Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

11+1 σημάδια πως έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας!

Δώσ' τους σημασία!

13 Δεκεμβρίου 2019 20:26
11+1 σημάδια πως έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας!

Μερικές φορές τα πιο απλά και ανεξήγητα πράγματα που μας κάνουν να απορούμε είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που φανταζόμαστε.

Έχει τύχει ποτέ να νιώσετε ένα ανεξήγητο συναίσθημα διαύγειας; Μήπως έπεσε από μόνο του το βιβλίο που ψάχνατε για μέρες; Αυτά θα μπορούσαν να είναι σημάδια πως ο φύλακας άγγελός σας σας καθοδηγεί! To Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε έναν σκύλο που είναι ο φύλακας άγγελος ενός παιδιού με αυτισμό.

Δείτε και μερικά ακόμα σημάδια πως είναι κοντά σας:

Φτερά

Εάν βρείτε ένα φτερό στον δρόμο σας, αυτό είναι σίγουρα αγγελικό σημάδι που έχει σκοπό να σας θυμίσει πως ο φύλακας άγγελός σας είναι κοντά και σας υποστηρίζει. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο εάν βρείτε ένα φτερό σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

Σύννεφα

Σύννεφα σε σχήμα αγγέλων είναι ξεκάθαρα σημάδια της παρουσίας τους. Πιθανώς έτσι να προσπαθούν να σας στείλουν κάποιο μήνυμα.

Οσμές

Οι άγγελοι συχνά κάνουν αισθητή την παρουσία τους τραβώντας την προσοχή σας με όμορφες οσμές σοκολάτας ή λουλουδιών. Πιθανώς να αναγνωρίσετε και το άρωμα ενός ανθρώπου που αγαπάτε.

Μωρά και ζώα

Πολλοί πιστεύουν πως τα μωρά και τα ζώα δεν έχουν μάθει πώς να μπλοκάρουν ακόμα την άλλη πλευρά και μπορούν εύκολα να επικοινωνούν με αγγέλους. Πιθανώς το μωρό σας να βλέπει έναν άγγελο όταν κοιτάει το ταβάνι και γελάει.



Μουσική

Κάποιοι υποστηρίζουν πως έχουν ακούσει αγγέλους να τραγουδάνε. Είναι ένα όμορφο τραγούδι που φαίνεται λες και δεν προέρχεται από τον φυσικό κόσμο. Άλλοι πιστεύουν πως οι άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας με τραγούδια στο ράδιο.

Νομίσματα

Εάν βρείτε ένα νόμισμα στον δρόμο σας ή κάποιος σας δώσει ένα τυχερό νόμισμα, δώστε προσοχή! Σημαίνει τίποτα για σας η ημερομηνία στο νόμισμα; Χρειάζεστε μήπως οικονομική βοήθεια; Αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι πως έρχεται βοήθεια!

Λάμψεις φωτός

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που οι φύλακες άγγελοι μας προσέχουν από την άλλη πλευρά. Μερικές φορές, εάν είμαστε τυχεροί, παίρνουμε αρκετά σημάδια κάθε μέρα.

Ουράνια τόξα

Είναι το κλασσικό σύμβολο της Θεϊκής αγάπης. Όταν ζητάτε βοήθεια και βλέπετε ουράνιο τόξο αμέσως μετά, τότε η προσευχή σας έχει απαντηθεί!

Αλλαγή θερμοκρασίας



Εάν κάνετε διαλογισμό και ξαφνικά νιώσετε ένα ζεστό φως γύρω σας, να είστε σίγουροι πως πρόκειται για τον φύλακα άγγελό σας που σας πήρε αγκαλιά! Μην φοβάστε, είστε προστατευμένο!

Αισθήσεις

Πολλοί πιστεύουν πως μπορούμε να νιώσουμε πότε ένας φύλακας άγγελος είναι κοντά. Πιθανώς να νιώσετε πως κάποιος πέρασε δίπλα σας – ακόμα και αν κανείς δεν είναι εκεί.

Ταμπέλες ή διαφημίσεις

Μερικές φορές, οι λέξεις που ψάχνετε είναι ακριβώς μπροστά σας. Να είστε ανοιχτοί και να προσέχετε για λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με την καθοδήγηση που έχετε ζητήσει!

Αριθμοί

Βλέπετε το 11:11 αρκετές φορές τη μέρα; Οι αριθμολόγοι πιστεύουν πως οι άγγελοι έρχονται σε επαφή μαζί μας χρησιμοποιώντας τους αριθμούς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share