Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

Κάθισε στην λεκάνη και ξαφνικά ένιωσε κάτι στο πρωκτό του! Αυτό που αντίκρισε ήταν ανατριχιαστικό!

Πραγματικά σοκαριστικό!

7 Δεκεμβρίου 2019 17:28
Κάθισε στην λεκάνη και ξαφνικά ένιωσε κάτι στο πρωκτό του! Αυτό που αντίκρισε ήταν ανατριχιαστικό!

Ένας άνδρας στην Ταϊλάνδη ένιωσε τον χειρότερο πόνο όταν πύθωνας εμφανίστηκε μέσα από την τουαλέτα του! Δεν περίμενε με τίποτα αυτό που του συνέβη! Το Athensmagazine.gr παλαιότερα σας είχε αναφέρει μια εξίσου τρομακτική ιστορία μιας μητέρας που τη δάγκωσε φίδι, δεν το κατάλαβε και θήλασε το μωρό της!

Ότι χειρότερο μπορεί να πάθει ένας άνδρας είναι το να νιώσει έντονο πόνο στα γεvvητικά του όργανα, ο οποίος να συνοδεύεται και με απώλεια αίματος. Ο πύθωνας εμφανίστηκε μέσα από την τουαλέτα και του δάγκωσε την επίμαχη περιοχή!

Ένας 38χρονος στην Ταϊλάνδη έχασε πολύ αίμα όταν ένιωσε τα δόντια ενός πύθωνα στα γεvvητικά του όργανα, ενώ καθόταν αμέρημνος στην τουαλέτα του.

Ο Αθάπορνο Μπουνμακτσουάι, ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα να γλιτώσει από το τεράστιο φίδι που του είχε επιτεθεί στο μπάνιο του σπιτιού του στο Chachoengsao, ανατολικά του Μπανγκόκ.

Τρόμος! Πυθώνας δάγκωσε άντρα σε επίμαχο σημείο όταν πήγε τουαλέτα!

Έβαλε το χέρι του για να διώξει το φίδι, αλλά τότε ήταν που τον δάγκωσε με περισσότερη δύναμη το 3.4 μέτρα φίδι και άρχισε να φωνάζει ώστε να τον ακούσει η σύζυγος του.

Τρόμος! Πυθώνας δάγκωσε άντρα σε επίμαχο σημείο όταν πήγε τουαλέτα!

Μόλις μερικά λεπτά πριν λιποθυμήσει από την αιμορραγία, κατάφερε να δέσει ένα σχοινί γύρω από το κεφάλι του φιδιού και την άλλη του άκρη στην πόρτα του μπάνιου. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, μετά την αιμορραγία!

Έπειτα από υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι Αρχές, τα κατάφεραν και διέφυγε τον κίνδυνο, χωρίς να υποστεί κάποια μεγαλύτερη ζημιά.

Πήγε να κάνει ντους και εμφανίστηκε στο σιφόνι ένας... πύθωνας!

Σύμφωνα με το Sigmalive.com μια γυναίκα ενώ έκανε μπάνιο, αντιλήφθηκε ότι το νερό δεν έφευγε με αποτέλεσμα να ψάξει στο σιφόνι του μπάνιου. Μικρά παιδιά κάθονται και παίζουν πάνω σε πύθωνα! - Το βίντεο θα σας σοκάρει!

Εκεί συνάντησε κάτι που δεν περίμενε: Έναν πύθωνα να αναδύεται !

Όπως είναι αντιληπτό προκλήθηκε πανικός… με αποτέλεσμα να σπεύσει ο σύζυγός της για βοήθεια.

undefined

Χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία απεγκλώβισε το νεκρό, πλέον, πύθωνα ο οποίος παραδόθηκε στο επαρχιακό γραφείο των κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το SigmaLive, αυτή είναι η πρώτη φορά που τουλάχιστον η Πυροσβεστική κλήθηκε να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο περιστατικό.

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της...μια ημέρα έμαθε τη φριχτή αλήθεια!

Τα κατοικίδια ζώα είναι κομμάτι της ζωής μας. Κάποιοι μάλιστα δεν αποχωρίζονται τον καλύτερο τους φίλο ούτε στον ύπνο τους ακόμα και αν είναι φίδι...

Μια γυναίκα το έμαθε με το σκληρό τρόπο οτι δεν πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς είχε τη συνήθεια να κοιμάται αγκαλιά με ένα πύθωνα κάθε βράδυ.
Ο πύθωνας είχε τέτοιο μάλιστα μέγεθος που απλωνόταν γύρω από όλο της το σώμα, από το κεφάλι έως τα δάχτυλα της.
Ξαφνικά μία ημέρα ο πύθωνας σταμάτησε να τρώει. Η γυναίκα από αγάπη για το κατοικίδιο της ζώο, το μετέφερε στον κτηνίατρο.

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της...μια ημέρα έμαθε τη φριχτή αλήθεια!

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος κάνοντας ερωτήσεις ρουτίνας, έμαθε σύντομα για την ιδιαίτερη σχέση και συνήθεια ανάμεσα στο φίδι και τη γυναίκα και ξαφνικά οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο συγκεκριμένες.

Τότε ο κτηνίατρος της αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Ο λόγος που ο πύθωνας είχε σταματήσει να τρώει ήταν βασικά επειδή προετοίμαζε το στομάχι του. Ή μάλλον, όπως θα μπορούσε κάποιος να πει, δημιουργούσε χώρο μέσα στο στομάχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα μεγάλο γεύμα. Και το μεγάλο γεύμα; Ήταν η ίδια η γυναίκα!
Ευτυχώς για εκείνη, όπως αποδείχθηκε, είχε επισκεφθεί τον κτηνίατρο έστω στο «παρά πέντε». Πως άλλωστε να φανταστεί ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο, στην πραγματικότητα, ήταν ο επίδοξος δολοφόνος της, που πρώτα θα της έσπαγε τα κόκκαλα και μετά θα την καταβρόχθιζε;

Η εν λόγω τυχερή γυναίκα μπορεί να αγαπούσε το κατοικίδιο της, αλλά είχε ξεχάσει ότι ένα φίδι είναι ένα φίδι κι εκείνη το φύλαγε στον κόρφο της».

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share