Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Έβαλε μαγειρική σόδα πάνω στο δάχτυλο του. Μόλις δείτε τον λόγο θα πάθετε πλάκα!

Μείναμε άφωνοι!

14 Δεκεμβρίου 2019 07:10
Έβαλε μαγειρική σόδα πάνω στο δάχτυλο του. Μόλις δείτε τον λόγο θα πάθετε πλάκα!

Εσείς γνωρίζατε ότι η μαγειρική σόδα είναι σωτήρια για τις ακίδες που έχετε στο δάχτυλό σας; Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε!

Η μαγειρική σόδα μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως χρησιμεύει σε πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα κάνει καλό στις πέτρες που υπάρχουν στα νεφρά.

Πάμε όμως στις ακίδες!

Ανακατέψτε μια κουταλιά μαγειρική σόδα με ζεστό νερό και φτιάξτε μια αλοιφή. Απλώστε την αλοιφή πάνω στην ακίδα και αφήστε την να στεγνώσει. Εφαρμόστε δύο φορές τη βδομάδα για μερικές μέρες. Η ακίδα θα βγει στην επιφάνεια χωρίς πόνο.

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια!

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει.

Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

αγειρική Σόδα Και Μέλι

Συστατικά:

– Μαγειρική σόδα

– Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι.

Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα.

Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share