Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ήπιε ναρκωτικά και έπεσε στο κλουβί με τα λιοντάρια. Όταν μάθετε τι έγινε μετά θα μείνετε άφωνοι!

Απίστευτο!

5 Δεκεμβρίου 2019 07:34
Ήπιε ναρκωτικά και έπεσε στο κλουβί με τα λιοντάρια. Όταν μάθετε τι έγινε μετά θα μείνετε άφωνοι!

Μείναμε με ανοιχτό το στόμα όταν είδαμε έναν άνδρα, ο οποίος είχε πιει ναρκωτικά, να μπαίνει στο κλουβί με τα λιοντάρια.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας, εθισμένος στα ναρκωτικά, μπήκε στον χώρο εγκλεισμού ενός λιονταριού στον ζωολογικό κήπο της Ταϊβάν. Μάλιστα, έχει ξαναγίνει ένα σοκαριστικό περιστατικό με λιοντάρια, πριν μερικούς μήνες στην Αίγυπτο, με πρωταγωνιστή και... θύμα έναν θηριοδαμαστή!

Τότε συνέβη κάτι τρομακτικό. Ευτυχώς όμως, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου κατάφερε να ηρεμήσει τα λιοντάρια χωρίς να του κάνουν κακό. Ο άντρας κατάφερε να σωθεί και να μπει για αποτοξίνωση. Πλέον είναι καθαρός και μένει μακριά από τα ναρκωτικά.

Αυτό το λιοντάρι άρπαξε τη ζέβρα από τον λαιμό και την βούτηξε στο ποτάμι. Μόλις δείτε την συνέχεια θα παγώσετε!

Μείναμε άφωνοι όταν είδα το λιοντάρι να αρπάζει τη ζέβρα και να την βουτάει στο ποτάμι. Τι έγινε στη συνέχεια;

Οι ζέβρες ζουν με τον φόβο μην τυχόν και γίνουν το δείπνο μιας οικογένειας λιονταριών. Και όχι μόνο οι ζέβρες, αφού τα λιοντάρια είναι επικίνδυνα και πολλές φορές έχουν επιτεθεί και σε ανθρώπους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, αυτή η λέαινα έχει πιάσει το θήραμα της από το λαιμό. Εξέπληξε το θήραμά της ενώ έπινε νερό στην άκρη του ποταμού. Έχει ήδη αιμορραγία, αλλά ακόμη και τώρα αντιστέκεται στην επίθεση της λέαινας με όλη του τη δύναμη.

Ξαφνικά, η ζέβρα, με μια κίνηση αναποδογυρίζει και η λέαινα βρίσκεται να πνίγεται μέσα στο ποτάμι. Η ζέβρα δεν την αφήνει και η λέαινα αρχίζει να ξεμένει από αέρα.

Στο τέλος, το θήραμα ξεφεύγει τρέχοντας και η λέαινα σηκώθηκε μέσα από το νερό όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Εμφανώς σαστισμένη και με δυσκολία στην αναπνοή η λέαινα κάθεται να ξεκουραστεί, καθώς η ζέβρα φεύγει μακριά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την τρομακτική καταδίωξη με το απροσδόκητο τέλος:

Λιοντάρι που ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται! Αυτό που ακολουθεί θα σου ραγίζει την καρδιά!

Είναι ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα σου ραγίσουν την καρδιά!

Η ευτυχία ενός λιονταριού που πέρασε τα τελευταία 13 χρόνια στοιβαγμένο μέσα σε ένα άθλιο κλουβί, δίνοντας παραστάσεις με τσίρκο σε ολόκληρη τη Βραζιλία.

Το χαριτωμένο ζώο ήταν φυλακισμένο σε κλουβί για 13 χρόνια, ελευθερώνεται, πατάει στο χώμα και κάνει σαν… μικρό παιδί!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share