Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάλος στο διαδίκτυο με τον 10χρονο που παντρεύτηκε την 8χρονη φίλη του!

Σοκ!

13 Δεκεμβρίου 2019 20:09
Σάλος στο διαδίκτυο με τον 10χρονο που παντρεύτηκε την 8χρονη φίλη του!

Σάλο και οργή προκάλεσε σε όλο το διαδίκτυο ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και απεικονίζει μια υπέρλαμπρη γαμήλια τελετή ανάμεσα σε ένα 10χρονο αγόρι και την 8χρονη φίλη του.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε έναν "περίεργο" γάμο μιας και μόλις πριν λίγες ημέρες το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε για τον γάμο μιας 26χρονης με το χαλί της.

Στο “γάμο”, ο οποίος έγινε στην πόλη Craiova της Ρουμανίας, τραγούδησε ο καλλιτέχνης Αλεξ ντε λα Καρασαλ σε μία αίθουσα γεμάτη καλεσμένους.

Στο βίντεο φαίνεται πως το νεαρό κορίτσι περιβάλλεται από πολύ κόσμο καθώς ολοκληρώνει το μέικ απ του μέσα στο απαστράπτον ροζ νυφικό της.

Τα χέρια της 8χρονης ήταν γεμάτα δαχτυλίδια της και οι καλεσμένοι την έβγαζαν φωτογραφία καθώς περίμεναν να ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες της.

Ο γαμπρός, ο οποίος είναι 10 ετών, φαίνεται να χορεύει με λαϊκή μουσική σε όλο το βίντεο.

Ο καλλιτέχνης κάλεσε σε ένα σημείο τον γαμπρό, λέγοντας: “Άσε τα παιχνίδια, σήμερα παντρεύεσαι τη νύφη σου!”

Το νεαρό κορίτσι στη συνέχεια στάθηκε σε ένα σκαμνί στο κέντρο της αίθουσας για να δείξει στο πλήθος το νυφικό του.

Οι γάμοι μεταξύ ανηλίκων είναι παράνομοι στη Ρουμανία και ο αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς των Ρομά, ανακοίνωσε πριν από τέσσερα χρόνια ότι οι Τσιγγάνοι που παντρεύουν τα ανήλικα παιδιά τους θα πρέπει παραδίνονται στην αστυνομία.

Μετά την εκδήλωση δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την κοινότητα των τσιγγάνων, ούτε από τις αρχές.

Ένας καλεσμένος, υποστήριξε ότι η εκδήλωση αυτή δεν ήταν στην πραγματικότητα γάμος, αλλά μια τελετουργία στην οποία τα δύο παιδιά συμφωνούν ότι θα παντρευτούν στο μέλλον ο ένας στον άλλο και πρόσθεσε ότι ο επίσημος γάμος θα γίνει όταν τα παιδιά μεγαλώσουν.



Το 2011, μια παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Galati της Ρουμανίας.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε ήταν ηλικίας οκτώ και επτά ετών και ο πρωτοφανής γάμος προσέλκυσε την προσοχή της αστυνομίας.

Μετά από έρευνα, οι αρχές δήλωσαν ότι δεν μπορεί να ληφθεί μέριμνα επειδή ο «γάμος» δεν καταχωρήθηκε νόμιμα στο δημαρχείο.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε στις Μαλδίβες. Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή έγινε το απίστευτο!

Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια υπέρλαμπρη τελετή στις Μαλδίβες. Αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το είχαν φανταστεί.

Ωστόσο δεν είναι ο πρώτος επεισοδιακός γάμος που το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει μιας και λίγο καιρό πριν είχαμε δει έναν γαμπρό να χαστουκίζει την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ήθελαν λοιπόν να κάνουμε μια τελετή παραδοσιακή και βασισμένη στα τοπικά έθιμα.Για αυτό και πλήρωσαν, εκτός του κόστους της διαμονής τους, έξτρα 1300 δολάρια στο ξενοδοχείο που ανέλαβε την οργάνωση της τελετής.

Όμως το προσωπικό κατά τη διάρκεια της τελετής αντί των κλισέ ευχών περί βίου ανθόσπαρτου και καλούς απογόνους, επέλεξε να τους »στολίσει» με σχόλια για τα στήθη της νύφης, ότι είναι άπιστα γουρούνια που συνουσιάζονται παράνομα και ότι τα »νόθα» παιδιά τους θα έχουν σημάδια στο δέρμα τους.

Αυτά,μεταξύ πολλών άλλων κοσμητικών επιθέτων, θα τα ακούσετε στο video όπου αναγράφεται η απαραίτητη μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν άπταιστα τη διάλεκτο Dhivehi.

Το… θέαμα αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις αφού κάποιος από το προσωπικό ανόητα »έβαλε» το video στο διαδίκτυο.Επειδή οι Μαλδίβες ζουν από τον τουρισμό οι συνέπειες ήταν άμεσες.

Το προσωπικό απολύθηκε μετά από επέμβαση τόσο του υπουργού τουρισμού όσο και του υπουργού εξωτερικών, οι οποίοι μάλιστα εκτός από την αποζημίωση που κατέβαλαν, ζήτησαν προσωπικά ταπεινή συγγνώμη από το ζευγάρι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share