Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άνδρας ντύθηκε σαν την μητέρα του για να...πάρει το δίπλωμα οδήγησης της!

Κλάψαμε από τα γέλια!

13 Δεκεμβρίου 2019 09:54
Άνδρας ντύθηκε σαν την μητέρα του για να...πάρει το δίπλωμα οδήγησης της!

Έχουμε ακούσει διάφορα που γίνονται για να πάρει κάποιος το δίπλωμα οδήγησης αυτό, αλλά το συγκεκριμένο συμβάν ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας μας. Ένας 43χρονος στην Βραζιλία, ντύθηκε σαν την μητέρα του για να πάρει το δίπλωμα της, και έδωσε έτσι εξετάσεις!

Η 60χρονη από το Πόρτο Βέλχο, στα βόρεια της Βραζιλίας, είχε αποτύχει στο παρελθόν τρεις φορές να περάσει τις εξετάσεις και ο αγαπημένος της γιος δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι.

Είναι μια πολύ αστεία ιστορία, και γίνονται πολλά τέτοια περίεργα στον κόσμο,που δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε. Άλλη μια παρόμοια που έχει να σας προτείνει το Athensmagazine.gr είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που παντρεύτηκε...ένα χαλί!

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, ο 43χρονος φαίνεται να φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα, περούκα με γκρίζα μαλλιά και μακιγιάζ προκειμένου να επιχειρήσει να δώσει για το δίπλωμα οδήγησης αντί της μητέρας του, την περασμένη Τρίτη.

Ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε, που είναι μηχανικός στο επάγγελμα, παρολίγον να πείσει την εξεταστή πως ήταν γυναίκα, όταν του ζήτησε ταυτότητα και τότε αποδείχτηκε η μεγάλη απάτη. «Η μεταμφίεσή του δεν μου έκανε εντύπωση αρχικά γιατί είχα μόλις τελειώσει την πέμπτη εξέταση και δεν ήμουν συγκεντρωμένη» δήλωσε η εξεταστής για δίπλωμα οδήγησης από τη Βραζιλία, Αλίν Μεντόνσα. «Ωστόσο, όταν μπήκα στο αμάξι και κάθισα δίπλα στον επίδοξο οδηγό, συνειδητοποίησα πως ήταν ένας άνδρας, ντυμένος γυναίκα» συνέχισε.

Τον 43χρονο στοργικό γιο πρόδωσαν τα μακριά άκρα, αλλά και η κάπως τραχιά φωνή. «Έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε να είναι θηλυπρεπής και όσο πιο φυσικός γίνεται. Το μέικαπ του ήταν καλοφτιαγμένο και έδειχνε πολύ όμορφος» σημειώνει η Μεντόνσα.

Όταν έφτασε η αστυνομία, η «Ντόνα Μαρία» βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο. Ωστόσο, σύντομα οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν πως κάτω από το μέικαπ βρισκόταν ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ήταν σουρεαλιστικό» λέει η εξεταστής που τονίζει σε δηλώσεις της στην Guardian πως αδυνατούσε να πιστέψει πως ο άνθρωπος κάτω από το φλοράλ ήταν γυναίκα. Η εξεταστής κάλεσε αμέσως την αστυνομία της πόλης στην Βραζιλία, καθώς η ενέργεια του Βραζιλιάνου αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Βίντεο: Ο 43χρονος ντυμένος γυναίκα για χάρη της μητέρας του στη Βραζιλία
Οι εικόνες από τα βραζιλιάνικα μέσα δείχνουν τον άνδρα με το φλοράρλ φόρεμα να περπατά έξω από ένα αυτοκίνητο, πιθανότατα αυτό της εξέτασης για το δίπλωμα οδήγησης.

Μπορεί η εξεταστής να μην έδωσε την δυνατότητα στον 43χρονο γιο να κάνει ένα ασυνήθιστο δώρο στη μητέρα του, ωστόσο, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Βραζιλία, φαίνεται πως υποστήριξαν την προσπάθειά του.

Ο Χεϊτόρ Μάρτσιο Σκιάβε ντυμένος ως γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα / Φωτογραφία: Αστυνομία Βραζιλίας
Χαρακτήρισαν την κίνησή του ευγενική και ορισμένοι τόνισαν πως ότι έκανε, το έκανε από αγάπη και πως θα ακολουθούσαν την ιδέα αν επρόκειτο για την μητέρα τους. Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που καταδίκασαν την πράξη του, σημειώνοντας πως μια οδηγός που απέτυχε τρεις φορές θα μπορούσε να αποτελεί κίνδυνο στους δρόμους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share