Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Κοριτσάκι 8 ετών γύρισε σπίτι με 60.000 ευρώ και η εξήγηση της θα σας κάνει να πάθετε ''εγκεφαλικό''!

Έγινε viral!

5 Δεκεμβρίου 2019 20:12
Κοριτσάκι 8 ετών γύρισε σπίτι με 60.000 ευρώ και η εξήγηση της θα σας κάνει να πάθετε ''εγκεφαλικό''!

Αυτό το 8χρονο κοριτσάκι γύρισε σπίτι με 60.000 και η εξήγηση της έγινε θέμα σε όλο τον κόσμο!

Η Άντι είναι ένα ξεχωριστό κοριτσάκι και διαφορετικό από όλα τα άλλα, γεννήθηκε με το σύνδρομο Λάρσεν, μια σπάνια κατάσταση που προκαλεί μη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών. Τα γόνατά της ήταν προς τα πίσω όπως και τα πόδια της και είχε δυσπλασία του ισχίου, μάλιστα οι γιατροί δεν ήξερα αν θα έτρεχε η και ακόμα αν θα περπατούσε ποτέ.

Αυτό σήμαινε ότι η Άντι από μωρό ακόμα θα έπρεπε να κάνει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις για να μπορέσει να περπατήσει. Και αυτό έγινε με το κοριτσάκι μάλιστα να αισθάνεται τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα γενέθλιά της ως μια ευκαιρία για να συγκεντρώσει χρήματα για το νοσοκομείο Τέξας

Η Άντι ξεκίνησε τις προσπάθειές της σε μια πολυσύχναστη γωνιά του δρόμου στην πατρίδα της, με μια πινακίδα που έγραφε:

«Η επιθυμία μου για τα γενέθλια μου είναι να συγκεντρώσω 8.000 δολάρια για το νοσοκομείο παίδων Τέξας»

Και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα με τον κόσμο να συνεισφέρει και να φτάνει τα $ 8.000 σε ελάχιστο χρόνο. Η Άντι όμως δεν σταμάτησε εκεί, και αποφάσισε να συνεχίσει τις προσπάθειές και έτσι κατάφερε να φτάσει στα $ 19.500!

Όμως,το ακόμα πιο καταπληκτικό είναι ότι ένας ένας ανώνυμος δωρητής αποφάσισε να συμβάλει ακόμα παραπάνω και να τριπλασιάσει το ποσό με αποτέλεσμα να φτάσει τα 60.000 δολάρια αφήνοντας του γονείς της με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το video:

Θρίλερ: Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του… τρέμει τα θρίλερ με κούκλες και παιδάκια. Αυτή η πιτσιρίκα είμαστε τυχεροί που δεν βρέθηκε στο δρόμο μας.

Δείτε επίσης: Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Αν προσπάθησε να μας τρομοκρατήσει τα κατάφερε. Ένα κοριτσάκι μπορεί να παραλάβει το βραβείο για το πιο τρομακτικό κουστούμι του φετινού Halloween.

Βλέπεις τη φιγούρα της να σε πλησιάζει και καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα… ακέφαλο κοριτσάκι που κρατάει το κεφάλι της στο πιάτο.

Άντε τώρα να σου χτυπήσει την πόρτα για να ρωτήσει: «trick or treat»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share