Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Γυναίκα μέσα σε 10 μέρες έμεινε 2 φορές έγκυος!

Το σπάνιο φαινόμενο!

4 Δεκεμβρίου 2019 22:09
Απίστευτο: Γυναίκα μέσα σε 10 μέρες έμεινε 2 φορές έγκυος!

Γυναίκα μέσα σε 10 μέρες έμεινε 2 φορές έγκυος! Πρόκειται για την Κέιτ Χιλ, η οποία μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, έκανε θεραπεία. H Κική, 32 ετών, όπως αποκαλύπτει μέσω της προσωπικής της ιστορίας κατάφερε να μείνει έγκυος από τον παντρεμένο σύντροφο της και θέλει να την εξασφαλίσει!

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε ορμονική θεραπεία το 2006. Μάλιστα, συνέλαβε δύο παιδιά μέσα σε δέκα ημέρες. Αντίστοιχες υποθέσεις στον κόσμο υπάρχουν μόλις δέκα. Το φαινόμενο ονομάζεται πολλαπλή κύηση, το οποίο στην ουσία σημαίνει ότι έμεινε έγκυος, ενώ ήταν ήδη έγκυος.

«Η πολλαπλή κύηση είναι εξαιρετικά σπάνια. Είχα μείνει έγκυος και το σώμα μου απελευθέρωσε ένα ακόμη ωάριο, δίνοντας στα έμβρυα διαφορετική ηλικία κύησης. Αυτό που κάνει την περίπτωση τόσο σπάνια είναι ο άντρας μου κι εγώ συνευρεθήκαμε μόνο μία φορά. Το σπέρμα του έμεινε ζωντανό για 10 μέρες και γονιμοποίησε το δεύτερο ωάριο». Η κοιλιά του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα - Αυτό που βρήκαν μέσα είναι απλά απίστευτο!

Η σπάνια σύλληψη ξεκίνησε σαν απλή εγκυμοσύνη με δίδυμα. Όμως, συνέλαβε ακόμα ένα μωρό μετά από δέκα ημέρες. Δηλαδή, περίμενε τρίδυμα. Δυστυχώς, το ζευγάρι έχασε το ένα από τα μωρά στα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης. Οι ημερομηνίες γέννας που έλαβε το ζευγάρι ήταν δύο. Στις 20 Δεκεμβρίου του 2015, καθώς και δέκα ημέρες αργότερα.

Τα κοριτσάκια, Σάρλοτ και Ολίβια, γεννήθηκαν μαζί. Η γέννησή τους πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν την προγραμματισμένη καισαρική. Μάλιστα, έγινε καταγραφή της γέννας μέσα από ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Τα κορίτσια είχαν διαφορετικό μέγεθος, βάρος και ανάπτυξη κύησης. Τα παιδιά έχουν συμπληρώσει πλέον 10 μήνες ζωής. Μάλιστα, η πρώην έγκυος γυναίκα και μητέρα τους ανέφερε πως έχουν διαφορετικές ομάδες αίματος.

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που φαίνεται να φιλάει το μωρό;

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;

Στις 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Τζέιντ επισκέφτηκε ένα κέντρο υπερηχογραφήματος στο Χάρλει στο Λονδίνο, για να κάνει ένα 4D υπερηχογράφημα για την κόρη της. Ήταν ένα δώρο από την μητέρα της, Λίντα, όπως αναφέρεται. Κωφό μωρό ακούει τη μαμά του να του λέει «σ’αγαπώ» για πρώτη φορά και...! (Video)

Παρόλα αυτά, μετά το ραντεβού της, η Τζέιντ παρατήρησε ότι δεν είχε τραβηχτεί μόνο η εικόνα της αγέννητης κόρης της. Αυτό που πιστεύει είναι ότι αυτό που της έδωσαν απεικόνιζε μέσα και τον παππού της που φιλούσε το μωράκι της.

Ο παππούς της, Τζακ, απεβίωσε το 2007“Είναι πολύ τρομακτικό. Μοιάζει τόσο πολύ σε εκείνον, και μπορείς να τον δεις πιο καθαρά και από την κόρη μου.» Είπε η Τζέιντ .

«Τα χείλη του είναι σουφρωμένα όπως όταν πας να φιλήσεις κάποιον» Μπορείς επίσης να διακρίνεις και τα μάτια, την μύτη και το στόμα τόσο καθαρά”

Ήταν η Λίντα αυτή που αναγνώρισε αμέσως τον Jack αφού η κόρη της επεσήμανε το άλλο πρόσωπο μέσα στην εικόνα, όπως αναφέρει το SWNS. Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Και παρά το γεγονός ότι στην αρχή η εικόνα αυτή ήταν τρομακτική, η Τζέιντ σιγά σιγά άρχισε να το βλέπει «πραγματικά χαλαρωτικό» γνωρίζοντας ότι ο Jack την προσέχει.

“Απλά δεν μπορέσαμε με τίποτα να το πιστέψουμε. Είναι σαν να την ευλογεί μέσα από την μήτρα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον παππού μου. Και τώρα είναι λες και κάποιος φροντίζει και την κορούλα μου. Ένα τόσο αγαπημένο μου άτομο. Νιώθω τυχερή!”

Η Τζέιντ τελικά γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι 2.7 κιλών τον Οκτώβριο του 2013 και όνομα αυτής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share