Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Μέσα σε ένα τηγάνι βάζει αλουμινόχαρτο. Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

6 Δεκεμβρίου 2019 20:04
Μέσα σε ένα τηγάνι βάζει αλουμινόχαρτο. Αυτό που ακολουθεί θα σας αφήσει άφωνους!

Ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε αν μέσα σε ένα τηγάνι βάλετε αλουμινόχαρτο; Εμείς σας έχουμε την απάντηση και θα σας την παρουσιάσουμε παρακάτω.

Μερικές φορές όλους μας πιάνει μια λιγούρα που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε με τίποτα καθώς αυτή στοιχειώνει μέχρι και τα όνειρα μας μέχρι που στο τέλος ενδίδουμε στο πειρασμό. Αν είναι όμως κάτι που δεν μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και προσπαθείτε να κάνετε οικονομία, τότε πρέπει να γίνετε δημιουργικοί.

Ένα καλό παράδειγμα είναι τα τρόφιμα μαγειρεμένα στον ατμό: ντάμπλινγκ, ψάρια, λαχανικά, κλπ. Το καλύτερο σκεύος για μαγειρική στο ατμό είναι ο ατμομάγειρας μπαμπού. Τι; Δεν έχετε ατμομάγειρα μπαμπού; Δεν είστε οι μόνοι! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μαγειρέψετε το φαγητό που λιγουρεύεστε. Όπως σας είπαμε το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε δημιουργικοί.

Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε μόνοι σας έναν ατμομάγειρα με λίγο αλουμινόχαρτο και ένα βαθύ τηγάνι. Ξεκινήστε βάζοντας το τηγάνι στον φούρνο. Η θερμοκρασία εξαρτάται από το ψάρι που θα μαγειρέψετε. Στην συνέχεια, κόψτε μερικά κομμάτια αλουμινόχαρτο, κάντε τα μπαλάκια και ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι.

Δείτε στο βίντεο και θα καταλάβετε:

Όμως το αλουμινόχαρτο δεν βοηθάει μόνο στο να "φτιαχτεί" ένας ατμομάγειρας. Με το αλουμινόχαρτο μπορείτε να τυλίξετε και το wifi και να κάνετε κάτι μοναδικό!

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάζει στο φούρνο! Ο λόγος; Καταπληκτικός…

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάζει για λίγο στο φούρνο! Ο λόγος; Καταπληκτικός…

Δυστυχώς το σκόρδο είναι πολύ παρεξηγημένο! Μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη τη γεύση πολλών φαγητών και πάλι όμως οι περισσότεροι το αποφεύγουν, λόγω της έντονης μυρωδιάς του.

Εκτός αυτού όμως, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και B6, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καταπολεμά τα συμπτώματα της γρίπης και πολλά άλλα.

Το ψήσιμο στο σκόρδο μειώνει την έντονη μυρωδιά του και «γλυκαίνει» κάπως την – ομολογουμένως – πολύ έντονη γεύση που έχει στην ωμή μορφή του.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share