Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Βάζει μια πατάτα σε μια σπασμένη λάμπα! Δεν παέι το μυαλό σας σε αυτό που συνέβη!

Δεν θα το πιστεύετε!

10 Δεκεμβρίου 2019 16:09
Βάζει μια πατάτα σε μια σπασμένη λάμπα! Δεν παέι το μυαλό σας σε αυτό που συνέβη!

Είχατε σκεφτεί ποτέ τι μπορείτε να κάνετε με μια πατάτα, εκτός από να την μαγειρέψετε. Σίγουρα αυτή την χρήση της δεν την είχε σκεφτεί ποτέ κανένας από εσάς, και όμως σας λύνει τα χέρια!

Έχουμε ακούσει πολλά περίεργα που μπορούν να συμβούν, όπως να βάλεις ένα τριαντάφυλλο σε μια πατάτα και να φυτρώσει τριανταφυλλιά, αλλά αυτό ποτέ δεν το είχαμε φανταστεί! Είναι πραγματικά εύχρηστο.

Αν έχει σπάσει μια λάμπα στο φωτιστικό σας και έχει κολλήσει είναι πολύ επικίνδυνο να την αφαιρέσετε με τα γυμνά σας χέρια, αφού εύκολα μπορείτε να κοπείτε. Ένας απλός τρόπος, λοιπόν, είναι να βάλετε μια πατάτα και τότε θα μπορέσετε να την βγάλετε με ασφάλεια!

πατάτα σε λάμπα

Η αλλαγή της σπασμένης λάμπας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Με βραστές πατάτες μπορείτε να έχετε φως σε ένα δωμάτιο για έναν μήνα! Δείτε πώς!

Με βραστές πατάτες μπορείτε να έχετε φως σε ένα δωμάτιο για έναν μήνα! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε πραγματική οικονομία!

Ξέρατε ότι αν βράσετε μια πατάτα για 8 λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μπαταρία που παράγει 10 φορές περισσότερη ισχύ από αν η πατάτα ήταν ωμή; Ο καθηγητής Φυσικής και Γεωργίας, Haim Rabinowitch, ανακάλυψε ότι αν βάλει κανείς φέτες από πατάτες ανάμεσα σε φύλα χαλκού (κάθοδος) και ψευδαργύρου (άνοδος) και τα συνδέσει με καλώδιο, τότε μπορεί να ανάψει μια λάμπα LED επαρκούς ισχύος για να φωτίσει ένα δωμάτιο για χρονικό διάστημα έως και 40 ημερών.

Μπορείτε να φανταστείτε τις προοπτικές αυτής της έρευνας; Σκεφτείτε τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει αυτή η ανακάλυψη για τους ανθρώπους σε υπανάπτυκτες περιοχές του κόσμου.

Αλλά, γιατί οι βρασμένες πατάτες; Τι είναι εκείνο που τις κάνει να λειτουργούν ως τόσο καλές μπαταρίες; Η έρευνα επικεντρώνεται στις πατάτες για δύο βασικούς λόγους: Επειδή υπάρχουν εν αφθονία σε όλο τον κόσμο.

Επειδή μπορούν να καλλιεργηθούν σχεδόν παντού, συμπεριλαμβανομένων και περιοχών του πλανήτη με δύσκολες κλιματικές συνθήκες. Η ίδια η πατάτα, από μόνη της δεν αποτελεί πηγή ενέργειας. Ενεργώντας, όμως, ως γέφυρα μεταξύ των μετάλλων, επιτρέπει στα ηλεκτρόνια να κινούνται ελεύθερα μέσα από το καλώδιο, καθώς βοηθά στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να το κάνετε κι εσείς.

Πήρε μια κομμένη πατάτα και την έβαλε πάνω σε σπασμένα γυαλιά! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει έκπληκτους!

Σίγουρα, έχει συμβεί σε όλους μας μια απροσεξία που μας έκανε να σπάσουμε ένα ποτήρι, ένα βάζο ή οτιδήποτε γυάλινο και το πιο πιθανό είναι τα σπασμένα γυαλιά και τα θραύσματα να εκτοξευθούν σε όλο το χώρο.

Έβαλε τέσσερις οδοντογλυφίδες σε μια πατάτα και την τοποθέτησε στα μικροκύματα... Δεν φαντάζεστε τον λόγο!

Την άρνηση (και ενίοτε τα «γαλλικά») διαδέχεται η αποδοχή ότι κάπως πρέπει να καθαρίσουμε το mess που δημιουργήσαμε (ας ελπίζουμε να μην έπεσε κρασί στο χαλί).

Συνήθως μαζεύουμε τα μεγάλα κομμάτια με την σκούπα ή τα χέρια οι πιο τολμηροί. Ωστόσο, πάντα, μένουν αυτά τα ύπουλα μικρά κομμάτια γυαλιού που αν τα πατήσεις… άουτς!

πατάτα

Πώς μπορείς λοιπόν να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα με αποτελεσματικό τρόπο; Μια και μόνο πατάτα αρκεί!

Πάρτε μια ωμή πατάτα, κόψτην στη μέση και πίεσέ την πάνω στα γυαλιά. Θα καρφωθούν σε αυτή και φύγουν από το πάτωμα.

Βάζει σε μία πατάτα ένα τριαντάφυλλο...Μόλις δείτε τι συνέβη θα το κάνετε αμέσως! (Video)

Βάζει σε μία πατάτα ένα τριαντάφυλλο...Μόλις δείτε τι συνέβη θα το κάνετε αμέσως!

Χάραξε μια πατάτα και τις έβαλε στην κατσαρόλα! Ο λόγος; Εκπληκτικός!

Υπάρχει ένας εύκολος και κυρίως οικονομικός τρόπος για να μην ξεμείνετε ποτέ από τριαντάφυλλα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμένο τριαντάφυλλο και μια πατάτα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share