Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το Twitter γλεντάει τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Αθήνα: «Εκεί θα γυριστεί το επόμενο Star Wars;»

"Μπράβο όμως στο Δήμο που έβαλε σόμπα σε όλη τη Βασιλίσσης Σοφίας"

5 Δεκεμβρίου 2019 15:23
Το Twitter γλεντάει τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Αθήνα: «Εκεί θα γυριστεί το επόμενο Star Wars;»

Αν δεν έχετε δει το νέο στολισμό στη Βασιλίσσης Σοφίας χάνετε! Η Αθήνα έχει αρχίσει σιγά σιγά να θυμίζει Χριστούγεννα και γι' αυτό πρόσφατα σας είχαμε προτείνει και τα ιδανικά καφέ της πρωτεύουσας για τις μέρες αυτές!

Εκτός όμως από αυτό, Χριστούγεννα θυμίζει γιατί έστω και αργοπορημένα ο Δήμος στόλισε! Αλλά ο στολισμός θυμίζει κάτι από... ψυγείο κρεοπωλείου! Γι' αυτό και το Twitter δεν μπορούσε παρά να μην δώσει ρέστα με τις φαρμακερές του ατάκες!

Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τις πιο επικές και σας τις παρουσιάζει παρακάτω:

Η Αθήνα έγινε ακόμα πιο όμορφη με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της!

Αρχίζει και αλλάζει όψη η Αθήνα για τα Χριστούγεννα με εορταστικούς φωτισμούς να τοποθετούνται σε βασικούς οδικούς άξονες.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για πρώτη φορά η Περιφέρεια τοποθετεί εορταστικό φωτισμό σε βασικούς οδικούς άξονες ενόψει των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 1500 ιστοί ηλεκτροφωτισμού έχουν διακοσμηθεί με φωτοσωλήνες LED χαμηλής κατανάλωσης, κόκκινου και λευκού χρώματος, στις λεωφόρους Κηφισίας, Αθηνών, Συγγρού, Μεσογείων και Ποσειδώνος, όπως και στην οδό Πειραιώς.

Επιπρόσθετα, χριστουγεννιάτικα έλατα και αστέρια θα τοποθετηθούν σε σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας, προκειμένου να αλλάξουν τις περιοχές, εντάσσοντας την Αθήνα στα Χριστούγεννα και στην εορταστική περίοδο.

Για την τοποθέτηση του εορταστικού φωτισμού τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται υπερωριακά, καθώς και τα σαββατοκύριακα.

Οι όμοροι Δήμοι συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν με προσωπικό και μηχανήματα, προκειμένου η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και η Αθήνα να είναι έτοιμη για τα Χριστούγεννα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε: «Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στο να αλλάξει όψη η Αττική. Ώστε να αποκτήσει γιορτινό και εορταστικό χρώμα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Περιφέρειας που εργάζεται και εκτός του κανονικού ωραρίου. Όμως και τους Δήμους που συμβάλλουν στην προσπάθεια μας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου.

Δεσμευθήκαμε ότι θα αναδείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Αττικής μας και αυτό κάνουμε πράξη. Τη φωτίζουμε, την ομορφαίνουμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της να απολαύσουν το αισθητικό αποτέλεσμα κατά την εορταστική περίοδο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share