Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο! Αυτός ο άντρας πλούτισε από ένα και μόνο βίντεο!

Απίστευτη ιδέα!

4 Δεκεμβρίου 2019 14:55
Αδιανόητο! Αυτός ο άντρας πλούτισε από ένα και μόνο βίντεο!

Ένα βίντεο έγινε viral από τις πρώτες κιόλας ώρες της κυκλοφορίας του. Ο λόγος; Ένας άντρας έγινε πατέρας και αποφάσισε όχι μόνο να αντιγράψει τα στιγμιότυπα από τις πρώτες μέρες της ζωής της κόρης του αλλά να αντιγράψει και κάθε γκριμάτσα της.

Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουμε οι πατεράδες έχουν μια αδυναμία στις κόρες τους και φροντίζουν να το δείχνουν από την πρώτη μέρα της ζωής τους μέχρι και τη στιγμή που θα της παραδώσουν νυφούλες στην εκκλησία. Ένα αντίστοιχο βίντεο που έχει γίνει Viral είναι και αυτό με τον πατέρα που χορεύει συγκινημένος στο γάμο της κόρης του!

Το βίντεο λοιπόν του νεαρού πατέρα που αντιγράφει την κόρη του κατάφερε να του αποφέρει τόσα χρήματα που αρκούν για να βγάλει όλα τα έξοδα του παιδιού του.

Δείτε το βίντεο και σίγουρα δεν θα σας φτάσει μία μόνο φορά!

Ο σκύλος δαλματίας με τις καρδιές στα μάτια που έγινε viral! Ό,τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα!

Ένας σκύλος δαλματίας έχει κλέψει τις καρδιές μας και έχει γίνει viral για την ιδιαιτερότητα που έχει το τρίχωμα του. Αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι η φύση κάνει θαύματα!

Δείτε επίσης: Σκύλος φοράει την μασέλα ενός άνδρα και... χαμογελάει δείχνοντας τα καινούρια του δόντια!

Ο Τσάρλι, όπως ονομάζεται, έγινε διάσημος χάρη στα σημάδια σε σχήμα καρδιάς γύρω από τα μάτια του. Δεν είναι αξιολάτρευτος;

Η ιδιοκτήτριά του τον υιοθέτησε όταν ήταν 7 εβδομάδων και ανέφερε ότι τα σημάδια δεν υπήρχαν εξ'αρχής αλλά εμφανίστηκαν καθώς μεγάλωνε.

“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν είδα τον Τσάρλι. Όταν γεννήθηκε δεν είχε σχεδόν καθόλου σημάδια στο σώμα του. Τα σημάδια εμφανίστηκαν όταν ήταν 4 μηνών. Τότε, φάνηκαν και τα σημάδια σε σχήμα καρδιάς στα μάτια του. Όσο πιο πολύ μεγάλωνε τόσο πιο εμφανή γίνονταν τα σημάδια. Τα σημάδια καρδιάς ήταν τόσο συμμετρικά που πολλοί με ρώταγαν αν του τα είχα ζωγραφίσει εγώ”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

“Το να υιοθετήσω τον Τσάρλι ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά προσωπικά ζητήματα”, πρόσθεσε.

“Επειδή έβλεπα ότι πολλοί άνθρωποι εντυπωσιάζονταν από τα σημάδια του Τσάρλι, αποφάσισα να του φτιάξω τον δικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανεβάζω καθημερινά φωτογραφίες του.” Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στον δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Τσάρλι κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

“Κάθε μέρα παίρνουμε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου και ανθρώπους στον δρόμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Τσάρλι κάνει τόσους ανθρώπους να χαμογελάνε”, ανέφερε η ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα ήθελε να υιοθετήσει έναν σκύλο Δαλματίας από όταν ήταν μικρό παιδί, τότε που είδε τα “101 σκυλιά της Δαλματίας”!

Απελπισμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει κάτι απίθανο

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή; Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της, ακόμα και αν πρόκειται για σκυλάκια!

Μια μητέρα είναι μητέρα, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σκύλος φοράει την μασέλα ενός άνδρα και... χαμογελάει δείχνοντας τα καινούρια του δόντια!

Την μασέλα του έψαχνε αγανακτισμένος μετά τον μεσημεριανό του ύπνο, ένας άνδρας, αλλά δεν μπορούσε να την βρει με τίποτα. Τότε είδε ξαφνικά τον σκύλο του να την φοράει και να χαμογελάει περήφανος, δείχνοντας του τα καινούρια του δόντια!

Δείτε και αυτό: Θα λιώσετε! Σκύλος ανακαλύπτει για πρώτη φορά κάτι... που θα τον τρελάνει! (Video)

Σε μία ανάρτηση στο Twitter, που αυτομάτως έγινε viral, μια γυναίκα, η Εούνις, από Long Island της Νέας Υόρκης, απαθανάτισε την σκυλίτσα τους με την μασέλα του πατέρα της. Οι φωτογραφίες χάρισαν πολλές στιγμές γέλοιου!

“Πριν από λίγους μήνες ο σκύλος μου, η Μάγκι, έκλεψε τη μασέλα του πατέρα μου όταν εκείνος κοιμόταν και ιδού το αποτέλεσμα,” έγραψε στο Twitter.

Αρχικά, όταν ο πατέρας της ξύπνησε, νόμιζε ότι την άφησε στο μπάνιο, όταν βρήκε τη Μάγκι, ένα ημίαιμο Σιχ- Τσου με Τσιουάουα, με ένα διαφορετικό χαμόγελο στο πρόσωπό της.

“Όταν η μασέλα δεν ήταν στο μπάνιο, ο πατέρας μου άρχισε να την ψάχνει και βρήκε τη Μάγκι κάτω από το τραπέζι του σπιτιού του,” είπε.

Μόλις ο πατέρας της βρήκε τη Maggie, το γέλιο που έριξε μόλις είδε ότι φορούσε τις μασέλες του στο στόμα της την έκανε να θέλει να μοιραστεί τη στιγμή με τον κόσμο.

“Μου έστειλε μια φωτογραφία και εξήγησε τι είχε συμβεί και πραγματικά έκλαιγα από τα γέλια.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share