Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσοχή: Μην κάνετε αυτή την κίνηση όταν βράζετε μακαρόνια. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Τι δεν πρέπει να κάνουμε;

13 Δεκεμβρίου 2019 09:23
Προσοχή: Μην κάνετε αυτή την κίνηση όταν βράζετε μακαρόνια. Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Μάθαμε τι δεν πρέπει να κάνετε όταν βράζετε τα μακαρόνια, και είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε την πληροφορία.

Οι περισσότεροι -είμαστε σίγουροι-, έχετε μια λατρεία στα μακαρόνια. Είτε είναι με σάλτσα, είτε με κιμά, είτε και σκέτα... Όμως, πολλά είναι τα μυστικά που δεν γνωρίζατε, όπως για παράδειγμα την μυστική χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια.

Μέχρι σήμερα κάνατε μια λάθος κίνηση μετά το βράσιμο. Ποια είναι αυτή; Ξεπλένατε τα μακαρόνια!

Το ξέπλυμα της μακαρονάδας μετά το μαγείρεμα είναι λάθος κίνηση και θα σας στοιχίσει σε γεύση. Το χειρότερο είναι ότι θα διώξει το άμυλο που κάνει τη σάλτσα να κολλάει πάνω στα ζυμαρικά. Επιπλέον, χάνεται όλη τη γεύση των ζυμαρικών με αποτέλεσμα να έχετε, καλά το φανταστήκατε, βαρετές μακαρονάδες με επίπεδη γεύση.

Τρώτε μακαρόνια με κρέας; Αυτά μπορούν να συμβούν στο σώμα σας από τον συνδυασμό!

Κάποιοι συνδυασμοί τροφίμων είναι απαγορευτικοί και μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Έχετε σκεφτεί αν το να τρώτε μακαρόνια με κρέας κάνει καλό τελικά; Ας βάλουμε μια τάξη σε όσα ακούγονται!

Έχουμε ακούσει πολλά για τα μακαρόνια, όπως ότι μπορούν να σας βλάψουν όταν συνοδεύονται με σάλτσα. Δείτε τι πρέπει να προσέχετε και τι ισχύει για τον συνδυασμό με το κρέας.

Μελέτες έχουν δείξει όντως πως αν καταναλώνουμε τρόφιμα μόνα τους έχουν διαφορετικές αντιδράσεις στο σώμα μας από αν τα καταναλώναμε με κάποιον άλλον συνδυασμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ είναι τα μακαρόνια με το κρέας. Τα μακαρόνια για παράδειγμα έχει την τάση να ανεβάζει την σεροτονίνη και όταν καταναλώνονται σκέτα να μας κάνουν να νιώθουμε ηρεμία και χαλάρωση. Το κρέας πάλι όταν καταναλώνεται σκέτο έχει την τάση να μας δίνει ενέργεια και αφυπνίζει όλο μας το σώμα.

Τι γίνεται άρα όταν τα συνδυάζουμε! Η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός τροφίμων μπορεί να βοηθήσει η να αναστείλει την απώλεια βάρους και δεν είναι τυχαίο που στις δίαιτες προτείνουμε να συνδυάζουμε τις αμυλούχες τροφές και τις πρωτεϊνούχες με λαχανικά και όχι μεταξύ τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share