδιά από διαφορετικές φυλές, από τη γυναίκα που υποψιαζόταν ότι την είχε απατήσει μαζί της.

Είπε ότι τα παιδιά ήταν ενός φίλου του.

«Βαθιά μέσα μου δεν τον πίστευα, αλλά για κάποιον ηλίθιο λόγο, συνέχισα να μένω μαζί του». Το 2012, η ​​Μαργαρίτα τον βοήθησε να εξασφαλίσει βρετανική ιθαγένεια.

Λίγο αργότερα, τα ψέματά του αποκαλύφτηκαν και ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν όντως δικά του, μέχρι που χώρισαν. «Ανακάλυψα ότι κοιμόταν με αυτή τη γυναίκα στο γαμήλιο κρεβάτι μας, ενώ εργαζόμουν».

«Κοιμόμουν σε αυτό το κρεβάτι. Ούτε τα σεντόνια δεν άλλαζε». «Όταν γνώρισα τον Samba, πίστευα ότι ήταν ο άνθρωπος των ονείρων μου».

«Ήμουν πραγματικά αφελής. Το μόνο που ήθελε ήταν ένα διαβατήριο και μια ζωή εδώ. Τον έβγαλα από τη φτώχεια και έτσι μου το ξεπλήρωσε.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε τέτοιες ιστορίες. Μια ακόμη γιαγιά παντρεύτηκε πριν 67 χρόνια αλλά 6 βδομάδες μετά τον γάμο ο άντρας της εξαφανίστηκε. Μόλις έμαθε την αλήθεια, σοκαρίστηκε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share