Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήγε για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Αυτό που ήρθε στο τραπέζι της λίγη ώρα μετά την έκανε να ουρλιάζει έντρομη!

Απίστευτο!

9 Δεκεμβρίου 2019 13:29
Πήγε για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Αυτό που ήρθε στο τραπέζι της λίγη ώρα μετά την έκανε να ουρλιάζει έντρομη!

Όλα κυλούσαν ομαλά σε αυτή την αίθουσα εστιατορίου όταν μπήκε αμέριμνη αυτή η πελάτισσα. Κάθισε σε ένα τραπέζι ο σερβιτόρος την υποδέχτηκε με το μενού κι ένα μπουκάλι νερό και απομακρύνθηκε.

Αυτό που συνέβη δευτερόλεπτα μετά δεν το περίμενε κανείς. Η γυναίκα άκουσε έναν θόρυβο από το ταβάνι και είδε έναν ζωντανό αρουραίο να προσγειώνεται στο τραπέζι της!

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ φώναξε τον μάνατζερ του μαγαζιού και ζήτησε εξηγήσεις.

Εκείνος, χρησιμοποιώντας δύο πιάτα έσπρωξε το τρωκτικό που τραυματίστηκε από την πτώση σε μία σακούλα.

Η γυναίκα έγραψε στο Facebook: «Τι κάνεις όταν ένας αρουραίος προσγειώνεται στο τραπέζι σου από το ταβάνι. Όντως LA? Απλά ήθελα να δω έναν αγώνα ποδοσφαίρου». Βέβαια, μην ξεχνάμε πως μερικοί άνθρωποι όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με κάποιον ποντικό είχαν πολύ πιο ήρεμη αντίδραση, όπως αυτός ο κύριος που αποφάσισε να τους φτιάξει και ένα μικρό χωριό!

Πανικός σε βαγόνι του μετρό: Αρουραίος έκανε βόλτες ανάμεσα στους επιβάτες (video)

Απίστευτο αλλά και τρομακτικό για κάποιους αυτό που συνέβη όταν ένας αρουραίος έκανε βόλτες ανάμεσα στους επιβάτες του μετρό!

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης εισέβαλε σε βαγόνι του μετρό στο Μπρούκλιν προκαλώντας πανικό. Ο μικροσκοπικός επιβάτης ήταν ένας αρουραίος, ο οποίος άρχισε να τρέχει ανάμεσα στα πόδια πανικόβλητων επιβατών και τα καθίσματα, προσπαθώντας να βρει μια έξοδο διαφυγής. Δείτε ακόμα: 10 περίεργες ιστορίες από το Μετρό που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!

Μια γυναίκα, όχι ιδιαίτερα ψύχραιμη άρχισε να φωνάζει από το φόβο της, ενώ κάποιοι άλλοι επιβάτες είδαν με ψυχραιμία την κατάσταση σηκώνοντας τα πόδια τους για να περάσει ο αρουραίος.

Αηδιαστικό: Χρησιμοποιεί τον αρουραίο για... οδοντόβουρτσα! (video)

Τα άτομα που επιλέγουν για κατοικίδια αντισυμβατικά ζώα, όπως οι ταραντούλες, τα φίδια και τα τρωκτικά, θεωρούνται αναμφίβολα από την πλειοψηφία των ανθρώπων «εκκεντρικά».

Ακόμα όμως κι αν κάποιος βρίσκει φυσιολογικο, π.χ., να έχει έναν κατοικίδιο αρουραίο, υπάρχουν συμπεριφορές που κανένας εγκέφαλος δεν μπορεί να θεωρήσει νορμάλ, όσο ανοιχτός κι αν είναι στην διαφορετικότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συνήθεια που έχουν ορισμένοι ιδιοκτήτες αρουραίων, να χρησιμοποιούν τα τρωκτικά τους ως... οδοντόβουρτσες. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς, έχουν καταγράψει τον παράξενο καθαρισμό των δοντιών τους σε βίντεο, και στη συνέχεια έχουν μοιραστεί το αηδιαστικό υλικό στα social media, προκαλώντας αποτροπιασμό στους διαδικτυακούς τους φίλους.


Ένα από αυτά τα βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, συνοδευόμενο από το εύστοχο hashtag #rodentist, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views.

Η κοπέλα που εμφανίζεται στο βίντεο μοιάζει πανευτυχής με την περιποίηση του αρουραίου της, ωστόσο εμείς θα επιμείνουμε στις συμβατικές οδοντόβουρτσες με μαλακή τρίχα και την οδοντόκρεμα φθορίου που συνιστούν οι οδοντίατροι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share